El konuşmaz ev konuşur

İnsan kendi içinde çok mücadele veriyor olacak olacak diye olumlama yapıyorum hep ama çevreden duyduklarımın bu kadar etkileyeceğini bilmezdim. Kalan süreyi bekleyemem gibi geliyor. Şunu öğrenmek istiyorum şimdi bi deneme yaparsak rapor çıkarabilir miyiz yoksa o hakkımız biter mi?

Bilmiyorum ki cnm. Çevremde de aşılama ya da tüp bebek yaptıran olmadı. Bu sitede tüp bebek aşılama gibi sayfalar var istersen orada bir sor. Rabbim tez zamanda kucağına bir çocuk verir inşallah.

Böyle abi olmaz olsun.
İnsan olmayı beceremeyen mahluk!
Valla silin gitsin kardeşlikten.
Siz de elbet bir gün evlat sahibi olacaksınız zamanını Allah bilir.
Hiiiiç kafaya takmayın
Hep hep olumlu düşünün.
Allah gönlümüze göre versin.

Amin inşallah, ben dedim eşime bi daha konuşmayacağım diye, hala diyo ki şaka yapmıştır

Yahu uzun zamandir yorum yapmıyodum senin konunu görünce yapasım geldi

O nasil pislik bi insanmış anlamadım
Acayip sinirlendim cok kotü sövdüm kaynina

Insan kardesi icin nasil eder o lafi
Üzülme kardesim sen gün dogmadan neler dogar rabbim sanada hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin
Ama o insan müsveddesini hayatınızdan çıkarın mutlaka

Eşim de abisini çok sever... Eltim hamile olduğundan rahat böyle... Ben 3 yılı bekleyecektim ama böyle şeyleri duydukça ağlıyorum tüp bebek prosedürünü de tam bilmiyorum rapor istiyorum

Canım öncelikle hiç üzme kendini boşver densiz terbiyesizler. .

Tedavi için eğer sorun ciddiyse 3 yılı beklemene gerek yok tüp bebek yaptırmak için ve rapor için. .

Rapor için de devlet hastanelerinin tüp bebek bölümüne gidip öncelikle muayene olman gerekir sonrasında yönlendirir ler seni .. 3 yılı doldurman şart değil bazı durumlarda ..

Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Amin inşallah biz de hayırlısını bekliyoruz, desteğiniz için teşekkür ederim inşallah birgün güzel haber yazarım buralara

Ya şöyle oldu geçen ay doktora gittim özel hastanede, bana aşılama yapma boşuna olur dedi, tabi ne kadar ciddi bilmiyorum bu doktordan 2 ay önce aşılama yapmıştım tutmamıştı üstüne yeni doktorum böyle dedi. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Canım herkes birşeyler söylüyor Allah o kapılara mecbur bırakmasın. .

Eşinle beraber dediğim gibi tüp bebek bölümü olan üniversite yada devlet hastanesine gidin ikinize de gerekli testler yapılsın emin olun önce durumdan .

Onlar yönlendirir zaten aklınızda da bi soru işareti kalmaz .. İnşallah dedikleri gibidir ihtiyacınız olmaz..

En kısa sürede bebeğine kavuşursun inşAllah kendinizi üzmeyin bunlara kafa yormayın herkes kendi ayıbıyla kalsın
3 sene dolunca devlet tüp bebeğin masrafının bir bölümünü karşılıyormuş sanırım forum da konular var oradan detaylı bilgiye ulaşabilir siniz

Aaa hiç olur mu,erkek evlat şart.Bizim çocukluğumuzda bir kadın vardı,çocukluğumdan genç kızlığıma kadar onu hep hamile gördüm.Bizle yaşıt evlenecek yaşta kızları vardı,kadın hala ısrarla doğuruyordu.Çünki oğlu olmalıydı.Evde tek kişilik yataklarda 2şer genç kız yatıyor,annelerinin her sene kucaklarına verdiği bebekleri büyütüyorlardı.Bir de kadının bir sözü vardı,benim adam çocuklara bayılır:)En son oğlan geldi de buna bir son verdiler.Ve 7 kıza ettiklerinden daha fazla masrafı oğullarına yaptılar her şeyde...

Tüp bebek raporu için eşinizde de sorun varsa 3 yıl beklemenize gerek Yok
Cerrahpaşa ya başvur alırsın özelden de anlatırım rapor almayı istersen

ayrıca millete ne bizim çocuğumuzdan özelimizden
Çok iyi sex gücü olan erkeklerin spermlerinde sorun olabiliyor erkeklikle hiçbir alakası Yok nasıl bir bağnazlıktır
Yediğimiz içtiğimizden mi inferlite çok arttı
Burda birini karakter olarak sevmeyen bir üye kızın çocuğu olmuyordu sen üreme zaten demişliği var.
Bana da derler mi heeee millet densiz olmuş ,derler gülüm derler.
Desinler ben kavimlergocu yum çocuğum olmayınca başka birimi olacağım yooo yine aynıyım
Bizimde sınavımız bu evlatla sınanıyoruz
Desinler günahımız boyunlarına
Bel altı vurmak karaktersizliktir
Onu diyenin ayıbı
Sen git kanser araştırması yap dedi .biri yorumuma kızıp Değilim şükürde olan arkadaşlar çok üzülür ya
Biz ne zaman bu kadar acımasız olduk ya
Çocuğu olup çöpe aran insanlar var ayrıca çocuk olsa iyi olurda olmazsa napalım hani
Benim bir yakınım çok severek evlendi çocukları oldu yeni boşanıyorlar .

Kocanin erkeklikten dustugunu nereden biliyor kirmizi gecelik mi giymis? Tovbe tovbe. Uzulup aglayacaginiza arayip haddini bildirsenize.

Gerizekalı pislik. Neyse konumuza dönelim, üniversite hastanediyle görüşüp protokollerine başlarsan sıra fln çok olabilir, bir an önce işlemlere geçersiniz. Hmn yarın bulunduğun ildeki hast ile görüşmeye git. Bayram sonuda başla. Bnm ilk oğlum 5. Yılda doğdu

Eşinizin abisi eşinizi kıskanıyor muhtemelen, ulu orta kardeşinin cinsel gücünü aşağılamaya çalışmasının başka açıklaması olamaz. Ha ben yerinizde olsam ağlamak yerine o abi bozuntusunu rezil rüsva ederim, o ayrı.

Biz bu yaz Erzuruma taşındık buranın da üniversite hastanesi var oraya gideyim. Hemen gideyim mi adetin 2. günü mü gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…