elimi tuttu canım sıkıldı

el tutmaya bile karşıysan nasıl sevgili oldun ki. sonuçta dinimize göre konuşacaksak evlilik amacı olsa bile iki farklı cins başbaşa görüşmemeliymiş. 2 yıl sevgili olmuşsun illaki o kişiyle bir şeyleri konuşmuşsundur aşkım cicim balım demişsindir bazı şeyler bir hiç yaşamamak var bir de yaşayıp ay kötü oldum demek var
hoş 2 yıl beraberlikte 5 kere arkadaşlarla görüşmekte nasıl ilişkiyse

Elini verme kolunu koparir bidahakine mazallah

Benim de bir ara pek de hoşlanmadığım bir erkek arkadaşım vardı yani emin değildim ona karşı hislerimden ve elimi tutunca iğrenmiştim hatta birkere de öpmeye kalkıştı tokatı basmıştım salak şey. Şimdiki sevgilimle de 2 ay sonunda ben onun elini tuttum , tutuş o tutuş. Ha tüm bunlarda da hiç ailemi düşünmedim, tamamen hissel.

sevgiliyseniz el ele tutuşmaktan normal ne olabilir ki..

Ben de bu kafayı anlamıyorum. Sevgilim olsun ama elimi tutmasın günah. Ozaman görücü usulü tanışın?
Bi'de 2 yıllık ilişkim oldu demişsin ona ilişki denmez ki ne paylaşmışsınız ki adı ilişki olsun. Elele tutuşmadınız diye değil zaten kaç kere buluşmuşsunuz onda da arkadaşlarınızla

önce el tutmayla başlar bu işler..
o yüzden net tavrınızı koyun, madem hassassınız, sınırınızı bilsin beyfendi...

Aynen ben de anlamiyorum.
Sevgili olsun, ama aman degmeyelim, el ele tutmayalim. Az oteden yurusun :)
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.
Yemisim el ele bile tutusamadigim sevgililik hayatini.
O zaman birakin yani. sevgili isleri size gore degil demek ki. Ailenizin uygun gordugu biriyle gorucusu usulu tanisin, evlenin. Degil mi ama :)

2 yillik iliski de ayri olay. En fazla 5 kere yuz yuze gorusulen, arkadas ortaminda muhabbet edilmekten oteye gitmeyen iliski mi olur Allah askina. Ben de birsey sanmistim. Bu iliskiyse benim butun erkek tanidiklarimla yillardir iliskim varmis da haberim yokmus.

küçük degilizde yaş falan farketmez erkek sonuçta:) benimde hoşuma gitti güven duydum ama eve gelince ya daha ileri gitmek isterse diye düşünüp moralim bozuldu

Pardonda, kac sayfa bu "ileriye gitme" muhabetini yapiyorsunuz da, ne bekliyorsunuz? Adamin sokak ortasinda size tecavüz etmesimi? Elini tutunca tahrikmi oluyorda?

Yani adamin bu kadar sapik olmasindan süphe ediyorsaniz, el vermek hata degil,sevgili olmak hata.

Ki senin istedigin iliskiye sevgililik denilmez,arkadaslik denilir. Bu senin daha önce yasadigin 2 yillik iliski icinde gecerli.

Benim her dine ve görüse saygim var fakat bu yapilan resmen sacmalik. Madem dine cok önem veriyorsun, o zaman cocuk ile ailenin (mahremin yaninda) bulus ve görücü üsülü evlen.

Aksi taktirde yapmadiginda böyle tuhaf tuhaf olaylar cikiyor.

Eller eller eller eller gibiyiiim kendisine sarilmis seller gibiyim. Konu bitince kendimi bunu soylerken buldum. Ama konu sahibi ve populer abla kizmasin sarilmak geciyo sarkida ben demedim ilhan amca dedi. Şeşen olan.

Populer abla hahahahaha ay yikildim resmen

sizin gibi dusunen biri olmamama ragmen, bazi prensipleriniz var saygi duyuyorum ve buna gore yasamaya ozen gostermenizi takdir ediyorum,

zaten tutmus, bundan sonra ne yapacaginiza karar verip oyle davranmaniz gerek,
ya el ile sinirlayacaksiniz
ya biraz daha yakinlasmasina izin vereceksiniz
ya da bu durumdan rahatsiz oldugnuzu paylasip nikahiniz olana kadar veya kendinizi hazir hissettigniz ana kadar onunla herhangi bir temasda bulunmayacaksiniz.

elini veren kolunu kaptiriyor diye de birsey yok,
iliskiler "kiyma makinasi" gibi kontrol disi degildir, onda bile stop dugmesi veya cevirme kolu var, her sey iradi...
ozen gostereceginiz tek sey, sizi zorlamamasi olsun, cunku o noktadan sonra yasananlar -sozlu dahi olsa- tacize girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…