olsun yaz yaz gelince okuyoruz en azından topik canlı kalıyo bu bile motive ediyo insanıMagazin programlarıni izliyordum ajda pekkan çıktı "sporu bırakmamak lazım.geçen yilbasi kırmızı giydim bu yıl mavi sectim" tarzı konuşuyo .ay dedim yaş 70 spor diyo. Bizde kendimizi saliyoruz yuh dedim kendi kendine.
Cuma spor yapmadım hadi bu gün yaptim ama yarinda pazar yapmam diye düşünüyordum.
Haftada 1 gün dinleniyorum ya.ee dedim cuma dinlendin pazar kesin yapmalıyım. Bak Ajda ne diyor ayıp ayıp dedim.
Kendi kendimi motive ediyorum.bir ajda iki Bülent Ersoy. Kendimi ne zaman bıraksam Bülent Ersoy u düşünüp kalkıp bakim makyaj saç maç yapıyorumbu iki isim motive ediyor beni.
Ay bende kimse yok deli kızın günlüğü gibi yazıyorum hahahahha
anlaştık o zamanolur canım süper olur :) benim 15 gün sonra sınavım var. o zamana kadar biraz ara vericem sonra devam
Geçmiş olsun yaparsın iyilesteolsun yeni yılda biraz kaçamak olur
teşekkür ederim canım.
haftasonu çalıştım ve hastayım yapamayağım
hayırlısı artık
Selam canım hosgeldin hadi bakalım bildirimlerini bekliyoruzMerhaba bende aldım bugun eliptik bisiklet bismillah dedim başladım
Bakalım inşallah sıkılaşıp kilo vereceğimi umuyorum ama baya sağlam terletiyo sevdim bu eliptik işini ben
Kesinlikle katiliyorum.insan napcani şaşırıo evde.dinleniyimmi is mi yapayım. Dur sonra yapayım derken günler gecio.olsun baslarsinkızlar günaydın, nasılsınız bakalım? ben geri geldim çok şükür evde olunca iş güç gezmelere gitmek derken giremiyorum buraya ama işyerinde daha rahat
ben günlerdir spor yapamıyorum evde olmak bana yaramıyor çalışma hayatı beni daha düzenli yapıyo bunu bir kere daha anlamış oldum, inşallah bu akşamdan itibaren yeniden başlayacağım
Canımsin yaolsun yaz yaz gelince okuyoruz en azından topik canlı kalıyo bu bile motive ediyo insanı
kız maşallah sana, sabah sabah azmine hayranımKızlar karlı bir Ankara'ya uyandım. Sukur hava biraz ısındı. O neydi öyle donduk.sabah sporumu tamamlamış durumdayım .yataktan cikasim olmasada ,banyo sonrası ususemde işe gidesim gelmesede zorladim kendimi.tamamlayınca "yaptim sporumu" diyince acayip mutlu oluyorum.kendime verdiğim sözü tuttum bu gün ya siz
Valla yilbasi aksami kayinvalide elti görümce "hiii vermissinde daha var daha var" triplerindeydiler."sen tatlı yemezsin sen börek yemezsin dimi.ay pilav koyuyummu" tarzı hallerkız maşallah sana, sabah sabah azmine hayranım
ben sabah zor kalktım zaten, alıştım kaç gündür geç uyanmaya bu akşam yapabilirmiyim bilmiyorum yatılı misafirim geliyo 15 gün kadar bendeler eşim sıkıntı çıkarmazsa yapıcam inşallah
ne kıskanç şeylermişValla yilbasi aksami kayinvalide elti görümce "hiii vermissinde daha var daha var" triplerindeydiler."sen tatlı yemezsin sen börek yemezsin dimi.ay pilav koyuyummu" tarzı hallersanki hepsi 34 beden kilo alınca aldın derler verince demezler valla pes.20 kg gıttı sonuçta hahahah simdide bisikletle veriyorum yok onlar için hiç bir zaman yeteri kadar zayıf olmiycam ozetle takmamaya calissam da hırs yaptim.40 beden bol geliyor ama "aaa Tebrikler valla masallah güzel zayifladin" diyen yok. hırs yaptim verecem tatlım. Sende ole yap.yoksa bahanem dolu benimde yapmamak için. Misafir zor yatılı Allah kolaylik versin
Bende kaçamak yaptim canım .16 sindan beri bisiklet yapıyorum. Regli yilbasi derken galiba 5 6 gün yapmadigim.olmus.en son geçen hafta 1kg vermiştim bir daha tartılmadim.biraz daha geçsin bakalım bu hafta kacamaksiz full sporlu devam edip tartilicam.kurarsin düzeni kurarsin.düşününce insan 1 saat ayirmali kendine ya.ne var 1stte di mine kıskanç şeylermişsen verdikçe onlar çatlasında patlasın ohhh ohhh
bu yılbaşı banada bahane oldu ama bugün düzeni kurmaya çalışıcam hayırlısı bakalım
teşekkür ederim canım sağol inşallah başlayacağımGeçmiş olsun yaparsın iyileste
Yaaaaapppzeysb senin yazını okuyunca gaza geldimD:
bu soğuk hava da benimde içimden gelmiyor, yataktan kalkmak zordu, hastalıktan bacaklarım ve boğazım ağrıyor işe gitmeden yapamam dönüşte yaparım dedim şimdi de uykum geldi:/
ama bir yandan da yapsam mı diye düşünüyorum
Maşallah tatlım supersinKizlar selam, saat 23.00 oldu benim spor ancak bitti, ceza olarak 1 saat eliptik 30 dk.egzersiz yaptim, 8 subata kadar da kilo hedefimi 64 belirledim
Hoş geldin canım. İyi yapmışsın başlamakla.hayırlı olsun bu güzel yolun.inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alcaz ben inaniyorumSelam kızlar bende 2 ocakta diyetisyene gittim. Ayrıca eliptik kullanıyorum günde yarım saat. Ara ogunumden yarım saat sonra başlıyorum. 80 kiloyum( yolun basindayim . 60 kilo olmak istiyorum. İnşallah hepimizde istediğimiz kilolara ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?