Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Eki Görüntüle 1738161

Arkadaşlar listem böyle yanlız tahlil sonuçlarına gore kişiye özel hazırlanıyor. Uygulamak isterseniz de mutlaka bi diyetisyene danışın üzerimde vebal kalmasın. :)
Diyetisyenler gercekten cok farkli listeler yapabiliyolar mesela benim gittigim sabahlari yumurta varsa peynir vermedi ve ara ogunlerde meyva yanina sut verdi

İlk 3 gün çok zorlandım surekli abur cubur yiyen biri olarak ama az buçuk alistim hala aksamlari zor geliyor illa çayın yanına bisey olmalı diyenlerdenim. Ki diye diye bu hale geldim zor gelse de alisacagim gerci başka carem yok. Hep sonunu hayal ediyorum. Kendimi öyle motive ediyorum. Kontrole gittiğim günü kendime serbest yapcm şimdilik o günü bekliyorum sabirlaa

Diyetisyenler gercekten cok farkli listeler yapabiliyolar mesela benim gittigim sabahlari yumurta varsa peynir vermedi ve ara ogunlerde meyva yanina sut verdi
İlk diyetisyenimde aynen meyve yanına ayran son ogunumde meyve vermişti onda iki haftada 2 kilo veriyordum simdiki 2 haftada 3 kilo vermeyi amaçlıyor ve de zorluyor gordugunuz gibi hanı salata olmasa halim harap , maydonozu sapiyla yemekten tiksinmek uzereyim

Gercekten zor bir liste,aksamlari hele baya zorlamış ama 2 haftada 3 kilo çok gibi geliyor bana sonra geri almayın sakın

Amaan Allah kolaylik versin unv de de Final haftalarim geldi aklıma.ah yaşlandıkça tabi
Amin canım amin. Çalışıcam diye neler çekiyorum valla. bak bu saate yeni bitirdim girebiliyorum buraya. hayırlısıyla bir atlatsam rahatlıcam
Birde çalıştıkça strese giriyorum, canım sıkılıyor e hal böyle olunca da devamlı bir şeyler yeme isteği. Az önce oturdum reçelli etimek yedim mesela çok pişmanımm

Olur ole arada.masana meyve kuru yemis vs koy suyunu ihmal etme
Allah tüm çalışan öğrencilerin yardimcisi olsun.

beyazipek dayan dayan. begum75 2 haftada 3 kg çok değil yaaa
Haftada 1_2 kg vermek normal.3 haftada ortalama 3kg verdim bende diyetsiz sağlıklı beslenmeyle
Galiba 1500_1700 kalori aliyorum

beyazipek dayan dayan. begum75 2 haftada 3 kg çok değil yaaa
Haftada 1_2 kg vermek normal.3 haftada ortalama 3kg verdim bende diyetsiz sağlıklı beslenmeyle
Galiba 1500_1700 kalori aliyorum
ya ayda 6 kilo eder bana çookkk geldi belkide hiçbir zaman ulaşamayacağım için ama bilmiyorum yinede fazla ayda mak.3 bilemedin 4 bence ideal
1500-1700 kalori ile ayda 6 kilo vermek imkansız ben sana diyim

ya ayda 6 kilo eder bana çookkk geldi belkide hiçbir zaman ulaşamayacağım için ama bilmiyorum yinede fazla ayda mak.3 bilemedin 4 bence ideal
1500-1700 kalori ile ayda 6 kilo vermek imkansız ben sana diyim
4_6 ideal işte tatlım.ben 4 4.5 vericem galiba.1500 un altına inmek istemiyorum zaten.un şeker zaten yok full spor porsiyonlarim küçük .bundan daha da kısamam.diyete ilk basladigimda 7 8 kg gitmisti ilk ay.kilo azaldikca vermesi zorlaşıyor. Daha o az kg da değilim ya gidiyor çok şükür. Kahvaltım 2 yumurtalı peynirli omlet ekmek vs yok.spor tamamdır. Tartıda 65 i gördüm sabah.ama galiba bu bağırsak bozulmasindan oldu

Ha bir de begum75 niye ulasamayasin ulasirsin.sende ekmek un şeker çıkar hayatından ilk ay 6 garanti sende de.umutsuzluk yok yola devam yapıcaz inşallah birde hayırlı cumalar olsun

