- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Onemli degil:)Tekrar ozur dilerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onemli degil:)Tekrar ozur dilerim![]()
Cok gecmis olsun..Nickinizden anladigim kadariyla bir evladiniz olmus allah onu size bagislasin..Tup bebek sansimiz var tabiki,yumurtalarim iyi durumda.Suan icin ameliyati bekliyorum.Tuplerim acilamaz ise tup bebege baslayacagiz.Bende kendimi uzun yillar eksik hissetdim, çünkü benim kronik bir hastaligim var. Bizim toplumda bazi insanlar böyle durumlarda sana ikinci sinif insanı muamelesi yapabiliyor maalesef.. Uzun zamam bu yüzden hastalığımı kabul edemedim.. Lakin gün geldi anladım ki bu hastalık da benim bir parcam, benim Hikayemin bir parçası. Cok acıda çektim. Ama bu beni eksik, daha az değerli yapmaz. Önce kendimi kabul ettim oldugum gibi. Diğerlerini bu konuda söz hakkı tanımıyorum bile.
Sizim tüp bebek yapma şansınız yok mu hic? Çocuğunuz olmuyorsa evlat edinmeyi düşünmezmisiniz? Elalemin bu konuda maalesef cenesi durmuyor. Ama önemli olan sizin ve esinizin mutluluğu
Cok gecmis olsun..Nickinizden anladigim kadariyla bir evladiniz olmus allah onu size bagislasin..Tup bebek sansimiz var tabiki,yumurtalarim iyi durumda.Suan icin ameliyati bekliyorum.Tuplerim acilamaz ise tup bebege baslayacagiz.
Ben de zor bir tedavi sürecinden sonra tüp bebekle çok şükür hamile kalmış bir kadınım. Bana da eşime de hiç probleminiz yok dedikleri halde. Hayatta sadece sizin başınıza gelmiş birşey değil öncelikle kabul edin. Bu tedaviyi yapan doktorlarda boş randevu bulunmuyor, düşünün kalabalığı. Hastaneler muayenehaneler hınca hınç dolu. Hergün bir sürü mucize oluyor. 10 yıldan fazla süre uğraşıp eli boş kalanların bile birgun yüzü gülüyor pozitif sonuçla. Bence iyi sonuçlara yoğunlaşın. Bu olayda en çok psikolojinin sağlam olmasi onemli. Evini koli koli gebelik testiyle doldurup her ay 5-10 tanesini kullanan tuhaf kadınlar tanıdım, yada kirpiklerim çapraz oldu sizce hamile miyim diye konu açan kadınlar okuyoruz burda. Kendini saldın mı kaybedersin. Tüplerinin açılma ihtimali de varmış, tüp bebekle anne olma ihtimalin de. Şimdiden niye bu arabesk yenilgi triplerin? Bunlar sana çok zarar verir. Eşine hele asla ama asla ezik psikolojiyle yaklaşma. Evliliğine büyük darbe vurursun. Herşey Allahtan. Umutlu ve savaşçı ol.Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.Cok cabaliyorum kabullenmek icinBen de zor bir tedavi sürecinden sonra tüp bebekle çok şükür hamile kalmış bir kadınım. Bana da eşime de hiç probleminiz yok dedikleri halde. Hayatta sadece sizin başınıza gelmiş birşey değil öncelikle kabul edin. Bu tedaviyi yapan doktorlarda boş randevu bulunmuyor, düşünün kalabalığı. Hastaneler muayenehaneler hınca hınç dolu. Hergün bir sürü mucize oluyor. 10 yıldan fazla süre uğraşıp eli boş kalanların bile birgun yüzü gülüyor pozitif sonuçla. Bence iyi sonuçlara yoğunlaşın. Bu olayda en çok psikolojinin sağlam olmasi onemli. Evini koli koli gebelik testiyle doldurup her ay 5-10 tanesini kullanan tuhaf kadınlar tanıdım, yada kirpiklerim çapraz oldu sizce hamile miyim diye konu açan kadınlar okuyoruz burda. Kendini saldın mı kaybedersin. Tüplerinin açılma ihtimali de varmış, tüp bebekle anne olma ihtimalin de. Şimdiden niye bu arabesk yenilgi triplerin? Bunlar sana çok zarar verir. Eşine hele asla ama asla ezik psikolojiyle yaklaşma. Evliliğine büyük darbe vurursun. Herşey Allahtan. Umutlu ve savaşçı ol.
İnsan istediği halde bebek sahibi olamayınca etraftaki hamilelik haberlerinden nasıl yara alıyor çok iyi bilirim. Hele de peşinden gelen eee artık sıra sende hadi sen de doğur artık demeleri yok muAma bunlara da göğüs germelisin. Emin ol hemencecik hamile kalanlar üstün yeteneklerle donatilmis 10 numara kadın filan değil, Allahın takdiri böyle. Rabbim inş sana da vericek hayırlısıyla. Ama bizlerin biraz mücadele etmesi yorulması gerekiyormuş demek ki. Herşeyin bir sebebi var. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
Akışına bırakın. Ne güzel yuva kurmuşsunuz seven bi eşiniz var. Kimisi evladını berbat bir evliliğin içinde dünyaya getiriyor. Kimisinin maddi gücü yok bebek bezi almakta zorlanıyor. Kimisi evlenemiyor bile. Hepimizin sınavı farklı. Eşiniz ne güzel elindekilerle mutlu olmaya bakıyor siz de öyle yapın, kafa rahat olsun gerisi gelirGuzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.Cok cabaliyorum kabullenmek icin![]()
Hahaha sende iyice yerin dibine soktun :)) ama dogru yani millet bunlari psylasmiyo uykusuz kalip portleyen gozleriyle foto cekinmiyolar:)) ancak en guzel kareleri hazirlayip.. bebisimle banyo keyfisi, park keyfisi diye gosteris yapiyolar. :)
Gecmis olsun : (napiyosunuzzz benden mi bahsedionuz. oglan sabaha kadar kustu agladi. simdi ise gidiyorum
Evet bana göre eksiklik.. herkes dogurdugu cocugun ilk geceden ilk aydan oldugu ile gurur duyarken...herkes hergun evliligimde 4.yila girerken cocuk sorarken benim icin cok buyuk bir eksiklik...!
siz dogurmanın tam olma hehh aranılan insan tipi oldugunu mu zannediyorsunuz?Peki ben bittim bu psikoloji nasil toparlanacak? @honey bunch bu eksiklik yarimlik.. bu ese yaranma cabasi..eksik olan taraf olmak..