El konuşmaz ev konuşur

Leş gibi cahillik kokuyor işte kaynana da söylemiş halbuki erkek inferlitesinin kaynın bahsettiği erkeklikten düşmeyle hiç alakası Yok

Kisilerdeki probleme gore bazen dr raporuyla 3 yil deil hemen tup bebege geciliyor rapor cikiyor.fakultedeki proflar mesai saatleri disinda 100 ile 150 tl arasinsa ucret alarak ozel bakiyorlar.onalrdan sira al ve tedavine basla.ozel olumca ilgide ozel oluyor

Bnde oturmuştum maydanozlu süt buharına. Bide ne diycem yaşım 39, 4-5 yıldır polikistik geriledi. Sorunu polikistik over olup çocuğu olmayan kimse tanımıyorum. Uğraştırıyor ama oluyor. Kalbini ferah tut
polikistik yok hiç kistim olmadı kist oluşacak kadar güçlü değil yumurtalarım çok zayıf. ilk iş eşimin izinli gününde üniversite hastanesine gitmek. Hepinize teşekkür ederim

Canım bence bu abuk sabuk yorumlara üzülüp ani karar verme derim zira tüp bebek tedavisi maddi manevi cok zorlu bir süreç..
Ben gecen sene 2.5 yıllık evliyken tüp bebek tedavisi oldum ve sonuc negatif oldu..sorun eşimde..
Yaşım 31 o yuzden fazla beklemek istememiştim ama senin yasın daha cok genç ortada cok ciddi bi sorun yoksa beklemeni tavsiye ederim
Devlet 3 aşılama şartı koyuyor.sadece agır vakalarda direkt tüp uyguluyorlar.

Bu sene tedavi olmadım hatta seneye bile düşünmüyorum o kadar bezdim yani..artık kimsenin ne dediğide umrumda değil zaten evlenme yasıda anne olma yasıda cok ilerledi
Sende kendini iyi hissettirecek seyler düşün..

Kaynına gelince densizin biriymiş kavgada bile söylenmez boyle bir laf..kardeşlik namına hiç bir duygusu yok eşine karsı..insan dua eder Rabbim kardeşimede bu guzel duyguyu tattırsın diye..pis zihniyetlinin tekiymiş

canim tup bebek icin once 2 asilama 3 yillik evlilik sarti toplamda 900 gun geriye donuk 5 yillik sigortali olman gerekiyor yada parali yaptiracaksin esinin abisi tam bir terbiyesiz sen takma kafana daha yeni evlisin o adam sizin yatak odasi planinizi yapacagina agzini toplasin

Canim kaan aydosa gittinizmi erkekteki problemlere emodex ve gun asiri klomen veriyor erkege.klomeni 1 2 ay kullanmak yetyor.biz esime kullanmistik.morf. 0 dan 55 e yukseldi hamile kalmistim.hemde ikizlerdi ama kapleri durdu 2 hafta once.yaninda bitkisel kurlerde yaptim.bidahaki tup bebege kadar emodex kullanabilirsnz belki o surecte izinde kendiliginden olur.ben tup yapacagm ay ogrenmistim hamile oldugumu.rabbim hepimize sag saglim versin ins tez zamanda

Yok canım gitmedik kaan hocaya ama şuan eşim emodex kullanıyor 2. Şişedeyiz 3 bitince test yaptırcz
Tüp bebek seneye bir ihtimal yapabiliriz ama henüz kesin karar vermedim ins gerek kalmaz..
Emodex en fazla kac ay kullanılıyor? 3-6 ay diye biliyorum

Rabbim sanada sabır versin insallah tez vakitte saglıcakla yeniden hamile kalırsın

Saolasom canim.Bizde 6 ay fln planliyorduk ama 2 ay kullandk kaldim ben sonra.ama ben onun disinda 6 7 tane bitkisel kür yapiyordum.bildircun yumurtasi kirilmis ilik süt.keciboynuzu kürü.sabah aksam elle dogranmis roka.caksir suyu sabah aksam.kuruuzum findik fistik her sabah.karisimli bal yaptrdim süte ondanda katyordum.bide 5 gun anason cayi 1 cay kasigindan.suda 5 dk kaynatip.oda iltihabi temizliyormus.elimden geleni yapmaya calistim.nasipten ote yol yok malesef

Aynen oyle gülüm.. aynı yolu izleyin ins bu sefer saglıcakla hamile kalırsın
Bir kere hamile kalmışsın bu bile cok buyuk bi umut olur sana
Benim 3.5 senedir kimyasal bile olmadı bazen umitsizliğe kapılıyorum ama sonra Rabbimin sonsuz mucizelerin sahibi oldugunu ve sadece Ol emriyle olduracagını bildiğim için sabırla bekliyorum..bizim imtihanımız bu ve bize düşense en guzel bir sabırla beklemek.
Rabbim kolaylastırsın

Kız çocuğu olan bir arkadaşım var sürekli benim oğlum var diye sacma şeyler söylüyor. Çocuk ne yapsa ee erkek o erkek. Erkek çocuğu bu gibi seviyor. Bende bi artısını görmedim ama bazıları farklı yaklasiyor

Ne pis insanlar var şu dünyada ya.. Nefret ediyorum şu ağzı gevşek ve başkasının özelini kendi özeliymişcesine ve herkesten iyi bilirmişcesine orda burda anlatan tiplerden !

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım

Allah bildigi gibi yapsin o abiyi
Kendisi cocugu olmuş ama adam olamamiş!! İnsan kardesine bunu soyler mi ya ayrica daha 3 seneniz bile dolmamiş
Cok sinirlendim gercekten!! Kendinizi uzmeyin Allaha havale edin. Sizi bu kadar uzdu kirdi mutlaka biryerlerden acisi cikar o adamdan. Gorusmeyin bile terbiyesiz insan

Bu nasıl bir kıskançlık. Bu nasıl bir baskılanmadır ki. Bununla ilgili ulu orta ve terbiyesizce konuşabiliyor. Kuyruk acısı işte. Hep içinde kalıyor insanların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…