Ha bir de begum75 niye ulasamayasin ulasirsin.sende ekmek un şeker çıkar hayatından ilk ay 6 garanti sende de.umutsuzluk yok yola devam yapıcaz inşallah birde hayırlı cumalar olsun

canım sanada hayırlı cumalar
kalori hesaplamasını bende yapıyorum

Cum 8: 188 (bugün)(kilo:66)(şuan koca bir kupa bitki çayımı içiyorum)
Per 7: 1134
Çar 6: 1666
Sal 5: 1286
Pzt 4: 957
31-1-2-3- de yok tatil olduğundan yazamadım
Çar 30: 1438
Sal 29: 1042
Pzt 28: 1072
Cmt 26: 1233
27 si pazar olduğu için yazmamışım ama aşırı kaçak yok bilginize
Cum 25: 830
Per 24: 1503
Çar 23: 1394
Sal 22: 1392
Pzt 21: 1298
Paz 20: 1524
Cmt 19: 1143
Cum 18: 1341
Per 17: 1095
Çar 16: 1114 (kilo : 66,3)

16 aralık 2015 çarşambadan beri hesaplarım bu şekilde fazla olanları kırmızıyla belirttim, yaptığım sporları sen biliyosun hergün yapmaya çalışıyorum bugün sabahki kalorim 188
en son 14 aralıkta 66,3 gelmiştim, 16 aralıkta kalori hesabına başladım en son 66 geldim
işte tüm bu tabloyu göz önünda bulundurduğumdan sebep ayda 4 kilo mucize benim için
bu arada günde 2 litre suyumu, yeşilçay, ıhlamur mutlaka içiyorum
daha napim gitmiyo işte

bende 1300 ün altına pek düşemem gibime geliyo

Maşallah canım .gayette az yiyorsun o zaman .e niye az gidiyor kilolar? Tiroid insulin direnci pco hepsi basimizin belası.bence arada hormonlarımiz vs oynuo ondan kg alıyoruz sanki.ay bilemedim yaş da önemli 33 yasindayim ben .eskiden 18 20 lerde haftada 2 2.5 kg atardim

işte bende onu demek istiyorum kalorim az değil ama abartıda değil yani kilo vermemi engelleyecek bir abartı yok, ee sporum malum buna rağmen böyle işte, kilo vermemi engellyecek bi sağlık sorunum yok çok şükür, yaş 36 ama bundan 5-6 sene önce koşu bandında 10 ayda 10 kilo verebilmiştim,günde 1 saat 6-6,5 hızda yürüyerek ve 1 ay boyunca ağzıma meyvadan başka tatlı 1 gram koymama rağmen 1 gram dahi veremedim artık bırakma noktasına gelmiştim

ama artık kendimi biliyorum, pes etmeden devam etmeye çalışıyorum, ve hızlı kilo verenlerin eski beslenme düzenine döndüğünde kilo alacağına inanıyorum o yüzden yavaş gitsin ve yavaş gelsin mümkünse hatta gitsin ve hiç gelmesin :)

Son düzenleme:
Ya vücudu sasirtmak lazım bide mesela her gün aynı st lerde yemek yiyoruz. biraz öğlen yemeğinin (daha doğrusu ben gecistiriyorum öğlen) saatini degistirdim.kalorisinden çok korktuğumuz yer fistigini yemeye başladım (bazen 1tk ezmesi bazen 1 avuc kabuklusunu ) kilo vericem metabolizmam hızlı bunları yakıyor kendimi seviyorum ve süper im. Ne yesem sağlık oluyor gibi şeyler düşünmeye söylemeye başladım .annem çok kafaya takiyorsun takma gider der hep.galiba hakli

öğlen işyerinde yemek çıkıyo yedin yedin yoksa eve gidene kadar açsın :)
onu değiştirme şansım yok akşamda zaten eve git yemek yap 7-7,30 da ancak oturabiliyorum,dahada geçe bırakamam şöyle yemeklerimi yapan biri olsa belki 6 dada yerim ama malesef

ter fıstığına bende bayılırım

Aynen begum75 keske birileri yapsa .anacigimin evinde diyette hayatta daha kolaydi vala. Ofiste cikan yemegi yemiyorum ben tapira koyom tasiom çünkü pilav pirinç makarna unlu çorba havuç salata soya et ya da köfte kizartma dönüp duruo .menu tehlikeli.tam turk mutfağı .taşıyorum hazirandan beri .zaten aparatif yiyorum

Iyi dayaniyosun aparatiflerle ben gun icinde genelde ayakta olduğum için enerji lazim aparatiflerle meyvayla gecistiremem
Bugun eşimle 1.5 saat karda yürüdük eliptiki yapmadım baya yormus beni,kalorimde 1360 kalori suan açım ama yemiycem hiçbirşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…