- Konu Sahibi xalocagerbera
-
Bu konuya iki taraftanda bakarak cevap vermek lazım.Açıkcası ben bir bayan olarak bende isterimki ben eşimin ilki olayım.Başka birine el değdirmemiş olsun.Başka biriyle aşkım,canım,bitanem vs muhabbetleri yapmamış olsun.O kelimeleri ilk bana söylemiş olsun.Kim istemez ki böyle bir eş,Herşeyi seninle yaşayan.Ama ben kendimi nasıl koruduysam bakalım eşim olacak kişi kendini o şekilde korudu mu? Benden böyle şeyler isteyen birinin en az benim kadar el değmemiş olması gerek düşüncesindeyim açıkcası,yoksa elbetteki istenebilir..
Kesinlikle katılıyorum. Ancak temiz insanlar temiz insanları hak ederler. Hem ruhen hem de bedenen...
Kesinlikle katılıyorum. Ancak temiz insanlar temiz insanları hak ederler. Hem ruhen hem de bedenen...
kimin temiz olup olmadığını biz bilemeyiz..temizlik bir zarla sınırlıysa ne ala..
Çok doğru arkadaşım..mesela ben eşimle evlendiğimde"bakire"değildim,yani pistim..keza eşimde boşanmış bir erkekti yani oda"pisti",burdan uyumu yakaladık mesela..iki pis çektik birbirimiziruhlarımız"temizdi" burdanda yakaladık uyumu
Öyle deme hocam,tü kakaymışız baksana.
Sevgilimin ilkiyim ben.Ama o benim ilkim değil.
Yazık çocukcağıza değil mi ? :2:
Bu nasıl bir mantık ?
El ele tutuştuk,sarıldık diye pis mi olunuyor ?
İyi,ahlaklı,sadık olmak mühim değil.
Bedenen temiz değilsek,ruhun ne önemi var değil mi ?
valla temizlik ruhla olur canım,beyin zarı ile olur..
eşim seni tanımak istiyorum dediinde 2 gün ağladım bu adama umut mu verdim ben hangi hareketimi yanlış anldı acaba deim baya ruh hastası gibi davrandımhayır ilki olduk da noldu,adama rezil olmuştum hala söyler niye beni sapık yerine koydun der ve düşün 2 yıllk öğretmendim o zaman.
Yukarıda yazdığım "Ruh" terimi beden dışındaki kavramları ifade ediyor, siz görmediniz galiba.
Evet "Yalnızca temiz insanlar temiz insanları hak ederler" neden rahatsız oldunuz?
Sizin yaklaşımınıza göre kiminle yatıp kalktığı belli olmayan bir erkek bakire bir kızla gönül rahatlığıyla evlenebilir. Ruhu temiz olsun yeter değil mi?
Rahatsız falan olmadım hanımefendi,laf sokmaya çalışmanın manası yok,ne demek istiyorsanız açık açık yazın.
Temiz insanlar temiz insanları hak eder.Hem ruhen,hem bedenen bunu söyleyen sizsiniz.
Ben eski ilişkimde el ele tutuşup,sarıldım,öptüm vs.diye sadık,dürüst birini hak etmiyorum sizin mantığınıza göre.
E bi de söyle seyler var; kız yıllarca yüzeysel olarak bütün erkek arkadaşlarıyla birlikte olmuş, hatta anal sex bile denemiş. Sonra evleneceği adama ben bakireyim demiş. Bu onun temiz olduğunun göstergesi mi?
Bir diğer yanda da uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisiyle ilişkiye giren hanım kızımızı değerlendirelim. 5 yıldır birlikteliklerinden doğan rahatlıkla ilişkiye girmişler, olmamış ayrılmışlar. Sadece onunla birlikte olmuş kız, yanlız bakire değil. Bu kız pis mi?
1.Kız : Namıslı
2.Kız : Namıssız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?