Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

bugün şeytanın bacağını kırdım ve başladım
15 dk yaptım yeterli bence gittikçe artırayım diyorum
Başladın ya tamamdır. Yavaş yavaş arttirirsin.bende şimdi yoldayim elma yiyorum eve gidene kadar çok aç oluyorum saldiriyorum yoksa .bu hafta yarım saat plateste eklemeyi dusunuyorum.sabah eliptik akşam artık gücüm kalırsa plates

süpersin ben de inşallah sabah şunu akşam bunu dediğim zaman gelir
afiyet olsun canım

Tunaydin çarşamba sporu tamamdir.bu gun bisiklete başlayalı 22 ya da 23 gün oldu.68 ile başladığım yolda 65.700 olmusum.66 de işte ama o 300gr bile mühim benim için. Kaçamaklarim ve regl dönemi sporsuz geçen günlerim olmasaydı demek 65 i goeecekmisim. Olsun çok şükür bin sukur.
Kahvaltım 4yk yulaf yarım muz 1 çay bardağı süt 1 kocaman tk dolusu fıstık ezmesi.hepsini karıştırdım yuvarladimpes etme yenilme üzüldükce yeme kizdik ca yeme kötü insanlara uzulup yeme.sen sadece kendine inan kendini sev Rabbin e sigin.sevkimiz gücümüz yaşama sevincimiz bol olsun inşallah

Maşallah tatlım supersin
Ay 1 ayda 2 kg mi?az az şuna min.4 de sen.

ayyy 4 hayatta veremem keşke versem, 9 ekimden beri verdiğim kilo 2,2 (68,2 idim bu sabah 66 geldim)o yüzden hedef düşük canım ama süpriz olurda fazla verirsem mahsuru yok tabisi

canım hoşgeldin aramıza, ara sıra uğrayıp bildirim yaparsan daha motive olursun, bu arada kaç kalorilik diyet verdi ler?

maşallah ya senin 22 günde verdiğin kiloyu ben 3 ayda verdim düşün halimi, iyi bile pes etmiyorum dayanıyorum ben, o yüzden aylık hedefim 2 kg. ile kalıyor işte

maşallah ya senin 22 günde verdiğin kiloyu ben 3 ayda verdim düşün halimi, iyi bile pes etmiyorum dayanıyorum ben, o yüzden aylık hedefim 2 kg. ile kalıyor işte
Ama ben en zor 2 ayarda yapıyorum tatlım. Bunu konuşmuştuk eliptik le evet kilo veriliyor ama vücut 4 5 ay alışıyor zor bir alet.ekstra başka egzersiz istiyor o dönemde. Gidecek inanıyorum ben sende inan 4 kg gidecek.şu dediğim metabolizma çayını mutlaka yap bak 2 hafta yaptim 31 inden beri ara verdim.yarın gene başlıycam. 2 hafta icip 1 hafta dinlendiri yorum vücudu. Hadi bakalım güveniyorum bize Allah yardım edecek aldığımız gibi verecez bir daha da asla almiycaz

kızzz inan ben bildirdim sanıyorum unutmuşum, dün 1 saat çalıştım eliptikimi 22,30 da bitti hatta sporum bugünde 30 dk, eliptik 30 dakika egzersiz günüm
Harikasın tamam o zaman. devam devam haftanın 6 günü pes etmeden devam

Dut kurusu kayisi kurusu leblebi ve elma elimin altında olunca çok mutluyum.bitince elim kötü şeylere gidiyor iğde de sahane el oyalio. Aktara gidip goji berry de alcam.acayip ovuyorlar kizlar.elmam hazır gene çantada yolda yicem. Aksama mantar sote salata makarna var.ben salata mantar yicem .öf aciktim

Ben pazar gününden beri her gün 30 dk yapıyorum süper terletiyor
Birazdan bugunun sporunu da yapıcam inşallah ama şifa orucuna başladım ilk gün bugun bilmem 30 dk yapabilir miyim

Yaa igde,kuru kayisi,dut kurusu bende cok severim hizimiz alamiyorum bunlari yerken o yuzden almiyorum mantar soteyide cok severim

Ben pazar gününden beri her gün 30 dk yapıyorum süper terletiyor
Birazdan bugunun sporunu da yapıcam inşallah ama şifa orucuna başladım ilk gün bugun bilmem 30 dk yapabilir miyim

Orucunu Allah kabul etsin canim, kac kilosun hedefin kac canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…