Popüler Konu Elhan ile MasterFit

Aslan ama benim dogum haritam da başak çok var. Aslan Başak ve balık karışımı biriyim. Detaycı ve mantıklı (başak) cesur ve sabit fikirli (aslan) duygusal alıngan (balık)
😂
Ben ondan seni çookkkk seviyorum ❤️❤️❤️😍😍😍
Hiç kötü huy söylememiş demeyin. Çok sakinim ama birden sinirlenirim. Takıntılı bir insanım. Mantıksız yani bana göre mantıksız olan bir şeyi kabul edemem. erenmothers erenmothers
Bende çok takıntılıyım🙈🙈😂😂😂
 
Kalkarken yardım aldım
Sonra kollarımı yanlara doğru açtım
Cek( fizyoterapist) karşımda tetikte bekledi, düşersem tutmak için,
Dizlerimi kuvvetlendirmem lazım
Plates bant getirttim, arada yapıyorum 🧿
Çok iyi harikasın tatlım. 41 kere maşallah. :KK60:
 
Allah kolaylık versin canım yine çocuklar ve ev koşuşturmasından mı yoksa başka şeylerdr varmı yorgunluğa sebeb, bir hafta yoktum ya kaçırdığım şeyler olmuştur illa grupta, sen takımlara girecek misin yoksa Jasminium84 Jasminium84 ile bireysel yarışcamsaksabız dahil olmayım bnm için sorun olmaz yani bn takımlarda olmak istiyorum yoksa toparlayamıyorum
Çocuklar ve ev kosturmasi dostum. Amin. Ben hep takimlardayim kız. Gecen sariydim. Ondan önce yeşil, Simdi de masterfit 😂sırayla olmuş. Takimlar+3 ümüz. Sus. Hadi bomba gibi gel. Yoksa:KK67:
 
kelebek19 kelebek19 Jasminium84 Jasminium84 evet kızlar; yarış başladı. Üçümüz birbirimizi sıkı takip ediyoruz. Cocuklarim uyudu,cok uykum var ama zaman ayiriyorum arkadaslar, ciddi bir destek moduna giriyoruz❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥günde en az 5 mesaj atiyoruz birbirimize ve foto atmaya gayret edelim. Tabaklarimlzi özenle hazirlayip,birbirimizi etiketleyelim lütfen. Hadi bismillah. START:KK55:
 

Eklentiler

  • Screenshot_20230127_053323_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230127_053323_Samsung Health.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 17
X