1.63 boyundayım.Kızım 5 aylık olunca artık yeter diyerek 80 kiloyken bu listeyi uygulamaya başladım.
SABAH: Kibrit kutusu kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, 2-3 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği ( Haftada 2-3 kez haşlanmış yumurta)
ARA:1 elma yada armut yada 4-5 kuru kayısı, hurma, incirden biri
ÖĞLE:1 tabak zetyinyağlı sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase cacık, salata
ARA: Aynı
AKŞAM:Öğle ile aynı fakat haftada 2-3 kez sebze yerine et
ARA: Aynı yada başka meyveler veya 1 bardat süt
İçecek olarak bol su, maden suyu, günde en az 2 kez yeşil çay ve çay içtim.
Bazen dolu dolu tabak, bazense 3 kaşık yemek yedim.Öğünlerde cacık inanılmaz tokluk hissi verdi.Salatayı et yemediğim zaman ton balıklı yedim, bazı öğünler salata da yemedim.Arada ufak kaçamaklar da yaptım :) Kahvaltıdan sonra 2 saat aralarla yedim.Sabah 10 da başladığımda akşam 20'de son öğün oldu.Hiç sıkılıp, bunalmadan, sütüm azalmadan 22 gün geçti, sabah tartıldım 76.6 yım.
Benim konumumdakilere tavsiye ederim.
SABAH: Kibrit kutusu kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber, 2-3 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği ( Haftada 2-3 kez haşlanmış yumurta)
ARA:1 elma yada armut yada 4-5 kuru kayısı, hurma, incirden biri
ÖĞLE:1 tabak zetyinyağlı sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase cacık, salata
ARA: Aynı
AKŞAM:Öğle ile aynı fakat haftada 2-3 kez sebze yerine et
ARA: Aynı yada başka meyveler veya 1 bardat süt
İçecek olarak bol su, maden suyu, günde en az 2 kez yeşil çay ve çay içtim.
Bazen dolu dolu tabak, bazense 3 kaşık yemek yedim.Öğünlerde cacık inanılmaz tokluk hissi verdi.Salatayı et yemediğim zaman ton balıklı yedim, bazı öğünler salata da yemedim.Arada ufak kaçamaklar da yaptım :) Kahvaltıdan sonra 2 saat aralarla yedim.Sabah 10 da başladığımda akşam 20'de son öğün oldu.Hiç sıkılıp, bunalmadan, sütüm azalmadan 22 gün geçti, sabah tartıldım 76.6 yım.
Benim konumumdakilere tavsiye ederim.