El oğlu...

Belirli bir yere kadar anlatırım, eşim en iyi arkadaşım çünkü aynı zamanda, dertleşecek biri lazım insana.. yeri gelir o sakinleştirir beni.
o anlatmaz ama zaten kimseye pek anlatmaz böyle şeyleri.. artık içinde tutamayacak kadar anlatma ihtiyacı hissediyorsa anlatır ama.

Evet çok can sıkıcı bir durum , bende yaşıyorum zaman zaman..
Ailenle ilgili olayları kocana çok yansıtma , yeri geldimi lafını esirgemez.
Kocanla ilgili olayları ailene yansıtma , içten içe kocana kinlenmesinler...
Çevrene zaten anlatılmaz millet dedikoduya malzeme arıyo resmen..
Eee , at içine içine

dertleşmek istediğim için anlatmıştım..
Ama hata yapmışım, çünkü dediğiniz gibi unutmuyor..

bende anlatmam pek fazla. . . canımı çok sıkan bir durumsa yüzümden belli olur ama üstü kapalı detaya girmeden ufak tefek bir mevzu derim. . . Annen haklı

Annen eski toprak .Dediği doğru .Erkekler bizim gibi değildir .Dillerinin kemiği olmaz kolay kırarlar eşlerini .

klasik erkek canım hepsi günü geldiğinde yüzüne vuruyor insanın bak çoğu arkadaş da aynı şeyi demiş demekki hepsi böyle köküne kibrit suyu

evet canım tek yaşıyan ben değilmişim bu durumu demekki..
bu arada sen kaç yıllık evlisin

sonra psikolojik rahatsızlıklarbaşlıyor o şekilde de ben zaten çok duygusal bir kadınımdır..
Ele karışan, hali perişan.

ne güzel lafmış bu ya..

dertleşmek istediğim için anlatmıştım..
Ama hata yapmışım, çünkü dediğiniz gibi unutmuyor..
Çünkü o da bana biriyle ilgili bir sıkıntısını anlatıyor.Sonra onlar onu çözüyor herhalde ki,yarın bişey olduğunda ben de ama sana şunu yapmamışmıydı diyebiliyorum.Çünkü sonraki süreci o da ben de bilemeyebilirim.

Annen eski toprak .Dediği doğru .Erkekler bizim gibi değildir .Dillerinin kemiği olmaz kolay kırarlar eşlerini .
kesinlikle annem bana anlatır ailevi problemi olursa yada dediğim gibi gelinimiz hakkındaki yorumlarını..

Dostum her şey anlatılmıyor maalesef.Aynen eşinin yaptığı gibi bir zaman sonra karşına çıkıyor söylediklerin.Hani bazen biz anlatıyoruz rahatlıyoruz unutuyoruz ama onlar her ne kadar umursamaz davransalar da unutmuyorlar akıllarının bir köşesinde kalıyor.Ben de ailemle ilgili her şeyi anlatmam gerek yok bilmesine hani bu gizli saklıya girmiyor bence ilgilendirdiği kısmı kadar anlatırım sonrası bende.

aranızda gizli saklı neden olsunki o sizin ailenizin yaşadıkları tavırları o ailenin özeli ...ve bunu eşinize anlattığınızda ailenizin özelini açıyorsunuz buna gerek yok....aslında ben de bi çok şeyi anlatıyorum eşim bişey derse evet öyle diyodum şimdi vazgeçti belki de baktı sinirlenmiyorum hak veriyorum artık uğraşmıyo benle

İşte benim bunu anlamam biraz geç oldu..
Of of kadın olup denge kurmak çok zor ya..

O da bir başka yöntemmiş bir daha olursa bende bunu yapacağım
ama ben sinir oluyorum , duygularımı nasıl saklıcam ki

bende anlatırdım, ama kendi halamdan muzdaribim ben , sık sık eşime anlatırdım onu..
bigün bişey oldu, eşime ''annen böyle böyle dediya, içerledim ona ya, niye öyle dediki'' tarzi bişe dedim..
''onu kastetmemiştir annem öyle fesat düşünmez, herkes halanmı'' dedi
ben
orda bitti benim için, paylaşım flan hikaye
o anlatırsa dinlerim ama artık benim ailem mükemmel modundayım

ben evli değilim evli olsaydım anlatmazdım çevremden biliyorum her hangi bir durum olduğunda eşler onu koz gibi kullanıyor...

mesela annen zaten ne beklenirdi denmesi...evet benim annem öyle ama senin annende böyle deyip karşılıklı atışmaya karşılaştırmaya sebeb oluyor...

evet kesinlike bunu yapıyorlar. Ama sende onun anasına nasıl laf söylersin tehlikeli suda yüzmüşsün

o çok ağır bir laf ama bence..
ama tabii bunlardan herşey beklenir..

kajcım şimdi olayı ben şöyle ele alıyorum.
bu senin eşin elbette ki dertleşeceksin, konuşacaksın. Onunla konuşmazsan kiminle konuşacaksın?
ama kendi aileni ilgilendiren konuların en can alıcı yerini anlatmayacaksın.
Orası azcık es geçeceksin ya da üstünde durmayacaksın. Bir nevi hepsini anlatmayacaksın.
Yani kim kime ne demiş, o ondan sonra ne söylemiş her şeyi olduğu gibi anlatmaya gerek yok.
Eşinin yaptığı gibi anında etki kıyaslama olmasa bile o hafızada yer alır ve bir gün bir olayda "ya işte o kadın da zaten çok geçimsiz" diye patlatır konuyu.
en azından benim için annemle olanlar annemle aramızda kalır.

yukarda cevabını vermişsiniz zaten dertleşecekseniz anneniz ile dertleşin ailevi sorunları eşe aktarma taraftarı değilim sizde yapmayın bundan sonra bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…