Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki gün sonra Allah korusun onun bir bacağının kesilmeyeceği ne malum? Kimse her şey dört dörtlük olacak diye evlenmez, öyle olsa herkesten sağlık raporu isteyerek evlenirdik. İyi günde kötü günde lafına evet demişse bitmiştir. Kendinizi eksik hissetmeniz çok insafsızca, ne demek o! Siz böyle yaratılmışsınız, eşiniz sizi severek evlenmiş, ileride doğacak çocuklarınızı düşünerek değil. Artık sağlık sorunu olmayanlar bile zor hamile kalıyor, benim imkansız dedikleri arkadaşım da ilk tüp bebekte ikizlere hamile. Ben kendimi eksik hissetmezdim, bana olan sevgisi yetmiyorsa herkes özgür, başkasıyla evlensin. Başka bir hastalığa yakalanabilirdiniz, ömür boyu yatalak kalabilirdiniz. Yine mi eksik hissedecektiniz? Bunların hepsi insanlar için, lütfen çok değerli olduğunuzu hatırlatın kendinize. Her şey çocuk değil, elbet ister insan ama önce kendiniz.