Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Olsun yavaş gidiyor ama kalıcı oluyor bence, sporla verilmesi sağlıklı birde :)
Canım eliptigin göstergesinden bakıyorum. Benimkine 2007 Dunlop .yürü ya süper
Canım bugün yine 35 dk orta tempoda eliptik yaptım,5 dk kol hareketi yaptım. Çok terledim duş aldım, saçım kuruyana kadar yağmur başladı çıkamadım neyse martta havalar düzelir inş başlarım bende yürümeye...bi ara okul ev arası hep yürüyordum ama şimdi hava erken karadığı için yürüyemiyorum...
Canim yemeden kisamiyorsan bile tatli yiyiyosan bence bunu azaltmaya bak,k.hidrat,meyva alimini da azalt, meyvayi günün erken saatinde ye.eliptik kol kaslarını guclendirir Toparlar diye umuyorum benimde sorunum var çünkü
tatlım benimde basen bacak sıkıntım yok göbek var kilo vermeye başlayım bacağım incelir hemen en son göbekten gider...işte bu genetik bizim aile hep böyle neyazıkki...
Benim zaten tatlıya zaafım olduğu için bu kiloları alıyorum sigara gibi bağımlılık oldu yıllardır, kendimi sıktığımda bu sefer daha çok yiyorum onu farkettim...meyveyi abartmıyorum ama...

Merhaba hanımlar . Doğumdan sonra bende bir verdim bir aldm ama hiç 70 in altına inemedim. Neler neler aldm şimdide eliptik bisiklet düşünüyoruz eltimle. Hangi model hangi marka tavsiye edersiniz? Ben bir ara araştırma yapmıştım ama icraata dökemedim . Şimdi 4 elti 2 görümce kilo vermeyw çalılıyoruz eliptik alırsan aranıza katılabilirim. :)

İnşallah canım bir de şu tatlıyı kessem ahh ahhh, şimdi güya gaza geldim ama habire küçük browniler yiyorum sanki çok spor yapmışım gibi
sabahta canım poaça çekti iki tane yedim resmen

İnşallah canım bir de şu tatlıyı kessem ahh ahhh, şimdi güya gaza geldim ama habire küçük browniler yiyorum sanki çok spor yapmışım gibi
bir anda olmuyo canım zamanla azaltılıyo ama gayret et iradene sahip çıkmaya çalış zamanla düzene girer

kızlar 64,8 geldim ama regl im bitmek üzere, kendi teşhisimi koydum her regl de ortalama 1 kilo gidiyo

Eklentiler

• Resim 021.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58

bende voit pixel 10 var ama sanırım artık satışta değilmiş, ben bu markadan memnunum diğerlerini kullanmadığım için bişey diyemiycem ama genelde yeni çıkan modelleri alan herkes gördüğüm kadarıyla memnun, bide bütçede önemli tabi 300-400 tl den 3000-4000 tl ye kadar her çeşit mevcut,
ama genel olarak eliptiği tavsiye ediyorum

Birtürlü karar veremedim koşu bandim voit bende çok memnunum. Netten mi alsam mağazadanmı? Üst limitim 2500 tl .. İstiyorum ki birisi çıksın bana desinli voit marka şu model al . Çok kafam karıştı çünkü yok diski yol mekanik .

canım nette daha uygun fiyata bulabilirsin bence adı malum meşhur sitelerde fiyat araştırması yapıp alabilirsin, bütçen gayet müsait ve bu fiyatlara alacağın üründe zaten manyetik olur kayışlı olmaz bende araştırırken zaten hiç kayışlı görmedim sanırım kalmadı, voit ten memnunsan yine voit düşünebilirsin

teşekkür ederim cvp verdiğin için 4 elti iki görümce kilo vermeye çalışıyoruz. Bu yarışı benm kazanmam lazm :)))

teşekkür ederim cvp verdiğin için 4 elti iki görümce kilo vermeye çalışıyoruz. Bu yarışı benm kazanmam lazm :)))
rekabet büyük o zaman bir an önce araştırmanı yap bisikletini al, beslenmeni gözden geçir, bizi takip etmeyide unutma, bildirimlerini yap birbirimize destek olalım

Aynen rekabet çok büyük .bu başlık altından mı bildirim yapıyorsunuz . Yoksa başka grubunuz varmı ...:)
rekabet büyük o zaman bir an önce araştırmanı yap bisikletini al, beslenmeni gözden geçir, bizi takip etmeyide unutma, bildirimlerini yap birbirimize destek olalım

kızlar 64,8 geldim ama regl im bitmek üzere, kendi teşhisimi koydum her regl de ortalama 1 kilo gidiyo
Harikasın tatlım devam
Canım hosgeldin bende 2007 model Dunlop var 2.eller nette dolu 200 300
Tatlıyi unut Canim yoksa aynı yerde debelenip duruyor insan malesef

Bu günlük sporumu sabah sadece 15 dk yapabildim.hiç canım istemedi enerjimde yoktu umarım grip olmiyorumdur. Herkes hasta
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine fazla yorma bol bol ılık bitki çayı ıhlamur falan iç beslenmeni kuvvetli tut, dinlen bide elleri sık sık güzelce yıkamayı unutmuyoruz ha birde kendini sıcak tut üşüme yoksa vücut direncin düşer mikroplar seni ele geçirir

bir anda olmuyo canım zamanla azaltılıyo ama gayret et iradene sahip çıkmaya çalış zamanla düzene girer
inşallah canım ben almazsam tatlıyı sevdiğimi bilen iş arkadaşlarım alıyor sağolsun :/ artık dicem onlara ama elleşmeyin bana diye :)
süpersin tatlım son hedefin ne ?
Bu günlük sporumu sabah sadece 15 dk yapabildim.hiç canım istemedi enerjimde yoktu umarım grip olmiyorumdur. Herkes hasta
olsun canım arada insanın canı istemeyebilir sıkıntı yapma...çok dikkat et kendine bol sıvı ve c vitamini tüketmeni tavsiye ederim...

son hedef aslında 58 idi ama bi sitede hesap yapmıştım 56 ideal kilom çıkmıştı duruma göre 56 da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…