• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eksik hissetmek

Inanin bir gram abartmiyorum.kocam oyle harika bi adam ki vicdan azabimi daha da katliyor bu durum....o buna layik degil diyorum.arkadaslarimin cocuklariyla oynarken gozlerinin ici guluyor..

Şimdi duymak istediklerini söylüyorum sana!!!

Madem vicdan azabı çekiyorsun, kocan bunu haketmiyor, hiç tedavi filan olma, direkt boşan.
Zaten doğuramadığın için kadın bile sayılmazsın, kim ne yapsın seni bu eksik halinle. Hiçbirşeyi haketmiyorsun. Bir zavallısın sadece.. Daha çok acı çek daha çok vicdan azabı duy.
Zamanında bir halt yeyip kürtaj olmuşsun, şimdi de bu haldesin. Müstahak sana!!!

senin mucizen çocuk değil,eşin. çocuk olur illa ki. benim annemin 5 sene olmamış gezdirmedikleri şifacı hoca kalmamış tabi kırsalda doktor imkanı cok yok,herkes bunun çocuğu olmaz rahmi kapalı demiş hor görülmüş ama olmuş bal gibi. sen de böyle bi eşin varken kendine zulmediyorsun.

[QUOTE="venus-, post: 57475321, member: bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..

Doktor önceden oldugunuz kürtaj sebebi olabilir mi dedi
Tam belli değilmiş. .bunun icin mi vicdan azabi duyuyorsunuz?
Yani daha cok etkilenmenizin sebebi bu mu?[/QUOTE]
Doktorum bakmak lazim dedi tupler hasar gormus olabilir dedi.. belki yani..belkide onunla ilgisi yok ama cevremde o kadar cok kurtaj olup hamile olan var ki allahim neden beni buldu diyorum.. @ademabad Casper25 Casper25 çok tesekkur ederim....

Şimdi duymak istediklerini söylüyorum sana!!!

Madem vicdan azabı çekiyorsun, kocan bunu haketmiyor, hiç tedavi filan olma, direkt boşan.
Zaten doğuramadığın için kadın bile sayılmazsın, kim ne yapsın seni bu eksik halinle. Hiçbirşeyi haketmiyorsun. Bir zavallısın sadece.. Daha çok acı çek daha çok vicdan azabı duy.
Zamanında bir halt yeyip kürtaj olmuşsun, şimdi de bu haldesin. Müstahak sana!!!
Tesekkurler beni aglattiniz..haklisiniz.

Doktor önceden oldugunuz kürtaj sebebi olabilir mi dedi
Tam belli değilmiş. .bunun icin mi vicdan azabi duyuyorsunuz?
Yani daha cok etkilenmenizin sebebi bu mu?
Doktorum bakmak lazim dedi tupler hasar gormus olabilir dedi.. belki yani..belkide onunla ilgisi yok ama cevremde o kadar cok kurtaj olup hamile olan var ki allahim neden beni buldu diyorum.. @ademabad Casper25 Casper25 çok tesekkur ederim....[/QUOTE]

Yani öyle bir hata olsa ancak doktor hatası olur yine sizinle bir ilgisi yok.
O zmn kürtaj gerekiyormus öyle olmuş.
Ama yontemleriniz tükenmiş değil sakin olmaya çalışın.

Birde hem kendi hayatimda hem buradaki konulardan okudugum kadariyla bebek isteyip de ben anne olamadan 60 a geldim diyen hic görmedim.
Herkesin eninde sonunda oluyor.
Bazisi icin iste biraz daha ugras gerekiyor sadece.
Inşallah kolaylaşır sizinki de.

Kaliteli bir yumurta ve bir sperm lazm olan
Ve tüp bebekle de şansınız çok yüksek bu ikisi olduktan sonra
Neden bu kadar arabeske bağladınız
Benimde tüplerim açık ama olmuyor
Sadece tüple iş bitmiyor
Herşey Rabbimin takdiri

Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...

