• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eksik hissetmek

B baaran @eszcm MissCherryBlossom MissCherryBlossom Yokuspokus Yokuspokus bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..

Ablacim bir onceki konunda yazmissin ki 5 aydir cocuk istiyoruz. 5 ay hicbir sey. 1 yili gecsin ondan sonra ahlanin vahlanin diyor uzmanlar. Hele bir dur, 1 yili bile gecmemissin daha. Okuyanlar 5 yildir istiyorsun olmuyor sanacak. Tedavini ol, kendini uzme baska doktora da gorun. Teyzem yurtdisina gitti, tonla para doktu, 10 yildan sonra haydi burayi da deneyeyim bari evime yakin dedigi adsiz sansiz bir klinikte tup bebek sahibi oldu. Millet yillarca bekliyor, sen neden 5 ayda boyle ahlanip vahlaniyorsun?

B baaran @eszcm MissCherryBlossom MissCherryBlossom Yokuspokus Yokuspokus bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..

Neyin vicdanını yapıyorsun kuzum sen ya? Geçmiş yaşanmış gitmiş bitmiş. Eşin, evlenirken "Kürtaj oldun mu?" diye sordu mu? Sormadı ve sen de söylemedin tamam yani ne var? Kafandan sebepler uydurma; geçmişime baksam her yaşadığımı bugüne bağlayacak acayip şeyler bulabilirim (Ki arada yapıyorum ama abartmıyorum), ama gerek yok yani; değişiyor mu? Değişmiyor, yaşadın seni sen yaptılar ve şimdi yoluna devam ediyorsun. Tedavisi de varmış işte, tamam.
Alkolün sana vermiş olduğu yetkiye dayanarak çok gereksiz şeyleri düşünüyorsun. Su iç yatmadan biraz çarpar ama sabaha akşamdan kalma uyanmazsın.

Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...
Tüp bebeği dene birkac kez bu aradada evlat edinme için başvurun bence yeni doğmuş bir bebekte çocuk seven insanlara çok iyi gelebilir. Geçen gördum bi arkadaşimi 45 yaş civarindalar. 3 aylikken evlatlik aldiklari kizlari 4 yaşinda olmuş öyle güzel bakiyorlarki kizda çok tatli harika bi aile olmuşlar. Çocuklariyla bizden güzel ilgileniyorlardı valla maşallah

Bak buna kızarım işte.
İlk geceden hamile kalıyorlar da
ne oluyor!!
Sonrada kundaklı bebekle; kocam dövdü aldattı evlilikten sıkıldım evi terkettim bla blaaa diye konu açıyorlar.
Çocuk doğurmak başlı başına bir marifet mi sanki..
Inanin bir gram abartmiyorum.kocam oyle harika bi adam ki vicdan azabimi daha da katliyor bu durum....o buna layik degil diyorum.arkadaslarimin cocuklariyla oynarken gozlerinin ici guluyor..

milyonlarca tüp bebek ve başka tedavi yöntemleriyle çocuk yapan var
çocuk olunca geçer bu halleriniz
a ilk ay olmuş a 5 sene sonra evladın değeri aynıdır
belki onca zorluktan sonra olunca değeri kıymeti daha da artar ,buda bir sınav diye düşünün başarıyla geçmek için çabalayın

Yani kusmuk, kaka, zirildayan kafa utuleyen aglayan bebekler, yemek yemeyen cocuklar, okulu dert, buyumesi dert, ergenligi dert, b.k var bu cocuk yapmada da millet hava atiyor!
Hahaha sende iyice yerin dibine soktun :)) ama dogru yani millet bunlari psylasmiyo uykusuz kalip portleyen gozleriyle foto cekinmiyolar:)) ancak en guzel kareleri hazirlayip.. bebisimle banyo keyfisi, park keyfisi diye gosteris yapiyolar. :)

Evet bana göre eksiklik.. herkes dogurdugu cocugun ilk geceden ilk aydan oldugu ile gurur duyarken...herkes hergun evliligimde 4.yila girerken cocuk sorarken benim icin cok buyuk bir eksiklik...!

