- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Tamam inanciniz var. evet orda degildik fakat nasil oldugunu biliyor olmamiz lazim. Çünkü o zamanlar kadinlar da erkekler gibi ticaretle ilgilenirdi ve Hatice annemizin erkek bir sürü çalışanı vardı. Onlarla da seyahat ederdi. Aralarından en ahlaklisi Peygamberimiz olduğu için onu secti.İnancım var,din yorumlanabilir bir şey!Senin peygamberinse benim de peygamberim,benim düşüncem de bu.Uzun süre beraber ticaret yapıp seyahat etmiş iki insan anlaşmış ve evlenmiş,evlendiklerinde ikimiz de orada değildik o yüzden konuşmanın anlamı yok.:)
El tutma konusu dine ve akabinde Peygamberimize niye bağlandı acaba?
Hatırlatırım dini konu ve yorumlar yasaktır.
iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
MuahahahaSakalın da favorisi var çok övünmemek lazım...
Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
Neyse esimle tanistim.bir Y ciktik.ben ayrildim.dedim ki ona,ben seninle cikiyorum ama bu iliski evlilige gitmez.yasimiz kucuk.ben evlenecegim kisiyle cikicam dedim.biraktim.bir ay okulun etrafinda salya sumukk Gladii.ve bana dedi ki ben senin evlenecegin kisiyim.dedi.ve beni ikna etti.ve daha kurtulmadi elimden...dort ay sonra elimi.iki sene sonrada beni tuttuuu..hahahhaah
Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
Neyse esimle tanistim.bir Y ciktik.ben ayrildim.dedim ki ona,ben seninle cikiyorum ama bu iliski evlilige gitmez.yasimiz kucuk.ben evlenecegim kisiyle cikicam dedim.biraktim.bir ay okulun etrafinda salya sumukk Gladii.ve bana dedi ki ben senin evlenecegin kisiyim.dedi.ve beni ikna etti.ve daha kurtulmadi elimden...dort ay sonra elimi.iki sene sonrada beni tuttuuu..hahahhaah
yanyana yürümek istiyomuş ben önde o arkada kalıyomuş koluna girmemi istiyomuş vs
sevgilimi öpmeden bi günüm geçmez,her saniye elim üzerindedir,elinde-kalbinde-saçlarında,belinde...evet onunla öyle bi durum söz konusu olmadı ama daha farklı sıkıntılar oldu herkesin kendi tercihi tabiki ama ben saf masum bi sevgi istiyorum
Gece gece ama olmaz ki, olan var olmayan varsevgilimi öpmeden bi günüm geçmez,her saniye elim üzerindedir,elinde-kalbinde-saçlarında,belinde...
iki adım önünden de yürümem,hatta bisikletle benim yanımdan değil önümden giderse bile rahatsız olurum...
ama bana göre son derece saf ve masum bir ilişkim var
içine yalanın şiddetin girmediği ilişkiler saf ve masum geliyo bana.
Ayrıca elini tutmadığın,öpmediğin,boynuna öpücük kondurduğunda içinin bir hoş olmadığı,arzulamadığın bir adamla evlenip bir anda girişecek misiniz yani o işe??
peki nasıl olacak?
bilmiyorum,bana çok tuhaf geliyo.
Madem öyle sevgili olaylarına hiç girmeyin-arkadaş gibi takılın hoşlandığınız kişiyle,tam vakit olunca da istesin sizi nişan falan yapın...
Digerine 4 ay sonra izin vermissin , buda 2 ay sonra tutmus ..
Ha 4 ay sonra ,Ha 2 ay sonra sonucta o el tutulmus dimi?
Tutulduktan sonra ailene yanlis yapilmiyormu yani ? Yoksa 4 ay sonra olunca yanlis ortadan kalkiyormu???
Bir insan ailesine yanlis yapmak istemuyorsa ve prensibim boyle diyorsa ASLA yapmaz el tutmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?