elimi tuttu canım sıkıldı

Tamam inanciniz var. evet orda degildik fakat nasil oldugunu biliyor olmamiz lazim. Çünkü o zamanlar kadinlar da erkekler gibi ticaretle ilgilenirdi ve Hatice annemizin erkek bir sürü çalışanı vardı. Onlarla da seyahat ederdi. Aralarından en ahlaklisi Peygamberimiz olduğu için onu secti.

Neyse ya konu neydi?

El tutma konusu dine ve akabinde Peygamberimize niye bağlandı acaba?
Hatırlatırım dini konu ve yorumlar yasaktır.

Digerine 4 ay sonra izin vermissin , buda 2 ay sonra tutmus ..

Ha 4 ay sonra ,Ha 2 ay sonra sonucta o el tutulmus dimi?
Tutulduktan sonra ailene yanlis yapilmiyormu yani ? Yoksa 4 ay sonra olunca yanlis ortadan kalkiyormu???

Bir insan ailesine yanlis yapmak istemuyorsa ve prensibim boyle diyorsa ASLA yapmaz el tutmaz...

Kac yasinda bu adam?

Kac yasinda bu adam?

5 sene sonra neyi tutar ben onun merakı içerisindeyim.

Tamam elini tutturmak istemeyebilirsin de, bunu ailen için yaptığında sen 'istememiş' olmuyorsun. Ailen istememiş oluyor. Bunun ayrımını yap, sonra tutmaması ve sonra zaten tutturacak olmanı bir yorumla. Çok komik.

Mesaj tekrarı

yanyana yürümek istiyomuş ben önde o arkada kalıyomuş koluna girmemi istiyomuş vs

evet onunla öyle bi durum söz konusu olmadı ama daha farklı sıkıntılar oldu herkesin kendi tercihi tabiki ama ben saf masum bi sevgi istiyorum
sevgilimi öpmeden bi günüm geçmez,her saniye elim üzerindedir,elinde-kalbinde-saçlarında,belinde...
iki adım önünden de yürümem,hatta bisikletle benim yanımdan değil önümden giderse bile rahatsız olurum...
ama bana göre son derece saf ve masum bir ilişkim var
içine yalanın şiddetin girmediği ilişkiler saf ve masum geliyo bana.
Ayrıca elini tutmadığın,öpmediğin,boynuna öpücük kondurduğunda içinin bir hoş olmadığı,arzulamadığın bir adamla evlenip bir anda girişecek misiniz yani o işe??
peki nasıl olacak?
bilmiyorum,bana çok tuhaf geliyo.
Madem öyle sevgili olaylarına hiç girmeyin-arkadaş gibi takılın hoşlandığınız kişiyle,tam vakit olunca da istesin sizi nişan falan yapın...

Gece gece ama olmaz ki, olan var olmayan var

4 ay sonra elini tutturan konu sahibi değil, başka bir üye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…