- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi xalocagerbera
yapılan bir anketi alıntı yaparak paylaşmak istiyorum..erkek düşüncesi böyleyse bence bayanlarda aynısını erkekler için düşünmeli..insan kendisini nasıl görüyorsa karşısındakinide öyle düşünürmüş..
Kız arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girmiş 50 erkekle yapılan anket oldukça şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Kızlarla arkadaşlık yaparak çeşitli bahanelerle onlarla cinsel ilişkiye giren erkeklerin verdiği cevaplar kısaca şöyle: ömrümün sonuna kadar bekar olarak kalacağımı bilsem bile yine de (ilişkiye girdiğim) o kızla evlenmem. Çünkü böyle kızların evlendikten sonra ihanet edecekleri uzak bir ihtimal değildir.
Ankete katılan erkeklerin verdikleri cevaplar kısaca şu yönde oldu: Eğer bir kız evlenmeden önce bir erkekle ilişkiye girmişse evlendikten sonra da çok rahat bir şekilde eşine ihanet edebilir ve gizli bir şekilde başka bir erkekle cinsel birliktelik yaşayabilir.
(Alıntı)
tabiii bu durum herkeste aynı olacak değil,şuan yaşadığımız ortamda çoğunun düşüncesi bu gibi görünüyor..
kız sanki tek başına yapıyor. hep işte erkekleri yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.
ben de evlenmeden önce ilişkiye giren erkeklere güvenmiyorum desem
buna ne diyecekler?