Afiyet olsun kardeşim.
Tam yatacaktım konunu gördüm. Daha gençsin hala çaresiz değilsin bunu unutma.
20 yıllık evli 42sini yarılamış ve çocuksuz biri olarak yazıyorum. Hayatın sonu değil ki hala önünde şanslar var.
Eşine karşı hissetiklerini eşim de bana çok yaşattı ve bu süreç beni daha da çok yıprattı. Bu aklında olsun.
N`olur kendinden nefret etme.
Hayatının sonu değil gerçekten de. Her ne kadar çevremdekiler bizi yıpratsa da biz ikimiz de aileyiz ve hayatımız devam ediyor.
Tek çare tüp bebek diyorsun, bak hala şansın var umutsuzluğa kapılma.
Çocuksuzluk evet zor ama eksiklik değil, hayat yine de güzel devam ediyor.

Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Sansim cok az...
guzelim ne icdigin ne yaptigin seni ilgilendirir ama umutsiz olma kac yillik evlisiniz imaknsiz mi olmasi degilse umudunu. kayib etme imkansizsa yetimhaneden almaya nasil bakarsiniz zira ordada minacik bebekler var ve sicak yuva ariyorlar rabbim sifa gonlune gore versin

Sansim cok az...
Bizler için neyin hayırlı olup olmadığını biz bilemeyiz . Geçmişte olanlar geçmişte kalmış . Bunun için kendinizi suçlamak yerine , yapmAnız gereken tek şey , tıbbi yoldan yapılacakları yapıp , gerisinide Allah’a bırakmak . Bunu sizin için bir sınav olarak görüp , sabırla dua ile beklemek çok daha güzel bir yol olacaktır . Takdir sizin . Allah nasip etmişse olacaktır . Geçmişi sorgulamayın boşuna

Bizler için neyin hayırlı olup olmadığını biz bilemeyiz . Geçmişte olanlar geçmişte kalmış . Bunun için kendinizi suçlamak yerine , yapmAnız gereken tek şey , tıbbi yoldan yapılacakları yapıp , gerisinide Allah’a bırakmak . Bunu sizin için bir sınav olarak görüp , sabırla dua ile beklemek çok daha güzel bir yol olacaktır . Takdir sizin . Allah nasip etmişse olacaktır . Geçmişi sorgulamayın boşuna
biraz kindar biriyim sanirsam :63:

Hiç sıkmayın güzel canınızı. Allah dermansız dert vermesin. Diğer her şeyin bir çaresi bulunur.
Tıp ilerledi artık.

Ne mutlu size ki sizi yargılamayan aksine her daim yanınızda olan bir eşiniz var ve inanıyorum ki "zamanı" gelince anne-baba olacaksınız. Hayırlı olan o ise.. Ben olaylara hep öyle bakarım ve hep öyle ederim duamı. Hayırlısı ise olsun!

Not: antibiyotik kullanıyorum o yüzden bir kadeh de benim için içiverin. Şimdiden afiyet olsun
:KK50:
Tesekkur ediyorum fakat artik icmiyorum:) baktimki ictikce daha derin dusunmeye basladim..Koyverdim gitti aslinda..Yorumunuz icin tesekkurler:)

• Beğen
Reactions: csi
Bende kendimi uzun yillar eksik hissetdim, çünkü benim kronik bir hastaligim var. Bizim toplumda bazi insanlar böyle durumlarda sana ikinci sinif insanı muamelesi yapabiliyor maalesef.. Uzun zamam bu yüzden hastalığımı kabul edemedim.. Lakin gün geldi anladım ki bu hastalık da benim bir parcam, benim Hikayemin bir parçası. Cok acıda çektim. Ama bu beni eksik, daha az değerli yapmaz. Önce kendimi kabul ettim oldugum gibi. Diğerlerini bu konuda söz hakkı tanımıyorum bile.
Sizim tüp bebek yapma şansınız yok mu hic? Çocuğunuz olmuyorsa evlat edinmeyi düşünmezmisiniz? Elalemin bu konuda maalesef cenesi durmuyor. Ama önemli olan sizin ve esinizin mutluluğu

Back
X