Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Leş gibi cahillik kokuyor işte kaynana da söylemiş halbuki erkek inferlitesinin kaynın bahsettiği erkeklikten düşmeyle hiç alakası YokBen vardır ya da yoktur demedim, erkeklik muhabbeti yapma iğrençliğine kıyasla öyle dedim. Yani bilemiyorum dediğiniz gibi hiçbir akıllı mantıklı "abinin" diyeceği laflar değil bunlar. Kayınvalidenin gelip size yetiştirmesi de apayrı bir mevzu zaten, ne kadar ayıp ya.
Kisilerdeki probleme gore bazen dr raporuyla 3 yil deil hemen tup bebege geciliyor rapor cikiyor.fakultedeki proflar mesai saatleri disinda 100 ile 150 tl arasinsa ucret alarak ozel bakiyorlar.onalrdan sira al ve tedavine basla.ozel olumca ilgide ozel oluyorEşimin abisi akrabalar içinde eşimin erkeklikten düştüğünü bizim çocuğumuz olmayacağını söylemiş bugün hep ağladım. İkimizde de sorun var ama doktorlar bendeki sorunun daha çok olduğunu söylüyor bu arada eşimin ailesine kesinlikle birşey anlatmadık kendi kendine konuşmuş. Ciğerim yanıyor...
Kızlar evlilikte 3 yıl doldurmama daha 8-9 ay var. Tüp bebek yapsam tutmazsa , 3 yıl dolunca yine de rapor çıkarabiliyor muyum bilen varsa yardım etsin bu kış geçmez bana...
polikistik yok hiç kistim olmadı kist oluşacak kadar güçlü değil yumurtalarım çok zayıf. ilk iş eşimin izinli gününde üniversite hastanesine gitmek. Hepinize teşekkür ederimBnde oturmuştum maydanozlu süt buharına. Bide ne diycem yaşım 39, 4-5 yıldır polikistik geriledi. Sorunu polikistik over olup çocuğu olmayan kimse tanımıyorum. Uğraştırıyor ama oluyor. Kalbini ferah tut
çok güzel bir yorum olmuşEsinizin abisi adamliktan duseli cok olmus...Erkek olmak zurriyetle olmuyor.Germeyin herseyin çaresi var.Aglayip adami germe bence.
canim tup bebek icin once 2 asilama 3 yillik evlilik sarti toplamda 900 gun geriye donuk 5 yillik sigortali olman gerekiyor yada parali yaptiracaksin esinin abisi tam bir terbiyesiz sen takma kafana daha yeni evlisin o adam sizin yatak odasi planinizi yapacagina agzini toplasinEşimin abisi akrabalar içinde eşimin erkeklikten düştüğünü bizim çocuğumuz olmayacağını söylemiş bugün hep ağladım. İkimizde de sorun var ama doktorlar bendeki sorunun daha çok olduğunu söylüyor bu arada eşimin ailesine kesinlikle birşey anlatmadık kendi kendine konuşmuş. Ciğerim yanıyor...
Kızlar evlilikte 3 yıl doldurmama daha 8-9 ay var. Tüp bebek yapsam tutmazsa , 3 yıl dolunca yine de rapor çıkarabiliyor muyum bilen varsa yardım etsin bu kış geçmez bana...
Canim kaan aydosa gittinizmi erkekteki problemlere emodex ve gun asiri klomen veriyor erkege.klomeni 1 2 ay kullanmak yetyor.biz esime kullanmistik.morf. 0 dan 55 e yukseldi hamile kalmistim.hemde ikizlerdi ama kapleri durdu 2 hafta once.yaninda bitkisel kurlerde yaptim.bidahaki tup bebege kadar emodex kullanabilirsnz belki o surecte izinde kendiliginden olur.ben tup yapacagm ay ogrenmistim hamile oldugumu.rabbim hepimize sag saglim versin ins tez zamandaCanım bence bu abuk sabuk yorumlara üzülüp ani karar verme derim zira tüp bebek tedavisi maddi manevi cok zorlu bir süreç..
Ben gecen sene 2.5 yıllık evliyken tüp bebek tedavisi oldum ve sonuc negatif oldu..sorun eşimde..
Yaşım 31 o yuzden fazla beklemek istememiştim ama senin yasın daha cok genç ortada cok ciddi bi sorun yoksa beklemeni tavsiye ederim
Devlet 3 aşılama şartı koyuyor.sadece agır vakalarda direkt tüp uyguluyorlar.
Bu sene tedavi olmadım hatta seneye bile düşünmüyorum o kadar bezdim yani..artık kimsenin ne dediğide umrumda değil zaten evlenme yasıda anne olma yasıda cok ilerledi
Sende kendini iyi hissettirecek seyler düşün..
