Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Güneşli Ankara'dan selamlar.sporumu tamamladim. Kuaför bakim günü gezme günü yasasin cmts
Dün itibariyle bende tekrar spora başladım. Boy 1.70 kilo 67-68 ilk defa bu kadar kilo aldım hayatımda...beslenmeden de kısamıyorum hamilelik düşündüğüm için...eski fotolarımı koydum önüme ve gaza geldim:)
Hedefim bir ayda en az 63e düşmek...abur cuburu elimden geldiğince kesicem.
08.01.2016 da 25dk ile başladım.
09.01.2016 35 dk ya çıkardım. Ardından kol hareketleri yaptım ve bir kase yoğurt yedim. İnş 1 ay sonra buraya hedefime ulaştığımı yazarım...
Dün itibariyle bende tekrar spora başladım. Boy 1.70 kilo 67-68 ilk defa bu kadar kilo aldım hayatımda...beslenmeden de kısamıyorum hamilelik düşündüğüm için...eski fotolarımı koydum önüme ve gaza geldim:)
Hedefim bir ayda en az 63e düşmek...abur cuburu elimden geldiğince kesicem.
08.01.2016 da 25dk ile başladım.
09.01.2016 35 dk ya çıkardım. Ardından kol hareketleri yaptım ve bir kase yoğurt yedim. İnş 1 ay sonra buraya hedefime ulaştığımı yazarım...
Bende eski ankaralılardanım, şimdi îş nedeniyle farklı şehirdeyim:) benim yerime ankaranın tadını da çıkart:)

Yarın pazar dinlenme gunum.kaslarımi dinlendirip biraz plates yapacağım. Alt baldirlarimda gerilme hissettim sabah uyandigimda.Kahvaltım peynirli biberli omlet,öğlen elma kahve,akşam sebzeli yağsız bir kase makarna yigcen.sogan kabak biber domates vs vs

@triton-x hoş geldin canım. Aynen bende hamilelik düşünüyorum .biraz kg verip dağa sağlıklı olmak öyle hamile kalmak istiyorum..verirsin.spora devam .
Hoşbulduk tatlım, bütün sayfaları okudum azminize hayran kaldım ya :) birbirimizi gaza getirirsek süper olur...
15 gün oldu be yazıkki 2. Düşüğümü yaptım umarım allah bir daha yaşatmaz...benim karın bölgemde sıkıntı var zaten buara iyice çıktı ve gakikaten 3-4 aylık hamile gibi duruyorum cnm çok sıkılıyor. Yoksa basenim fln yok, bacaklarım incedir...
25 yaşına kadr üniv takımında fln voleybol oynamıştım. Halen sadece yazları tatilde oynayabiliyorum. Ozamana kadar 55 kilo olan ben, sporu bırakmayla ve iş hayatıyla beraber 63e çıktım. O günden beride yükseklisanstı doktoraydı ye ye en son şuan 67-68i görüyorum. Artık tartıya çıkmaya korkuyırum. Dün bir gazla tekrar başladım bakalım...
Siz de süper bir ekip olmuşsunuz ben elimden geldiğince gelişmeleri yazarım buraya...

Allah hayırlısıyla bebisini versin canım bu arada cok geçmiş olsun,burayi birakmazsan daha azimli devam edersin,

Olur ole seyler canım bende haziranda düşük yaptim.Rabbim kucagimizi doldurun inşallah. Bende spor geçmişi olan biriyim bunalima girip birakinca sistim çok şükür toparlamaya çalışıyorum. begum75 le cidden sabırlı ve sadık bi şekilde bildirimlerimizi yapıyoruz. Allah razı olsun iyiki var birbirimizi gaza getiriyoruz cidden.sende gazlan gel aramıza. Yani spor yapsakda bu zaman gececek yapmasakda.tartılma takintisi bende de vardı kg verdikçe geçiyor. Ama hala hoşlanmiyorum kiloda önemli değil aslında önemli olan ölçüler. Ölçülerini al her hafta kontrol et.doktora beni aşar dedim y.lisansta kaldım bakalım nasip .2.üniversiteyidee bitidim sikintidan okuyom tr de okusam nolacak Sanki de. Ay hep stres den aliyoruz.takma spora devam.

Bu arada arkadaşlar yarinda spor yapiicimm.bir tek gün pazar evde olan kocam yarinda caliscam dedi .napayım onla zaman geçiririm hemde dinlenir vücut diyordum.napayım evde .gene eliptik cigimle takilacam

Canım sanada geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inş. Bende 84 lüyüm, doktora bitene kadar yoğunluktan düşünemedim.şimdi inş sağlıkla gelir yavrularımız...ben alademisyen olduğum için mecbur işten dolayı yapıyorum...yoksa başka işte olsam bende yüksek bile yapmazdım. Ömürden ömür gifiyor resmen...yapıcam cnm spor gerçekten kararlıyım bakalım:) inş sağlıklı bir hamilelik olursa ozmn bile spora devam etmek istiyorum...

Bu arada arkadaşlar yarinda spor yapiicimm.bir tek gün pazar evde olan kocam yarinda caliscam dedi .napayım onla zaman geçiririm hemde dinlenir vücut diyordum.napayım evde .gene eliptik cigimle takilacam
TTlım yalnız değilsin, benim eşinde işi haftasonu yoğun ve şehirdışına gidip geliyorum. Yarın sınav kağıdı okumak dışında boşum oyüzden bende yaparım spor

Canim senden de Allah razi olsun,birbirimizi gaza getirebiliyosak ne mutlu bize,hep destek tam destek

begum75 canım bırakmam sizi bulduğuma sevindim, beraber gaza geliriz:) sen kaç aydır düzenli spor yapıyorsun tatlım?
birakma birakma yaza kadar halledecez bu isi, ben ekimden beri yapiyorum ama ilk baslarda simdiki kadar duzenli degildi, gerci ara ara gelen gidenden yine duzen sasiyo ama haftada 4 yada 5 kere yapmaya calisiyorum

Kizlar bugun 45 dakika yapabildim sekerim dustu heralde ayaklarima titreme geldi biraktim sonrada 10 dakika egzersiz yaptim,kalorimde 1392

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…