- 2 Mayıs 2010
- 53
- 24
- 88
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Tabi insan ingiliz kraliyet ailesinden gelince bayramlarda kocasina reverans yapiyordur.Bizler gibi ezik varoslar da zorla ezik ezik el opuyoruz iste napican hayat.Yarin sabah kahvaltiyi da sutlu cay esliginde yaparsiniz artik.Te Allahim yaa...
Vay vay vayNe var ki ben opuyorum o da benimkini öper guleriz para alirim :) zaten eskiler hep opermis o benim esim yarım atam
ya valla ne de güzel söylediniz :) kendi adıma sanane kardesim el esinin ağız onun sen niye gerildin hayırdır diyesim var.. millet olarak baskalarına saygı duymayı bilmiyoruz gercekten bilmiyoruzNe değişik fikirler var değil mi arkadaşlar.
En değişiği de insanların birbirlerinin fikirlerine burun kıvırarak yorum yapmaları. Arkadaş sanki eskiden yokmuş böyle şeyler gibi hareketler. Sanki kraliçe soyındanmış gibi aaa ilk defa duydum tripleri falan..
Bi denemek lazım ama
He iste olay o seni elestiren var mi kocani yanagindan opuyorsun,sariliyorsun diye?Sen niye kocasinin elini openleri burun kivirarak elestiriyorsun?Velevki millet boyle egleniyor herkes tornadan cikma gibi tek ayarda mi olacak keyfiniz icin...Ne alakası var el öpmeyen ingiliz mi oluyo çok mu düşündün bu önermeyi, sarılıp öpüşüp iyi bayramlar hayatım Allah tekrarını nasip etsin demek de bir seçenek
ya valla ne de güzel söylediniz :) kendi adıma sanane kardesim el esinin ağız onun sen niye gerildin hayırdır diyesim var.. millet olarak baskalarına saygı duymayı bilmiyoruz gercekten bilmiyoruz
Canım harçlık verecekse öp benceKızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
Öperim hemde bayıla bayıla ne olur kocamın elini öpsem ayrıca 5 yaşta küçük benden
Hic iste.. İnsanlar eglenceli oluyo derken bile hadi hadi numara yapma kocan dayatiyo opeceksin die sende eglence ayagina kendini kandiriyosuna kadar getiriyolar yani... PesssHe iste olay o seni elestiren var mi kocani yanagindan opuyorsun,sariliyorsun diye?Sen niye kocasinin elini openleri burun kivirarak elestiriyorsun?Velevki millet boyle egleniyor herkes tornadan cikma gibi tek ayarda mi olacak keyfiniz icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?