Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes isin reklamindada o yuzden artikEvet bana göre eksiklik.. herkes dogurdugu cocugun ilk geceden ilk aydan oldugu ile gurur duyarken...herkes hergun evliligimde 4.yila girerken cocuk sorarken benim icin cok buyuk bir eksiklik...!
B baaran @eszcmMissCherryBlossom
Yokuspokus bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..
Ya ne reklami be? Sizleri nerden taniyacagimda reklam pesinde kosacagim?? Burda derdimi paylasiyorum! Hafife aliyorsan konumdan cik git!Herkes isin reklamindada o yuzden artik
Herkes isin reklamindada o yuzden artik
Yokuspokus bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..
Tüp bebeği dene birkac kez bu aradada evlat edinme için başvurun bence yeni doğmuş bir bebekte çocuk seven insanlara çok iyi gelebilir. Geçen gördum bi arkadaşimi 45 yaş civarindalar. 3 aylikken evlatlik aldiklari kizlari 4 yaşinda olmuş öyle güzel bakiyorlarki kizda çok tatli harika bi aile olmuşlar. Çocuklariyla bizden güzel ilgileniyorlardı valla maşallahKizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...
Cok alingan gordum seni konu sahibi : ( yazimi dogru okuyamamissin belliki:)Ya ne reklami be? Sizleri nerden taniyacagimda reklam pesinde kosacagim?? Burda derdimi paylasiyorum! Hafife aliyorsan konumdan cik git!
Inanin bir gram abartmiyorum.kocam oyle harika bi adam ki vicdan azabimi daha da katliyor bu durum....o buna layik degil diyorum.arkadaslarimin cocuklariyla oynarken gozlerinin ici guluyor..Bak buna kızarım işte.
İlk geceden hamile kalıyorlar da
ne oluyor!!
Sonrada kundaklı bebekle; kocam dövdü aldattı evlilikten sıkıldım evi terkettim bla blaaa diye konu açıyorlar.
Çocuk doğurmak başlı başına bir marifet mi sanki..
Sen tedavini ol tevekkul et. Rabbim mukafatini verecektir insallahEnisaE cok cok sevindim senin adina osene. Rabbim banada nasip etsin herseye raziyim..
Tamam bu senin icinbir bardakda benim icin ic. cok dertliyim ama icemeyrumm
Hahaha sende iyice yerin dibine soktun :)) ama dogru yani millet bunlari psylasmiyo uykusuz kalip portleyen gozleriyle foto cekinmiyolar:)) ancak en guzel kareleri hazirlayip.. bebisimle banyo keyfisi, park keyfisi diye gosteris yapiyolar. :)Yani kusmuk, kaka, zirildayan kafa utuleyen aglayan bebekler, yemek yemeyen cocuklar, okulu dert, buyumesi dert, ergenligi dert, b.k var bu cocuk yapmada da millet hava atiyor!
Evet bana göre eksiklik.. herkes dogurdugu cocugun ilk geceden ilk aydan oldugu ile gurur duyarken...herkes hergun evliligimde 4.yila girerken cocuk sorarken benim icin cok buyuk bir eksiklik...!
Yanlis anlamissin. Sana degil, soyle hemen hamile kaldim diye hava yapanlara reklam diyorYa ne reklami be? Sizleri nerden taniyacagimda reklam pesinde kosacagim?? Burda derdimi paylasiyorum! Hafife aliyorsan konumdan cik git!
9 ay oldu ablaAblacim bir onceki konunda yazmissin ki 5 aydir cocuk istiyoruz. 5 ay hicbir sey. 1 yili gecsin ondan sonra ahlanin vahlanin diyor uzmanlar. Hele bir dur, 1 yili bile gecmemissin daha. Okuyanlar 5 yildir istiyorsun olmuyor sanacak. Tedavini ol, kendini uzme baska doktora da gorun. Teyzem yurtdisina gitti, tonla para doktu, 10 yildan sonra haydi burayi da deneyeyim bari evime yakin dedigi adsiz sansiz bir klinikte tup bebek sahibi oldu. Millet yillarca bekliyor, sen neden 5 ayda boyle ahlanip vahlaniyorsun?