Olsun yavaş gidiyor ama kalıcı oluyor bence, sporla verilmesi sağlıklı birde :)Maşallah sana ya, hizli ilerliyosun ben geriye dogru baktigimda 3 ayda kilo gitmis gorunuyor, ve sunu farkettim her regl bitiminde 1 kilo civarında veriyorum onun harici ara zamanlarda haftada bir gram gram ancak gidiyo oda 100gr 200 gr gibi, bacaklarda cok az incelme var popoda küçüldü ama üst bacak ve basen olcum hala aynı 1 cm bile incelmedi benim sorunum zaten basen ve popo, insallah basenlere incelecek
Canım bugün yine 35 dk orta tempoda eliptik yaptım,5 dk kol hareketi yaptım. Çok terledim duş aldım, saçım kuruyana kadar yağmur başladı çıkamadımCanım eliptigin göstergesinden bakıyorum. Benimkine 2007 Dunlop .yürü ya süper
tatlım benimde basen bacak sıkıntım yok göbek varCanim yemeden kisamiyorsan bile tatli yiyiyosan bence bunu azaltmaya bak,k.hidrat,meyva alimini da azalt, meyvayi günün erken saatinde ye.eliptik kol kaslarını guclendirir Toparlar diye umuyorum benimde sorunum var çünkü
İnşallah canım bir de şu tatlıyı kessem ahh ahhh, şimdi güya gaza geldim ama habire küçük browniler yiyorum sanki çok spor yapmışım gibi
bir anda olmuyo canım zamanla azaltılıyo ama gayret et iradene sahip çıkmaya çalış zamanla düzene girerİnşallah canım bir de şu tatlıyı kessem ahh ahhh, şimdi güya gaza geldim ama habire küçük browniler yiyorum sanki çok spor yapmışım gibi
sabahta canım poaça çekti iki tane yedim resmen
Merhaba hanımlar . Doğumdan sonra bende bir verdim bir aldm ama hiç 70 in altına inemedim. Neler neler aldm şimdide eliptik bisiklet düşünüyoruz eltimle. Hangi model hangi marka tavsiye edersiniz? Ben bir ara araştırma yapmıştım ama icraata dökemedim . Şimdi 4 elti 2 görümce kilo vermeyw çalılıyoruz eliptik alırsan aranıza katılabilirim. :)
Birtürlü karar veremedim koşu bandim voit bende çok memnunum. Netten mi alsam mağazadanmı? Üst limitim 2500 tl .. İstiyorum ki birisi çıksın bana desinli voit marka şu model al . Çok kafam karıştı çünkü yok diski yol mekanik .bende voit pixel 10 var ama sanırım artık satışta değilmiş, ben bu markadan memnunum diğerlerini kullanmadığım için bişey diyemiycem ama genelde yeni çıkan modelleri alan herkes gördüğüm kadarıyla memnun, bide bütçede önemli tabi 300-400 tl den 3000-4000 tl ye kadar her çeşit mevcut,
ama genel olarak eliptiği tavsiye ediyorum
canım nette daha uygun fiyata bulabilirsin bence adı malum meşhur sitelerde fiyat araştırması yapıp alabilirsin, bütçen gayet müsait ve bu fiyatlara alacağın üründe zaten manyetik olur kayışlı olmaz bende araştırırken zaten hiç kayışlı görmedim sanırım kalmadı, voit ten memnunsan yine voit düşünebilirsinBirtürlü karar veremedim koşu bandim voit bende çok memnunum. Netten mi alsam mağazadanmı? Üst limitim 2500 tl .. İstiyorum ki birisi çıksın bana desinli voit marka şu model al . Çok kafam karıştı çünkü yok diski yol mekanik .
teşekkür ederim cvp verdiğin için 4 elti iki görümce kilo vermeye çalışıyoruz. Bu yarışı benm kazanmam lazm :)))canım nette daha uygun fiyata bulabilirsin bence adı malum meşhur sitelerde fiyat araştırması yapıp alabilirsin, bütçen gayet müsait ve bu fiyatlara alacağın üründe zaten manyetik olur kayışlı olmaz bende araştırırken zaten hiç kayışlı görmedim sanırım kalmadı, voit ten memnunsan yine voit düşünebilirsin
teşekkür ederim cvp verdiğin için 4 elti iki görümce kilo vermeye çalışıyoruz. Bu yarışı benm kazanmam lazm :)))
rekabet büyük o zaman bir an önce araştırmanı yap bisikletini al, beslenmeni gözden geçir, bizi takip etmeyide unutma, bildirimlerini yap birbirimize destek olalım
Aynen rekabet çok büyük .bu başlık altından mı bildirim yapıyorsunuz . Yoksa başka grubunuz varmı ...:)
Harikasın tatlım devamkızlar 64,8 geldim ama regl im bitmek üzere, kendi teşhisimi koydum her regl de ortalama 1 kilo gidiyo
Canım hosgeldin bende 2007 model Dunlop var 2.eller nette dolu 200 300Merhaba hanımlar . Doğumdan sonra bende bir verdim bir aldm ama hiç 70 in altına inemedim. Neler neler aldm şimdide eliptik bisiklet düşünüyoruz eltimle. Hangi model hangi marka tavsiye edersiniz? Ben bir ara araştırma yapmıştım ama icraata dökemedim . Şimdi 4 elti 2 görümce kilo vermeyw çalılıyoruz eliptik alırsan aranıza katılabilirim. :)
Tatlıyi unut Canim yoksa aynı yerde debelenip duruyor insan malesefİnşallah canım bir de şu tatlıyı kessem ahh ahhh, şimdi güya gaza geldim ama habire küçük browniler yiyorum sanki çok spor yapmışım gibi
sabahta canım poaça çekti iki tane yedim resmen
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine fazla yorma bol bol ılık bitki çayı ıhlamur falan iç beslenmeni kuvvetli tut, dinlen bide elleri sık sık güzelce yıkamayı unutmuyoruz ha birde kendini sıcak tut üşüme yoksa vücut direncin düşer mikroplar seni ele geçirirBu günlük sporumu sabah sadece 15 dk yapabildim.hiç canım istemedi enerjimde yoktuumarım grip olmiyorumdur. Herkes hasta
inşallah canım ben almazsam tatlıyı sevdiğimi bilen iş arkadaşlarım alıyor sağolsun :/ artık dicem onlara ama elleşmeyin bana diye :)bir anda olmuyo canım zamanla azaltılıyo ama gayret et iradene sahip çıkmaya çalış zamanla düzene girer
süpersin tatlım son hedefin ne ?kızlar 64,8 geldim ama regl im bitmek üzere, kendi teşhisimi koydum her regl de ortalama 1 kilo gidiyo
olsun canım arada insanın canı istemeyebilir sıkıntı yapma...çok dikkat et kendine bol sıvı ve c vitamini tüketmeni tavsiye ederim...Bu günlük sporumu sabah sadece 15 dk yapabildim.hiç canım istemedi enerjimde yoktuumarım grip olmiyorumdur. Herkes hasta
inşallah canım ben almazsam tatlıyı sevdiğimi bilen iş arkadaşlarım alıyor sağolsun :/ artık dicem onlara ama elleşmeyin bana diye :)
süpersin tatlım son hedefin ne ?
olsun canım arada insanın canı istemeyebilir sıkıntı yapma...çok dikkat et kendine bol sıvı ve c vitamini tüketmeni tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?