S health kullaniyorum ben .spor ve yiyecek gunlugum çok seviyorum onuKaloriyi neye gore hesapliyosunuz
Dün itibariyle bende tekrar spora başladım. Boy 1.70 kilo 67-68Güneşli Ankara'dan selamlar.sporumu tamamladim. Kuaför bakim günü gezme günü yasasin cmts
Telefona mi iniyo Yosa masaüstü pc den mi takip yapılıyor ?S health kullaniyorum ben .spor ve yiyecek gunlugum çok seviyorum onu
Telden canım. google play store dan indire bilirsin telin Samsun ise. apple ise app storeTelefona mi iniyo Yosa masaüstü pc den mi takip yapılıyor ?
Aa sen bebek mi düşünüyorsun hayırlısıyla olsun inşallah@triton-x hoş geldin canım. Aynen bende hamilelik düşünüyorum .biraz kg verip dağa sağlıklı olmak öyle hamile kalmak istiyorum..verirsin.spora devam .
Hoşbulduk tatlım, bütün sayfaları okudum azminize hayran kaldım ya :) birbirimizi gaza getirirsek süper olur...@triton-x hoş geldin canım. Aynen bende hamilelik düşünüyorum .biraz kg verip dağa sağlıklı olmak öyle hamile kalmak istiyorum..verirsin.spora devam .
Allah hayırlısıyla bebisini versin canımHoşbulduk tatlım, bütün sayfaları okudum azminize hayran kaldım ya :) birbirimizi gaza getirirsek süper olur...
15 gün oldu be yazıkki 2. Düşüğümü yaptımumarım allah bir daha yaşatmaz...benim karın bölgemde sıkıntı var zaten buara iyice çıktı ve gakikaten 3-4 aylık hamile gibi duruyorum cnm çok sıkılıyor. Yoksa basenim fln yok, bacaklarım incedir...
25 yaşına kadr üniv takımında fln voleybol oynamıştım. Halen sadece yazları tatilde oynayabiliyorum. Ozamana kadar 55 kilo olan ben, sporu bırakmayla ve iş hayatıyla beraber 63e çıktım. O günden beride yükseklisanstı doktoraydı ye ye en son şuan 67-68i görüyorum. Artık tartıya çıkmaya korkuyırum. Dün bir gazla tekrar başladım bakalım...
Siz de süper bir ekip olmuşsunuz ben elimden geldiğince gelişmeleri yazarım buraya...
Evet canım 83luyum artık yapalım ınsallah. Sağol bitanem amin.var mi sizde coluk combalak(ole derler yaAa sen bebek mi düşünüyorsun hayırlısıyla olsun inşallah
Olur ole seyler canım bende haziranda düşük yaptim.Rabbim kucagimizi doldurun inşallah. Bende spor geçmişi olan biriyim bunalima girip birakinca sistimHoşbulduk tatlım, bütün sayfaları okudum azminize hayran kaldım ya :) birbirimizi gaza getirirsek süper olur...
15 gün oldu be yazıkki 2. Düşüğümü yaptımumarım allah bir daha yaşatmaz...benim karın bölgemde sıkıntı var zaten buara iyice çıktı ve gakikaten 3-4 aylık hamile gibi duruyorum cnm çok sıkılıyor. Yoksa basenim fln yok, bacaklarım incedir...
25 yaşına kadr üniv takımında fln voleybol oynamıştım. Halen sadece yazları tatilde oynayabiliyorum. Ozamana kadar 55 kilo olan ben, sporu bırakmayla ve iş hayatıyla beraber 63e çıktım. O günden beride yükseklisanstı doktoraydı ye ye en son şuan 67-68i görüyorum. Artık tartıya çıkmaya korkuyırum. Dün bir gazla tekrar başladım bakalım...
Siz de süper bir ekip olmuşsunuz ben elimden geldiğince gelişmeleri yazarım buraya...
Canım sanada geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inş. Bende 84 lüyüm, doktora bitene kadar yoğunluktan düşünemedim.şimdi inş sağlıkla gelir yavrularımız...ben alademisyen olduğum için mecbur işten dolayı yapıyorum...yoksa başka işte olsam bende yüksek bile yapmazdım. Ömürden ömür gifiyor resmen...yapıcam cnm spor gerçekten kararlıyım bakalım:) inş sağlıklı bir hamilelik olursa ozmn bile spora devam etmek istiyorum...Hoşbulduk tatlım, bütün sayfaları okudum azminize hayran kaldım ya :) birbirimizi gaza getirirsek süper olur...
Olur ole seyler canım bende haziranda düşük yaptim.Rabbim kucagimizi doldurun inşallah. Bende spor geçmişi olan biriyim bunalima girip birakinca sistimçok şükür toparlamaya çalışıyorum. begum75 le cidden sabırlı ve sadık bi şekilde bildirimlerimizi yapıyoruz. Allah razı olsun iyiki var birbirimizi gaza getiriyoruz cidden.sende gazlan gel aramıza. Yani spor yapsakda bu zaman gececek yapmasakda.tartılma takintisi bende de vardı kg verdikçe geçiyor. Ama hala hoşlanmiyorum kiloda önemli değil aslında önemli olan ölçüler. Ölçülerini al her hafta kontrol et.doktora beni aşar dedim y.lisansta kaldım bakalım nasip .2.üniversiteyidee bitidim sikintidan okuyom tr de okusam nolacak Sanki de. Ay hep stres den aliyoruz.takma spora devam.
TTlım yalnız değilsin, benim eşinde işi haftasonu yoğun ve şehirdışına gidip geliyorum. Yarın sınav kağıdı okumak dışında boşum oyüzden bende yaparım sporBu arada arkadaşlar yarinda spor yapiicimm.bir tek gün pazar evde olan kocam yarinda caliscam dedi .napayım onla zaman geçiririm hemde dinlenir vücut diyordum.napayım evde .gene eliptik cigimle takilacam
Var guzelim 1 Tane varEvet canım 83luyum artık yapalım ınsallah. Sağol bitanem amin.var mi sizde coluk combalak(ole derler ya)
Canim senden de Allah razi olsun,birbirimizi gaza getirebiliyosak ne mutlu bize,hep destek tam destekOlur ole seyler canım bende haziranda düşük yaptim.Rabbim kucagimizi doldurun inşallah. Bende spor geçmişi olan biriyim bunalima girip birakinca sistimçok şükür toparlamaya çalışıyorum. begum75 le cidden sabırlı ve sadık bi şekilde bildirimlerimizi yapıyoruz. Allah razı olsun iyiki var birbirimizi gaza getiriyoruz cidden.sende gazlan gel aramıza. Yani spor yapsakda bu zaman gececek yapmasakda.tartılma takintisi bende de vardı kg verdikçe geçiyor. Ama hala hoşlanmiyorum kiloda önemli değil aslında önemli olan ölçüler. Ölçülerini al her hafta kontrol et.doktora beni aşar dedim y.lisansta kaldım bakalım nasip .2.üniversiteyidee bitidim sikintidan okuyom tr de okusam nolacak Sanki de. Ay hep stres den aliyoruz.takma spora devam.
birakma birakma yaza kadar halledecez bu isi, ben ekimden beri yapiyorum ama ilk baslarda simdiki kadar duzenli degildi, gerci ara ara gelen gidenden yine duzen sasiyo ama haftada 4 yada 5 kere yapmaya calisiyorumbegum75 canım bırakmam sizi bulduğuma sevindim, beraber gaza geliriz:) sen kaç aydır düzenli spor yapıyorsun tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?