Elerinizin evlenmeden nceki ilikileri sizi etkiledi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkinin çook kız arkadaşı olmuş. hatta bir iki defa yolda yürürken selam veren bir kıza kendini hatırlamadığını söyleyince lisede çıktık ya senle dei:) çok alkol aldığı kendini kaybettiği bir akşam uyandığındada yanında biri varmış ama birşey olmuş mu olmamış mı hatırlamıyor. bilinçli bir cinsel ilişkisi olmamış kimseyle. doğrumu değil mi kesin bilemem ama bana doğru diyo gibi geliyor çünkü aşırı derece titiz duş almadan koynuna almaz falan bi sürü şey..
ha bu arada benim ondan önceki ilişkilerime gelince çook ilgilendi bu konuyla kimlerle ne kadar süre çıktın. elini tuttu mu öpüştün mü falan... aman Allah ım en küçük ayrıntısına kadar sordu anlattım bir kaç kez açtı tekrar tekrar sordu. sonra sineye çekti. şimdi sorun yok

hayır niye etkilesin ki... adı üzerinde benden önce.....öncesi değil sonrası önemli benim için...

yok canımya benden önce yaşadıkları beni hiç etkilemedi he merak ettim sordum aklımda kalan herşeyi sordum kafamı kurcalamaması için ama benden önce yaşadığı şeyler benim için bir anlam ifade etmiyor.
geçmişte kalmış

hiç sormadım ilgilenmedim
sadece üniverste yıllarında birini çok sevdiğini biliyordum
eskiden arkadaştıkta kendisiyle:)
olabilir bunlar benden önceydi nihayetinde benimde ondan öncem var

hiç etkilemedi zaten detaylarınıda hiç sormadım merakta etmedim neyini merak edeyim yasamıs bitmiş ama 2 tane uzun ilişkisi oldugunu duymustum kaydirigubbakcemile2

çok şey yasamış anlattıda hatta çıkarken hatlarını falan değiştirmek zorunda kalmıştık... ama hiç etkilemedi ben evlendikten sonrasına bakarım
doymuş iste benden öncesinde aç değil bu da bişiiii

eşimin ilk kız arkadaşıda benim eşide.............böyle bir sorunum olmadı şükür ama olsada geçmiş geçmişte kalırdı eğer bugünü etkilemiyosa sorun olmazdı..

Bana ne gecmisinden, ben benden sonraki zamana dikkat ederim.
Zaten deliler gibi asiktik birbirimize, vallahi baskalari tin yani .
Iliskimizin basindan beri iki önemli insaniyiz, disaridakiler, evimin dis mandalimi derler, iste bu kadar.
Ha bu arada, ne esim sordu, nede ben. Gecmisler ve baska insanlar gercekten bizi ikimizide hic ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
ben benden öncesi beni iilgilendirmez diyenlere katılmıyorum beni bal gibi de ilgilendirir.... kendinizi onların yerine koyun mesela yenii bir ilişkiye baslarken sevgilnize cok ilişkim oldu benim cinsellik dahil diyin bakalım kac erkek bizlerle ciddi düşünür onların bizden istedigi herseyi bizde onlardan istemek hakkına sahibizz beni nasıl görmek istiyorsa oda oyle olmalı

Yapayalniz yazdiklarini anlayamadim? Aciklama yaparmisin?
Beni nasil görmek isteme hakki olabilirki?
Benim onu nasil isteme hakkim olabilirki?
Sen inaniyormusunki 25-30 yas arasi bir erkek hic cinsel tecrübesi olmayacak, öylemi?
Alice harikalar dünyasina hosgeldiniz....zemuszemus

Etkiledi olumlu etkiledi.

Şimdiye kadar hiç kız arkadaşı olmamış,hiçbi kızın elini tutmamış,tutarken kızarıp bozaran bi erkekle beraber olamazdım.

Yaşamış olması benim için artı oldu.

tabiki yaparım söylediklerimin açıklamasını erkeklerin %90 nı bekarete önem verir dimi hatta hepsi daha önce cinsel ilişkiye girmeme onlar için kriterdir konuyu acan arkadas da cinsellik dahil sevgilinizin gecmisi sizi rahatsız edermi demişya bende beni rahatsız eder dedim ve onlar nasıl bizim bekarete önem veriyorsa bende onlar için önem veririm dedim ve çevvremde de okul olsun şuan iş hayatında olsun evleneceği kızın dan önce cinsellik yaşamayı düşünmeyen erkek o kadar cok ki ......

Yapayalniz bende diyorumki, bundan daha önemli seyler olmali aradiklarimiz.
Mesela, icki, kumari aldatmasi, dayagi, yalani varmi?

ya tabiki saydıgın seylerde önemli ama konuyu açan arkadaş sadece önceki ilişkiileri diye sormus bende ona göre cevap verdim anlatabildim mi acaba??

öncesi beni ilgilendirmiyo eşim çoğu ilişkisini kendi anlattı bazı şeyleride ben sordum o anlattı.yani benden önceki nerdeyse bütün ilişkilerini biliyorum ama hiç sorun etmedim kıskanmadım
beni benden sonrası ilgilendirir öncesi değila.s

Eşimin geçmişi beni ilgilendirmez, çünkü o zaman hayatında ben yoktum. opuyorumnanaktan bayanssulusmile

benden öncekiler beni ilgilendirmez laelaelaelaelae

Ben asiri kiskancim heralde beni cok ama cokkk etkiledi.Sevgili ve nisan zamanin da sorun yoktuda.Evlendik etkiledi :) Ben de bir anlam veremedim durumuma ama etkiledi

hayır hiç etkilemedi. aksine benden önce bişeyler yaşaması iyi bence. içinde bişey kalmamış işte.
ben benimle yaşadıklarına bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…