- Konu Sahibi EU3
-
ben benden öncesi beni iilgilendirmez diyenlere katılmıyorum beni bal gibi de ilgilendirir.... kendinizi onların yerine koyun mesela yenii bir ilişkiye baslarken sevgilnize cok ilişkim oldu benim cinsellik dahil diyin bakalım kac erkek bizlerle ciddi düşünür onların bizden istedigi herseyi bizde onlardan istemek hakkına sahibizz beni nasıl görmek istiyorsa oda oyle olmalı
Umrumda bile değil.
ne münasebet...kendimi tek gecelik kadınlarla kıyaslıcak kadar salak değilim....
ne kadar rahatsınız hepiniz ya..
ben cok kıskancım, eski sınıf arkadaşlarından bile kıskanıyorum tartışma cıkarıyorum..
nolcak benim bu halim
onceden bende kiskanctim..ama baktim ki gecmiste kalan birini kiskanmak sadece beni uzer.gereksiz birsey.gecmiste yasamanin anlamiy ok nasilsa o benim suan da diye dusunursen sorun olmaz.ha bayanin biri gelip onunla ozel olarak ilgilenirse bende o bayanla ilgilenirim o ayriii:)))
peki geçmişten gelen Bi Bayan gelip özel olarak ilgilense sen de onunla özel olarak ilgilenir miydin canım ? Benim Başıma geldi de, cidden çook can sıkıcı Bir durum. geçmişte kalmayı BeceremeyeBiliyor Bazı "eski sevgili"ler :hulya: gelip şuanın ortasına oturuyor.. eee şimdi ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?