EL öpme

Benim annemde oper babamda harclik verir sarilir annem gurur yapmadi bunu hic hatta ilk ben opucem cekilin der gulusuruz falan :)

esımın hıc boyle bı talebı olmadı ama ben her bayram opuyorum
suslenıyorum puslenıyorum kosa kosa yanına gıdıp opuyorum
oda bana sarılıyo avucumun ıcını alnımı opuyo
ne varkı bunda anlamadım

esımın bazen ayagınıda yıkarım ;bakarım cok yorgun ıyı hıssetsın dıye yıkar sonra masajda yaparım
oda bana yapar cok yorgun oldugumda
bunlar ustunluk taslama falan degılkı nasıl baktıgınızla alakalı :)

Bende eşimin elini öperim o da bana harçlık verir :))) çok hoşuma gider bu benim.... Annecimde babamın elini operdi çok takilmayin böyle şeylere... Guzel gelenekler bunlar... Herkese iyi bayramlarrrrrr

Bizim ailedede annem babamın elini öper kardeşimde benimkini öperdi, bayramda el öpülür ne varki. Bende eşiminkini öpüyorum şimdi, bayramdan bayrama zaten ne olmuş ki.Amaç bayramlaşmak , konuyu ego çatışmasına çevirmemek gerek.

eşin elinin öpülmesi ne onu büyültür ne de sizi küçük düşürür ama emin olun arada ki muhabbeti arttırır.. bunlar güzel gelenekler. çok gereksiz gibi görünsede arada ki sevgiyi güçlendiren şeyler bunlar birbirine temas etmek kadar güzel bişey var mı ya :) başka zaman hiç mi elini yüzünü gözünü öpmüyonuz sanki? hem bu davranış eşinize evin reisi sensin imajı verır hani bi nevi pohpohlamak gibi düşünün:) siz ona ne kadar ağamsın paşamsın seklınde davranırsanız o da sizin istediğinizi hiiiiç çıtı çıkmadan yapar erkekler çocuk gibidir :)

Eğlenceli oluyor gülüyoruz falan diyenler eğlence nerde neye gülüyosunuz anlamadım, baya ben senden üstünüm demek bu bizde büyüklerin eli öpülür eş adı üstünde bana denk olandır, eşim zorluyor deseniz anlıcam da kılıf bulmayın yani gülüyoruz eğlenceli diye neye eğlendiniz bu kadsr

Toplum olarak espri anlayışımız çok zekice zaten :) el öpüp eğleniyorlarmışmış hahaha insan kendini böyle kandırırken utanır ya..

Toplum olarak espri anlayışımız çok zekice zaten :) el öpüp eğleniyorlarmışmış hahaha insan kendini böyle kandırırken utanır ya..

Eğlenceli oluyor denmis ya pes artık kocam istiyo öpüyorum de yani banane de eğlence işin içine girdim mi insan kendini sorguluyor biz hiç eğlence görmedik sanki

Adam burnuma elini dayıyacak öp diyecek bende öpücem hiç aklımıza gelmedi bizim, bu arkadaşlar fazla ağa dizisi izledi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…