Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Nerde hocasin canim bolum ne?

Şimdi bi ekler olsaydı yarım kg yerdim valla ay yoook şaka saka .o kadar eliptik yapıyorum delimiyim 3yk yogurduma 1/2 tk pekmez ekledim hapuru hupuru yiyorum.film indirdim Mars li onu izliyorum iyi oldu

Şimdi bi ekler olsaydı yarım kg yerdim valla ay yoook şaka saka .o kadar eliptik yapıyorum delimiyim 3yk yogurduma 1/2 tk pekmez ekledim hapuru hupuru yiyorum.film indirdim Mars li onu izliyorum iyi oldu
Valla ne geldiyse okumaktan geldi başıma haha, resmen sosyal hayatım azaldı:/ ama napayım bazı şeylerden fedakarlık yapmam gerekiyordu ve ben ders çalışmayı seçtim...iyimi yaptım bilmiyorum ama herşey kader değilmidir... Eylülün sonunda 32yim ayy büyümüşüz valla resmen...inş zayıflayalım istediğimiz hedefe ulaşalım ya...
Buarada arakdaşlar oturmaya gelmişti akşam, meyveli pasta getirmiş yapmışta küçük bi dilim yedim, yemesem ayıp olurdu ama daha dikkat edicem söz eliptikle dengeleyeceğim inş. Ah bi zayıflasak geriyede koruma kalsın inş. Yarın 13.45 te başlarım spora bugün öyle yapmıştım çünkü, 40 dk ya çıkarıcam inş.

Neyse artık olmus bir daha dikkat et ben sabah yapıyorum. Daha çok etki ediyor bana sabah sporu.aç karnına yapılan kardio güne daha zinde başlamami sağlıyor. Geldikleri gibi giderler ne diyim.az kaldı az.

Neyse artık olmus bir daha dikkat et ben sabah yapıyorum. Daha çok etki ediyor bana sabah sporu.aç karnına yapılan kardio güne daha zinde başlamami sağlıyor. Geldikleri gibi giderler ne diyim.az kaldı az.
Yok cnm sabah işe ancak çıkıp hidiyorum yetişemem akşam yapmak daha iyi oluyor bnm içinde :)

Yok cnm sabah işe ancak çıkıp hidiyorum yetişemem akşam yapmak daha iyi oluyor bnm içinde :)
Bende aksamciyim sabah erken kalkıp spor yapmak benim içinde zor,bu arada genetikcisin demek du bizim genlerle oynasanda yapsanda bi guzellik çabuk zayiflasak

Bende aksamciyim sabah erken kalkıp spor yapmak benim içinde zor,bu arada genetikcisin demek du bizim genlerle oynasanda yapsanda bi guzellik çabuk zayiflasak
Ahahhh keşke cnm öyle bişeyler yapabilsek ama gen dediğin şey neyazıkki sonradan değişmiyor ben varya neler neler yapmak isterdim ama işte yapacak bişi yok ama kendi çocuğumu deney tüpünde istediğim genleri koyarak oluşturmayı planloyorum :) sizinkileri de aradan çıkartabilirim :)

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer desene
Ben 2.düşünmüyorum canım dusunseydim yardım istrdim o kesin:)birakmazdim peşini Ama zeysb bunu düşünebilir bence

Saka maka 25 26 gün oldu...havalar sogudu ve ben yuruyuse ara verip bisiklete döndüm.haziran sonu başladığım, sağlıklı beslenme ve yürüs programinda 20 kg verdim .tabii büyük kg lar sonrası hem sıkıldım arada kacamaklara basladim hemde vücut yuruyuse alıştı.ve klasik durma donemine girdi.ekim kasımda yuruyuse devam etsemde 2 ayda 4kg atabilmistim."kış geldi yuruyus yapamiycam zaten duraklama doneminede girdim eyvah" diye dusunurken.2 hafta evde egzersiz yaptim.ve baktım olmuyor 15 aralik gibi eliptige döndüm. 3 haftada 3 kg gıttı ama 4 4.5 kg gitmiş gibi bir sıkılaşma var.iç bacak surtunme sallama yok oldu.alt bacak ve on ust bacakta incelme asikar.üst bacak on ve yan tarafdaki selulitlerde ( tam selulit gibi degil dalgalanmalar vardi kilodan )azalma farkettim.arkadaki selulitler duruyor.belde ve kollarda da oncelme gozlemledim.
daha var daha var 5kg daha gidecek. Tahminim Şubat in ortasi gibi halledicem.eliptige başlamayı almayi dusunenlere ilham olsun.

