Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Merhaba arkadaşlar bugün 45 dk eliptik yaptım bakalım pazardan beri 4. Gün ama diyetim çok acımasız :))) 6 sonra sadece 9/da bi bardak ayran .. Kontrolum 16 ocakta bakalım kaç kilo vermiş olacağım.

Kisceler 30 dakika eliptik,30 dakika egzersizim bitti ama bugun istahim acayip acikti aklimdan neler yemek gecti neler yarina gecer insallah

Yaa igde,kuru kayisi,dut kurusu bende cok severim hizimiz alamiyorum bunlari yerken o yuzden almiyorum mantar soteyide cok severim
Az yiom bende yani kendimi tutarsam ahhaha valla gel var daha yemek bildirimde mi yapsak ben yapiom ole gercide .hahahhah

Merhaba arkadaşlar bugün 45 dk eliptik yaptım bakalım pazardan beri 4. Gün ama diyetim çok acımasız :))) 6 sonra sadece 9/da bi bardak ayran .. Kontrolum 16 ocakta bakalım kaç kilo vermiş olacağım.
E güzel 17:57 de lahmacun pide cikolata göm 6 dan sonra yimeee şaka tabiiii .en zoru ilk haftadır sık dişini hadi bakalim

16 ocağı bende merak ettim şimdi, 1 günlük diyet listeni paylaşsan bizde azcık kopya çeksek

Tunaydin gri kapalı Ankara'dan.çok zor olsada sabah sporumu tamamladim.tereyagli omlet yedim.biraz başım ağrıyor ya heralde havadan begum75 katıyorum listeyi bende merak ettim beyazipek cim. Gerçi kişiye özel hazırlanıyor ve ben diyet yapmadığım için uygulamiycam ama merak iste

sporunu tamamladığın için
sanırım bi lodos mağdurusun sende
kahvaltı ohh miss tereyağlı omlet/yumurta bayılırım ,bende sabah şöyle yedim:ekmek biraz fazla kaçtı biliyorum ama diğer öğünlerde hiç yemiyorum zaten

Ekmecik Köy Ekmeği: 70 g
Ahir Taze Kaşar Peyniri:12 g
Beyaz Peynir: 10 g
Zeytin: 3 orta boy

bu arada listeyi bende merak içindeyim hala

Öğlen biraz sarkti elma kivi biraz beyaz peynir yiyorum şimdi
afiyet olsun, bende
şehriye çorbası
pırasa yemeği
börek (dikdörtgen 1 dilimdi yarısını yedim)

yemekten 2 2,30 saat sonrada 1 elma ve 1 muzu tarçınlayıpta yedim

grip olcam sanırımda sırf vitamin olsun diye yedim

Bol limonlu koca tabak ekmek siz pirasa yeterdi aslında yanında 3yk yoğurt.elma muz iyi olmuş .yaptığın sporu dusun ve porsiyonlari kucult.

Arkadaşlar listem böyle yanlız tahlil sonuçlarına gore kişiye özel hazırlanıyor. Uygulamak isterseniz de mutlaka bi diyetisyene danışın üzerimde vebal kalmasın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…