El oğlu...

o çok ağır bir laf ama bence..
ama tabii bunlardan herşey beklenir..

oluyor canım ya...hiç tartışma olmadan normal konuşurken bile diyelim ki kardeşini övdün yaptığı bir şeyden dolayı kardeşini anlatıyorsun...

eşin diyor ki yada kadın olan ya ya biliyoruz kardeşini bunu bana anlatma...

bunu herkes yapar anlamında demiyorum ama genelde böyle oluyor...duyuyorum görüyorum..

ipekçiğim çok haklısın ama işte insanın ilk zamanlar acemiliği oluyor
Ve ciddi anlamda gelinimizle bir yere gideceğim zaman dikkat et seni gene üzmesin diyor.
Sırf bu sebepten inan kaç kez onla olduğum halde söylemedim
Sen karışma diyorum iyi sonra üzülme de diyor..
kendi yengesi çok daha beter onun adını bile ağzına almıyor..
Sonra herkes evinde huzurluca otururken biz ayrı ayrı odalarda üzülüyoruz..
yukarda cevabını vermişsiniz zaten dertleşecekseniz anneniz ile dertleşin ailevi sorunları eşe aktarma taraftarı değilim sizde yapmayın bundan sonra bence

evet ilk zamanlar pek anlayamamıştım , şimdi daha dikkatli olacağım teşekkür ederim yorumunuz için..

genel olarak boyle bi durum var ne yazik ki.. ailevi meseleleri guvenip paylasiyosun, bi bakiyosun karsidaki en zayif aninda onunla vuruyor seni.. bu yuzden soylemis annen..
ama bence bu kisilikle alakali, kimisi asla lafini etmez, kimisi kusur arar da arar..
tabiki derdini paylasacaksin esinle ama cok icigi cicigi da bilmesi gerekmez.. senle ilgili olan neyse ama aileninkini ı-ıhh..
insan kendi ailesine kizsa da baskasi laf etsin istemez.. esini o yonden anlamaya calis ve oyle fazla olumsuz konusma derim..

valla bende herşeyi anlattım şimdiye kadar evlenince çıkar kokusu
korktum bak şimdi :)

Nişanlıyken çok bir şey diyemiyorlar emin ol..
evlenince rahatlayıp istediklerini söylüyorlar..

Ne aileni kocana kotule..ne kocanı ailene..

Cunkı ıkı tarafta asla unutmaz

Ama aileler daha bağışlayıcı oluyor ve genede seni doldurmamak için içine atıyor..

Bazen yaşayarak öğreniyoruz bazende ''taktik'' dedikleri şeyi uygulayarak kaj

öğretmediniz ki banaaaaa

haklısınız. ama inanın ben o kıyaslama falan yapınca yada söz söyleyince kendimi tutamıyorum . Bu seferde kendime kızıyorum.. Çünkü bu şekilde sadece biz mutsuz oluyoruz bir bakıyorum gelin de eltide çok mutlu..

sen de haklisin, kiyaslama neden yapiyo ki, sanki iki rakip var ortada, yada bi yaris..
bence esine soyle, boyle yaptigin/yaptigmiz surece 'aile' olamayiz.. gibi

canım , eşler arasında gizli saklı olmaz düşüncesindeyim.
ama her şeyi de bilmelerine gerek yok yani senin ailenle ilgili bazı şeyleri ( dedikodu mahiyetinde olanları ), evet sonradan yeri geldiğinde yüzüne vurabiliyorlar maalesef.

ah ablacığım ya inana kadın olmak çok zor..
Aile olmak demek herşeyi anlatmak değilmiş bir şey daha öğrenmiş oldum..

Adamina gore degisir bence.

Mesela bu adam yarin obur gun basiniza kakacak biriyse soylemeyin tabi.

Ben evli degilim, ama sevdigim bir adam vardi,o bana her seyi soylerdi ben de ona. Birbirimizin yaninda tamamiyle rahattik. Babasi annesini aldatmis, metresiyle yasiyormus, cocuklugunda aile sevgisi gormemis gibi en rezil olaylari bile anlatirdi, bence dogrusu da bu. Ben boyle seyleri yarin obur gun basina kakacak bir insan degilim, bunu bildigi icin anlatti zaten.

Karsimdaki beni gunahimla, sevabimla, dogrumla , yanlisimla, ailemle, geldigim yerle oldugum gibi kabul etmeli, ask boyle bir sey bence.

Standartlar dahilinde bir kocaya sahipsin canım tebrik ederim.

Hepsi öyle.

Benim eşim de yengesinin gözle görünür şeylerinde bile iyimser yorum yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…