EL öpme

Ne değişik fikirler var değil mi arkadaşlar.
En değişiği de insanların birbirlerinin fikirlerine burun kıvırarak yorum yapmaları. Arkadaş sanki eskiden yokmuş böyle şeyler gibi hareketler. Sanki kraliçe soyındanmış gibi aaa ilk defa duydum tripleri falan..
Bi denemek lazım ama

Tabi insan ingiliz kraliyet ailesinden gelince bayramlarda kocasina reverans yapiyordur.Bizler gibi ezik varoslar da zorla ezik ezik el opuyoruz iste napican hayat.Yarin sabah kahvaltiyi da sutlu cay esliginde yaparsiniz artik.Te Allahim yaa...

Tabi insan ingiliz kraliyet ailesinden gelince bayramlarda kocasina reverans yapiyordur.Bizler gibi ezik varoslar da zorla ezik ezik el opuyoruz iste napican hayat.Yarin sabah kahvaltiyi da sutlu cay esliginde yaparsiniz artik.Te Allahim yaa...

Ne alakası var el öpmeyen ingiliz mi oluyo çok mu düşündün bu önermeyi, sarılıp öpüşüp iyi bayramlar hayatım Allah tekrarını nasip etsin demek de bir seçenek

Reactions: K_G
ya valla ne de güzel söylediniz :) kendi adıma sanane kardesim el esinin ağız onun sen niye gerildin hayırdır diyesim var.. millet olarak baskalarına saygı duymayı bilmiyoruz gercekten bilmiyoruz

Kimi opmem demis kimi operim demis benim annemde opermis ben hic gormedim ama bende eglence olsun diye operim ne var yani herhalde opuyum desem bile opturmez esim galiba bayramlasiriz tamam yani ne varda konu sahibi opersen belki cok hosuna gidecek esinin

Ne alakası var el öpmeyen ingiliz mi oluyo çok mu düşündün bu önermeyi, sarılıp öpüşüp iyi bayramlar hayatım Allah tekrarını nasip etsin demek de bir seçenek
He iste olay o seni elestiren var mi kocani yanagindan opuyorsun,sariliyorsun diye?Sen niye kocasinin elini openleri burun kivirarak elestiriyorsun?Velevki millet boyle egleniyor herkes tornadan cikma gibi tek ayarda mi olacak keyfiniz icin...

ya valla ne de güzel söylediniz :) kendi adıma sanane kardesim el esinin ağız onun sen niye gerildin hayırdır diyesim var.. millet olarak baskalarına saygı duymayı bilmiyoruz gercekten bilmiyoruz

sadece burda değil heryerdeler, hepsiyle başa çıkamayız. O yüzden ben uzadım.

insanlar birbirine bir şeyleri dayatmasa,herkesin fikrine saygı duysa hayat ne güzel olurdu

Amaaan yaniii... Bu kadar kasmaya ne gerek var ki.. El opturunce ustunluk oluyo, harclik alinca eziklik oluyo bilmem ne.. Kimse kimseye zorla elini opturtmuyor.. Opmeyenin kellesi falan gitmiyo sakin olun... Cocuklarim her bayram sabahi siraya girer babalarinin elini opmek icin, bende operim o arada... Esim de mutlu mesut para dagitir yani.. Ne oldu simdi?? Ne eksildi benden.. Hey allahim yaa

He iste olay o seni elestiren var mi kocani yanagindan opuyorsun,sariliyorsun diye?Sen niye kocasinin elini openleri burun kivirarak elestiriyorsun?Velevki millet boyle egleniyor herkes tornadan cikma gibi tek ayarda mi olacak keyfiniz icin...
Hic iste.. İnsanlar eglenceli oluyo derken bile hadi hadi numara yapma kocan dayatiyo opeceksin die sende eglence ayagina kendini kandiriyosuna kadar getiriyolar yani... Pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…