- Konu Sahibi xalocagerbera
-
seni büyütçemmi. ilkin ve sonun mu olacağım.kesinlikle daha değerli görüyorlar bana dedi herşeyi bende öğreniceksn seni büyütücm ilkin ve sonun olucam senin gibisini bulamam falan dedi ama inanmıyorum çünkü benle bişyler yaşadıktan sonra eminimki eski değerm kalmıck gözünde bu erkekler böyle işte hepsinden nefret ediyorm hiçbirine güvenmiyorum o yüzdende yalnız kalmayı tercih ediyorum kafam rahat en güzeli :)
namusu kızlık zarında aradaığımız için insanlar çıldırmış gibi davranıyo bazen..buraya kızlık zarı il ilgili açılmış konulara bakın,kızcağız kimseyle ilişkiye girmemiş küçükken bi düşmüş kanama falanda olmamış 3 konu açmış doktorlara gitmiş kızlığım bozuldu mu diye hala da inanmıyor bozulmadığına..ya ada evlenmesine üç gün kalmış yapay kızlık zarı arayanlar mı dersiniz doktor doktor gezenler mi?kocasını nasıl kandıracağını düşünenler mi?bunun tek suçlusu o kızlar değil bence.
ama erkeler de bu yok,hangi erkek bakir değilim eyvah deyip çözüm yolu arayayım diyor,hiç biri..hatta deneyimli erkek iyidir diye düşünen kadınlar bile mevcut..
bi de şu var,cinsel ilişki hariç o boyuta kadar olan herşeyi yapıp sadece onu yapmayan insanlar da var..şimdi namusu zar da falan aramak biraz garip değil mi? aranacaksa da takıntı haline getimeden dünyada ki en önemli şey oymuş gibi davranmadan yapılsın bu..
bi abla şöyle derdi;evlenmeden önce erkekler bir çok kadınla beraber olur bu onun elinin kiridir ama kızlar bir erkekle bile birlikte olsa olmaz alnının kiri olur..
işte size kocaman bi çifte standart..
Kötüden emsal olmazmış. Bence birey olabilmiş bir kadın yok o şöyle, yok bu böyle dememeli. Kim ne yaparsa yapsın herkesin sorumluluğu kendisine aittir.
Daha öncede yazdım bu işi bilerek ve isteyerek yapıyorsan zar diktirmek için yana döne dolaşmayacaksın adam gibi ben bu işi yaptım doğru yada yanlış kendimin arkasındayım diyeceksin.
Erkekler kadınları mecbur ediyor olayını da kabul etmiyorum o zaman bu zihniyette ki adamla evlenme arkadaşım demek ki o kadar da kötü değil ki bu adamlar kendinden taviz verdirtiyor sana doğrularını değiştirtebiliyor.
Kadın erkek fark etmez herkesin namusu kendinedir. Nasıl kadının o....su (özür dileyerek yazıyorum) oluyorsa erkeğinde oluyor arada hiçbir fark yok...
erkeğine göre değişiyor o dürüstlük. hakeden var etmeyen var. mesela bir konu vardı. ben erkeğim herşeyi yaşarım,ama sen asla deyip birde yaşadıklarını teker teker anlatan biri. kızdan ,kimseyle daha önce öpüşmedin değilmi diye hesap soran maganda.evet herkesin namsusu kendinedir,çok doğru.
zar diktirmek falan uzun mevzular ve yapanı bağlar.eğer başımdan böyle bişey geçmiş olsaydı eşime karşı dürüst olmayı tercih ederdim sanırım yani ömür boyu bunun vebali ile yaşayamazdım ama hiçbir zaman ksin konuşmamak lazım.başa gelmedne bilmek mümkün olmayabilir.o yüzden ben erkeklerin de bir çok konuda hatalı olduklarını düşünüyorum.
Valla her haltı kendileri yiyip sonra el değmemiş kız isteyen erkeklerin ben değerli olduklarını düşünmüyorum kusura bakmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?