Babası zaten kızını görmek için ölüp biten biri değildi, siz göndermek istiyordunuz. Bahsettiğiniz profildeki bir adam siz göndermek istemiyorsanız illa gönder diye ısrar edecek değil hatta sevgilisiyle evleneceği için mutlu bile olur.hatta o kadar içerlemiş ki umarım parasız kalırlar ikisi de aç kalırlar o kadar sinirliyim diyor.
Bu ne alakazaten her b.ku da karı gibi mahkemeye veriyor neyse.
Heh ben de karı gibi de mahkemeye veriyo kısmına derlirdim. Iğrenç bi tabir.Bu ne alaka
Olmayan şeyi dosyaya ekletemez ki, kendi de biliyor. Gerçek olsa koşa koşa giderdi.O dosyaya ekleteceğine sen eklettir. Aleyhine kullan kızım orda şiddet görüyor diye
ben çocuğuma bu zamana kadar babasına karşı asla doldurmadım kötü birşey de söylemedim yanında. istediğinizi düşünebilirsiniz konu şuan eski eşim değil.Konularınıza yorum yapmıyorum genelde ama buna yapayım. Şu çocuğu eski eşe karşı kullanmaktan vazgeçin artık. Ben bile çocuğa sizin öğretip söylettiğinizi düşünüyorum adamın da böyle düşünmesi normal.
ses kaydı var elimde yahu ne saçmalıyorsunuz sizOlmayan şeyi dosyaya ekletemez ki, kendi de biliyor. Gerçek olsa koşa koşa giderdi.
kadınlar herşeyi mahkemeye veriyor ya, her lafımı mahkemeye veriyor ses kaydını da alıp mahkemeye vericekmiş. sorduğum soru başka yanlızBu ne alaka
merve sinirliyim şuan evet kadın gibi koşa koşa mahkemeye veriyor her haltı ne diyim?Heh ben de karı gibi de mahkemeye veriyo kısmına derlirdim. Iğrenç bi tabir.
Evet sizin çocuğa söylettiklerinizden oluşan ses kaydıses kaydı var elimde yahu ne saçmalıyorsunuz siz
olayın ciddiyetinin farkında olmayarak gülüyorsun ama ben çocuğuma birşey söyletmiyorum burada bu durumda ne yapılabilir diye öğrenmeye çalışıyorum!Evet sizin çocuğa söylettiklerinizden oluşan ses kaydı
YersenEvet sizin çocuğa söylettiklerinizden oluşan ses kaydı
yemeyin hanımefendi benim sorduğum farklı birşey ister ye ister yeme bu aradaYersen
Valla konu gerçekse bile yalancı çobansınız şu an benim ve koca forumun gözünde. O yüzden inanmıyorum ben konunun gerçekliğine.olayın ciddiyetinin farkında olmayarak gülüyorsun ama ben çocuğuma birşey söyletmiyorum burada bu durumda ne yapılabilir diye öğrenmeye çalışıyorum!
tamam ne yapmam gerekiyor mahkemeye mı vericem önce yoksa pedagoga mı götürücem? pedagog bununla ilgili rapor filan veriyor mu?O dosyaya ekleteceğine sen eklettir. Aleyhine kullan kızım orda şiddet görüyor diye
o zaman çık bakalım tıpış tıpışValla konu gerçekse bile yalancı çobansınız şu an benim ve koca forumun gözünde. O yüzden inanmıyorum ben konunun gerçekliğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?