- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi homesweethome3
-
yaa varya hahahaha:))))) oldum gülmekten,bıde büyükİRONİ O.
Onun öncesi de var,küçükle.yaa varya hahahaha:))))) oldum gülmekten,bıde büyükharfle yazmış
zaten oyuzden büyüğe koptum ya:))Onun öncesi de var,küçükle.
Elini verme kolunu koparir bidahakine mazallahhomekolunu post: 36531132 .!.:iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
sevgiliyseniz el ele tutuşmaktan normal ne olabilir ki..iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Ben de bu kafayı anlamıyorum. Sevgilim olsun ama elimi tutmasın günah. Ozaman görücü usulü tanışın?
Bi'de 2 yıllık ilişkim oldu demişsin ona ilişki denmez ki ne paylaşmışsınız ki adı ilişki olsun. Elele tutuşmadınız diye değil zaten kaç kere buluşmuşsunuz onda da arkadaşlarınızla
küçük degilizde yaş falan farketmez erkek sonuçta:) benimde hoşuma gitti güven duydum ama eve gelince ya daha ileri gitmek isterse diye düşünüp moralim bozuldu
Sakamisin yoksa ciddi misin allah allah bizede bu tariften verseniz nasil gostrmemeyi beceriyorsunuzben de 2.5 aylık evliyim daha bacaklarımı görmedi..
Eller eller eller eller gibiyiiim kendisine sarilmis seller gibiyim. Konu bitince kendimi bunu soylerken buldum. Ama konu sahibi ve populer abla kizmasin sarilmak geciyo sarkida ben demedim ilhan amca dedi. Şeşen olan.
Sakamisin yoksa ciddi misin allah allah bizede bu tariften verseniz nasil gostrmemeyi beceriyorsunuz
BelkiArkadaş yatağa delikli eşofman altıyla giriyor. Hani böyle gri, belinin lastiği gevşemiş olanlardan.
Sence?Sakamisin yoksa ciddi misin allah allah bizede bu tariften verseniz nasil gostrmemeyi beceriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?