Tahminen 2 2.5 ay daha eliptik yaparim.havalar iyi giderse 8 10derece olduğu an ben yuruyuslerime dönerim. Yürüyüşün yeri ayrı benim için. Açık hava ağaçlar doga ohhhh mis.eliptigi yaparken de cami açıyorum ben oksijensiz hayatta yapamam.çalıştığım halde sabah sporunu yapıyorum. cunku; akşam spor yapınca istahimi kontrol edemiyorum sabah yapınca çok yesemde kahvalti sonuçta akşam kadar tehlikeli değil, sabah sporuna 7 yaşından beri alışkınim ve gördüğüm daha çok kilo verdiriyor, ve son olarak akşam sporunun kadınlarda testesteronu artırdığını okumuştum bir yazıda doğrumu bilmen.sabah aç bir şekilde yapilan kardio gibisi yok.hiç olmadı hafta sonlari sabah yapabilirsiniz.
Güçlüyuz güzeliz iradeliyiz kendimize verdigimiz sözleri tutuyoruz kaçamak yapsakda kaldığımız yerden devam ediyoruz esofman tayt giymiyoruz kim ne derse desin kendimiz için zayifliyoruz üzülunce sikilinca yemek yemiyoruz spor yapıyoruz kendimizi çok seviyoruz cocukmuyuz abur cubur sevelim sevmiyoruz mutluyuz bakimliyiz kilolu olsakda pasak li kaslı bıyıklı pis gezmiyoruz kendimize saygı duyuyoruz kendimizi seviyoruz bırakmiyoruz hadi kizlar

zeysb sen kaç kalori yakyığını nerden biliyorsun. Ben 2011 de aldığım için bisikleti sanırım gösterge yeri bozuk, bilemiyorum ne kadar yaptığımı...ben 5 kilo verip göbekten ve iç bacaktakî selülitlerimden kurtulmak istiyorum. Birde kollarımın incelmesini istiyorum. Çok mu şey istiyorum, yememden kısamıyorum çünkü
Buarada bugün hava güneşli burda şimdi sporumu yapayım 3-4 gibide yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım. Hakikaten dışarıda yürümek gibisi yok. 13.30da başlıyorum, dünkü gibi bakalım :)

Maşallah sana ya, hizli ilerliyosun ben geriye dogru baktigimda 3 ayda kilo gitmis gorunuyor, ve sunu farkettim her regl bitiminde 1 kilo civarında veriyorum onun harici ara zamanlarda haftada bir gram gram ancak gidiyo oda 100gr 200 gr gibi, bacaklarda cok az incelme var popoda küçüldü ama üst bacak ve basen olcum hala aynı 1 cm bile incelmedi benim sorunum zaten basen ve popo, insallah basenlere incelecek

Canım eliptigin göstergesinden bakıyorum. Benimkine 2007 Dunlop .yürü ya süper

Canim yemeden kisamiyorsan bile tatli yiyiyosan bence bunu azaltmaya bak,k.hidrat,meyva alimini da azalt, meyvayi günün erken saatinde ye.eliptik kol kaslarını guclendirir Toparlar diye umuyorum benimde sorunum var çünkü

Aynen bacak basen sıkıntı bendede.en zor gidende buralar bende regl bitimi kg düşüşünu daha çok fark ediyorum.ama o ay içinde 0 kaçamak full spor yaptiysam regli olmadan da kg veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…