El konuşmaz ev konuşur

ben olsam ilk olarak o insan ve çevresinden kendimi ve eşimi derhal uzaklaştırırdım. bu tip insanlar için sinir strese girmeye hiç gerek yok. alırdım eşimi normal yollarda denerdim. ha baktım olmuyor tutar elinden hastaneye giderdim. bu arada illa bebeğim olacak yoksa yaşayamam derdine düşerseniz eşinizle sorunlar oluşabilir. unutmayın evet çocuk dünyanın en güzel şeyi ama çocuksuz da harika bir yaşam olabilir

Terbiyesiz adam!! Çocuk istemek zaten stresli bi süreç kendimden biliyorum. Lutfen görüşme onlarla kendi akil sagligin icin.ona mi düştü acaba yorum yapmak !!

Eşimin cinsel bir sorunu yok abisinin eşimi kiskanmasiyla ilgili bir sey düşünmek istemiyorum o bizim abimiz nasıl böyle bir sey dedi aklım almıyor bize de kayinvalide anlattı. Taşındım kurtuldum sanıyordum öyle degilmis

Biz bu yaz Erzuruma taşındık buranın da üniversite hastanesi var oraya gideyim. Hemen gideyim mi adetin 2. günü mü gideyim
Hemen git, önden başka testler de isterler. Adetin ikinci ve üçüncü günleri de rahim aşağıda olduğu için daha iyi gözlemlenir. Dr larına bak internetten en çok mmnun olunan kimse ona randevu almaya çalış olurmu.

Evliliğimiz çok güzel çok şükür herkes çok seviniyor bizim için ilk yıl zorlandık ama güzel her sey şimdi. Bebek de olsa ne güzel olurdu. Olmasa da yaşıyoruz ama onla bir başka olurdu

Olur öyle yapayım inşallah. Şimdiye kadar çok teste girdim rahim filmi vs hepsini de götürürüm hem

Evliliğimiz çok güzel çok şükür herkes çok seviniyor bizim için ilk yıl zorlandık ama güzel her sey şimdi. Bebek de olsa ne güzel olurdu. Olmasa da yaşıyoruz ama onla bir başka olurdu
yaşlarınız kaç acaba?

İlk önce eşine sperm testi yaparlar. Sende elindeki herşeyi götür. Hepimizde dua ederiz. Bu kış hamile haberini alırız inşallah. Sevgiler
Eşimin de testleri var ama devlet hastanesi ozeldekileri kabul etmeyebilir eşimle gideyim en iyisi

Eşimin de testleri var ama devlet hastanesi ozeldekileri kabul etmeyebilir eşimle gideyim en iyisi
Bu tarz testlerde öncekilerin anlamı yok. Sperm kalitesi aylık fark edebilir. Abla tavsiyesi sperm klitesi artırıcı gıdalarada yönelin olurmu? Saraçoğlu tariflerine falan bak

Bu tarz testlerde öncekilerin anlamı yok. Sperm kalitesi aylık fark edebilir. Abla tavsiyesi sperm klitesi artırıcı gıdalarada yönelin olurmu? Saraçoğlu tariflerine falan bak
Önceki yorumlarım görünüyor mu bilmiyorum ama eşimle neler yemedik neler icmedik ne ilaçlar ne kürler. Göbek mi cektirmedim buhara mı oturmadim yaki bile attım klomen denemeleri aşılama denemesi

Önceki yorumlarım görünüyor mu bilmiyorum ama eşimle neler yemedik neler icmedik ne ilaçlar ne kürler. Göbek mi cektirmedim buhara mı oturmadim yaki bile attım klomen denemeleri aşılama denemesi
Bnde oturmuştum maydanozlu süt buharına. Bide ne diycem yaşım 39, 4-5 yıldır polikistik geriledi. Sorunu polikistik over olup çocuğu olmayan kimse tanımıyorum. Uğraştırıyor ama oluyor. Kalbini ferah tut

Sana katılıyorum avşar kızı...Eskiden imsanlara kaç çocuğun var diye sorulduğu zaman,mütevazı bir şekilde,Allah bağışlarsa 3 tane derlerdi.
Şimdi cevap gururla"2 paşam 1 prensesim var."Herkes soyunu hanedanla ilşkilendirdi o ayrı,sanki haşa elleriyle yapıp şekillendirmişler gibi olmayana taşlamalar.Veren alırda bir anda.
Çocuk sahibi olan ancak Allaha şükretsin büyüklük taslayacağına.
Çünki eğer o yavru ona nasip olmasaydı,onun bir tırnağına bile sahip olmaktan acizdi,acizdik...3 çocuğum var"Allah bağışlarsa"Bütün isteyenlere gönülden diliyorum.
Fakat henüz evlada kavuşmayanlar daha değersiz değil,aksine belki en değerli onlardır,çünki konu sahibi gibi hem kendi hasretleri,hemde kendini bilmezlerle sınanıyorlar...

İnsanlar anlamıyor ;
Eski işimde çok çocuğu olan bir amcanın öldüğünde hesabındaki paranın mal paylaşımı için evlatlarının kaygalarına şahit oldum adamı başkaları defnediyordu onlar şubedeydi sabahtan
Konumda var anneannem var 9 çocuğu var annem olmasa ortada kalacak
Allah sonumuzu hayr eylesin verecekse hayırlı evlat versin bizi hayırlı ana baba eylesin iyi yetiştirmek gücü kuvveti versin

Şimdiki insanlar evlatla övünür malla övünür
Herkes çok mutlu çok zengin
3 günlük dünya aman şu günümüzü sağlıkla mutlu geçirebilirsek ne mutlu

Ben vardır ya da yoktur demedim, erkeklik muhabbeti yapma iğrençliğine kıyasla öyle dedim. Yani bilemiyorum dediğiniz gibi hiçbir akıllı mantıklı "abinin" diyeceği laflar değil bunlar. Kayınvalidenin gelip size yetiştirmesi de apayrı bir mevzu zaten, ne kadar ayıp ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…