Valla buralar 2 3 cocugu olup da esinden siddet goren aldatilan assagilanan sevgisiz kadinlarla dolu. Cocuksuzluk eksiklik degildir. Kendinizi kusurlu ya da eksik hissetmeyin. Esiniz dunyalar iyisi bir adamsa ona daha cok sarilin ve umidinizi kaybetmeyin. Biz de sizin icin bol bol dua edelim ama siz kendinizi suclamayin uzulmeyin eksik gormeyin. Hele ki daha deneyecek yollariniz varken.. Arkadasimin bir tupu kapaliydi tedavisini oldu ve su an dogal yolla tek yumurta ikizleri var.
Umudunuzu lutfen kaybetmeyin.

Yazınızı okuyunca içime derin bir sızı düştü..Rabbim en hayırlı vakitte gönlünüzün muradını versin.
Ümitsiz olmayın lütfen ve kendinizi eksik yada suçlu hissetmeyin,evlat evlilikte tatlı bir meyve gibi ama asıl önemli olan sizin eşinizle sevgiyle bağlanmış köklerinizdir,siz güçlü bir çınar gibi olun..Bu durum eşinizden kaynaklı olsa siz onu suçlar mıydınız?Yada eksik görür müydünüz?Bence hayır,aynı şekilde eşinizde sizin yanınızda.Kendinize eziyet edip,belki farkında olmadan o gereksiz suçluluk duygusuyla eşinizle de aranızdaki muhabbeti zedeleyebilirsiniz.Güçlü olun,umutlu olun,ne mucizeler yaşanıyor bu hayatta..
Rabbim bize bir evlat emanet etti ama ben evlenmeden önce de hep 'doğurmadan anne olmanın' derin duygusunu tatmak,gönül bağını kurabileceğim,bana umut olan benim ümitlerimi yeşerten bir evlat sahibi olmak isterdim 'beden doğurur yürek büyütür',açıkçası ilerde ikinci bir çocuk düşüncem olursa da anne,babaya hasret bir yavruyu evlat edinmek isterim.Sizin de belki böyle bir düşünceniz vardır yada koruma aile durumunu araştırıp,sizin ve eşinizin içindeki bu güzel çocuk sevgisini,sevgiye,ilgiye muhtaç yavrularla da paylaşmış olursunuz,duamdasınız,inşallah güzel haberler alın en kısa zamanda :dua:

Ablacim bir onceki konunda yazmissin ki 5 aydir cocuk istiyoruz. 5 ay hicbir sey. 1 yili gecsin ondan sonra ahlanin vahlanin diyor uzmanlar. Hele bir dur, 1 yili bile gecmemissin daha. Okuyanlar 5 yildir istiyorsun olmuyor sanacak. Tedavini ol, kendini uzme baska doktora da gorun. Teyzem yurtdisina gitti, tonla para doktu, 10 yildan sonra haydi burayi da deneyeyim bari evime yakin dedigi adsiz sansiz bir klinikte tup bebek sahibi oldu. Millet yillarca bekliyor, sen neden 5 ayda boyle ahlanip vahlaniyorsun?
9 ay oldu abla :(

[QUOTE="venus-, post: 57475321, member: bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..[/QUOTE]

Doktor önceden oldugunuz kürtaj sebebi olabilir mi dedi
Tam belli değilmiş. .bunun icin mi vicdan azabi duyuyorsunuz?
Yani daha cok etkilenmenizin sebebi bu mu?

hayatta başımıza gelenler geçmişin cezası ya da ödülü değil-dir
Bu ancak öyle olması bizim için daha Iyi olduğundandır. Buna inanın.
Bu vesileyle yaşayıp görmeniz geŕeken şeyler varmış.
Olanı kabul edin. Çözümleri arayın.
Ama kendinizi kaybetmeyin. Çünkü çocuk sizi siz yapmayacak. Eksikliği de sizden kaybettirmeyecek.
Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz
Kendinizi sevin geçmişle cezalandirmayin.

Hiç sıkmayın güzel canınızı. Allah dermansız dert vermesin. Diğer her şeyin bir çaresi bulunur.
Tıp ilerledi artık.

Ne mutlu size ki sizi yargılamayan aksine her daim yanınızda olan bir eşiniz var ve inanıyorum ki "zamanı" gelince anne-baba olacaksınız. Hayırlı olan o ise.. Ben olaylara hep öyle bakarım ve hep öyle ederim duamı. Hayırlısı ise olsun!

Not: antibiyotik kullanıyorum o yüzden bir kadeh de benim için içiverin. Şimdiden afiyet olsun
:KK50:

Back
X