Kaynına gelince densizin biriymiş kavgada bile söylenmez boyle bir laf..kardeşlik namına hiç bir duygusu yok eşine karsı..insan dua eder Rabbim kardeşimede bu guzel duyguyu tattırsın diye..pis zihniyetlinin tekiymiş
Yok canım gitmedik kaan hocaya ama şuan eşim emodex kullanıyor 2. Şişedeyiz 3 bitince test yaptırczCanim kaan aydosa gittinizmi erkekteki problemlere emodex ve gun asiri klomen veriyor erkege.klomeni 1 2 ay kullanmak yetyor.biz esime kullanmistik.morf. 0 dan 55 e yukseldi hamile kalmistim.hemde ikizlerdi ama kapleri durdu 2 hafta once.yaninda bitkisel kurlerde yaptim.bidahaki tup bebege kadar emodex kullanabilirsnz belki o surecte izinde kendiliginden olur.ben tup yapacagm ay ogrenmistim hamile oldugumu.rabbim hepimize sag saglim versin ins tez zamanda
Saolasom canim.Bizde 6 ay fln planliyorduk ama 2 ay kullandk kaldim ben sonra.ama ben onun disinda 6 7 tane bitkisel kür yapiyordum.bildircun yumurtasi kirilmis ilik süt.keciboynuzu kürü.sabah aksam elle dogranmis roka.caksir suyu sabah aksam.kuruuzum findik fistik her sabah.karisimli bal yaptrdim süte ondanda katyordum.bide 5 gun anason cayi 1 cay kasigindan.suda 5 dk kaynatip.oda iltihabi temizliyormus.elimden geleni yapmaya calistim.nasipten ote yol yok malesefYok canım gitmedik kaan hocaya ama şuan eşim emodex kullanıyor 2. Şişedeyiz 3 bitince test yaptırcz
Tüp bebek seneye bir ihtimal yapabiliriz ama henüz kesin karar vermedim ins gerek kalmaz..
Emodex en fazla kac ay kullanılıyor? 3-6 ay diye biliyorum
Rabbim sanada sabır versin insallah tez vakitte saglıcakla yeniden hamile kalırsın
Güzel yaklaşım. Demediyse hep günaha girdikIftira olmasin dememistir belki o ne soz valla sorun cok kotu olur boyle derse
Dememistir
Aynen oyle gülüm.. aynı yolu izleyin ins bu sefer saglıcakla hamile kalırsınSaolasom canim.Bizde 6 ay fln planliyorduk ama 2 ay kullandk kaldim ben sonra.ama ben onun disinda 6 7 tane bitkisel kür yapiyordum.bildircun yumurtasi kirilmis ilik süt.keciboynuzu kürü.sabah aksam elle dogranmis roka.caksir suyu sabah aksam.kuruuzum findik fistik her sabah.karisimli bal yaptrdim süte ondanda katyordum.bide 5 gun anason cayi 1 cay kasigindan.suda 5 dk kaynatip.oda iltihabi temizliyormus.elimden geleni yapmaya calistim.nasipten ote yol yok malesef
Kız çocuğu olan bir arkadaşım var sürekli benim oğlum var diye sacma şeyler söylüyor. Çocuk ne yapsa ee erkek o erkek. Erkek çocuğu bu gibi seviyor. Bende bi artısını görmedim ama bazıları farklı yaklasiyorBazıları çocuk yapmanın elzem birşey olduğunu sanıyor.
Kaynın dedikoducu aşşalık bir pislik.
Bunun gibi kadınlar da var.
Bir kere şahit oldum buna. Ben erkek anasıyım benimle bir olamaz dedi bir kadın, eltisi için.
Ula sanki erkek olunca başına taç takıyorlar salaklar.
Bende de 2 oğlan var. Bir artısını görmedim. Bu kadar gerilmek niye anlamadım. Kız veya erkek ayrımı yapan kadınlardan nefret ediyorum. Bu türler evlat büyütmesin hele ki erkek evlat hiç.
Ne pis insanlar var şu dünyada ya.. Nefret ediyorum şu ağzı gevşek ve başkasının özelini kendi özeliymişcesine ve herkesten iyi bilirmişcesine orda burda anlatan tiplerden !Eşimin abisi akrabalar içinde eşimin erkeklikten düştüğünü bizim çocuğumuz olmayacağını söylemiş bugün hep ağladım. İkimizde de sorun var ama doktorlar bendeki sorunun daha çok olduğunu söylüyor bu arada eşimin ailesine kesinlikle birşey anlatmadık kendi kendine konuşmuş. Ciğerim yanıyor...
Teşekkürlerçok güzel bir yorum olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?