Nerde hocasin canim bolum ne?Canım sanada geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inş. Bende 84 lüyüm, doktora bitene kadar yoğunluktan düşünemedim.şimdi inş sağlıkla gelir yavrularımız...ben alademisyen olduğum için mecbur işten dolayı yapıyorum...yoksa başka işte olsam bende yüksek bile yapmazdım. Ömürden ömür gifiyor resmen...yapıcam cnm spor gerçekten kararlıyım bakalım:) inş sağlıklı bir hamilelik olursa ozmn bile spora devam etmek istiyorum...
Tatlım şimdi deşifre olmayım, söylersem direk anlaşıyım hehe:) çok büyük olmayan bişehirde genetik bölümündeyim tatlım:)Nerde hocasin canim bolum ne?
Valla ne geldiyse okumaktan geldi başıma haha, resmen sosyal hayatım azaldı:/ ama napayım bazı şeylerden fedakarlık yapmam gerekiyordu ve ben ders çalışmayı seçtim...iyimi yaptım bilmiyorum ama herşey kader değilmidir... Eylülün sonunda 32yim ayy büyümüşüz valla resmen...inş zayıflayalım istediğimiz hedefe ulaşalım ya...Şimdi bi ekler olsaydı yarım kg yerdim vallaay yoook şaka saka .o kadar eliptik yapıyorum delimiyim 3yk yogurduma 1/2 tk pekmez ekledim hapuru hupuru yiyorum.film indirdim Mars li onu izliyorum iyi oldu
Neyse artık olmus bir daha dikkat etValla ne geldiyse okumaktan geldi başıma haha, resmen sosyal hayatım azaldı:/ ama napayım bazı şeylerden fedakarlık yapmam gerekiyordu ve ben ders çalışmayı seçtim...iyimi yaptım bilmiyorum ama herşey kader değilmidir... Eylülün sonunda 32yim ayy büyümüşüz valla resmen...inş zayıflayalım istediğimiz hedefe ulaşalım ya...
Buarada arakdaşlar oturmaya gelmişti akşam, meyveli pasta getirmiş yapmıştaküçük bi dilim yedim, yemesem ayıp olurdu ama daha dikkat edicem söz eliptikle dengeleyeceğim inş. Ah bi zayıflasak geriyede koruma kalsın inş. Yarın 13.45 te başlarım spora bugün öyle yapmıştım çünkü, 40 dk ya çıkarıcam inş.
Yok cnm sabah işe ancak çıkıp hidiyorum yetişememNeyse artık olmus bir daha dikkat etben sabah yapıyorum. Daha çok etki ediyor bana sabah sporu.aç karnına yapılan kardio güne daha zinde başlamami sağlıyor. Geldikleri gibi giderler ne diyim.az kaldı az.
Bende aksamciyim sabah erken kalkıp spor yapmak benim içinde zor,bu arada genetikcisin demek du bizim genlerle oynasanda yapsanda bi guzellik çabuk zayiflasakYok cnm sabah işe ancak çıkıp hidiyorum yetişememakşam yapmak daha iyi oluyor bnm içinde :)
Ahahhh keşke cnm öyle bişeyler yapabilsek ama gen dediğin şey neyazıkki sonradan değişmiyorBende aksamciyim sabah erken kalkıp spor yapmak benim içinde zor,bu arada genetikcisin demek du bizim genlerle oynasanda yapsanda bi guzellik çabuk zayiflasak
Ahahhh keşke cnm öyle bişeyler yapabilsek ama gen dediğin şey neyazıkki sonradan değişmiyorben varya neler neler yapmak isterdim ama işte yapacak bişi yok ama kendi çocuğumu deney tüpünde istediğim genleri koyarak oluşturmayı planloyorum :) sizinkileri de aradan çıkartabilirim :)
Valla di mi güzel olur du.ye otur zayifla hiç kg alma.Kelin ilacı olsa kendi başına sürer desene
Ben 2.düşünmüyorum canım dusunseydim yardım istrdim o kesin:)birakmazdim peşiniAma zeysb bunu düşünebilir bence
Maşallah sana ya, hizli ilerliyosun ben geriye dogru baktigimda 3 ayda kilo gitmis gorunuyor, ve sunu farkettim her regl bitiminde 1 kilo civarında veriyorum onun harici ara zamanlarda haftada bir gram gram ancak gidiyo oda 100gr 200 gr gibi, bacaklarda cok az incelme var popoda küçüldü ama üst bacak ve basen olcum hala aynı 1 cm bile incelmedi benim sorunum zaten basen ve popo, insallah basenlere incelecekSaka maka 25 26 gün oldu...havalar sogudu ve ben yuruyuse ara verip bisiklete döndüm.haziran sonu başladığım, sağlıklı beslenme ve yürüs programinda 20 kg verdim .tabii büyük kg lar sonrası hem sıkıldım arada kacamaklara basladim hemde vücut yuruyuse alıştı.ve klasik durma donemine girdi.ekim kasımda yuruyuse devam etsemde 2 ayda 4kg atabilmistim."kış geldi yuruyus yapamiycam zaten duraklama doneminede girdim eyvah" diye dusunurken.2 hafta evde egzersiz yaptim.ve baktım olmuyor 15 aralik gibi eliptige döndüm. 3 haftada 3 kg gıttı ama 4 4.5 kg gitmiş gibi bir sıkılaşma var.iç bacak surtunme sallama yok oldu.alt bacak ve on ust bacakta incelme asikar.üst bacak on ve yan tarafdaki selulitlerde ( tam selulit gibi degil dalgalanmalar vardi kilodan )azalma farkettim.arkadaki selulitler duruyor.belde ve kollarda da oncelme gozlemledim.
daha var daha var 5kg daha gidecek. Tahminim Şubat in ortasi gibi halledicem.eliptige başlamayı almayi dusunenlere ilham olsun.
Canım eliptigin göstergesinden bakıyorum. Benimkine 2007 Dunlop .yürü ya süperzeysb sen kaç kalori yakyığını nerden biliyorsun. Ben 2011 de aldığım için bisikleti sanırım gösterge yeri bozuk, bilemiyorum ne kadar yaptığımı...ben 5 kilo verip göbekten ve iç bacaktakî selülitlerimden kurtulmak istiyorum. Birde kollarımın incelmesini istiyorum. Çok mu şey istiyorum, yememden kısamıyorum çünkü
Buarada bugün hava güneşli burda şimdi sporumu yapayım 3-4 gibide yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım. Hakikaten dışarıda yürümek gibisi yok. 13.30da başlıyorum, dünkü gibi bakalım :)
Canim yemeden kisamiyorsan bile tatli yiyiyosan bence bunu azaltmaya bak,k.hidrat,meyva alimini da azalt, meyvayi günün erken saatinde ye.eliptik kol kaslarını guclendirir Toparlar diye umuyorum benimde sorunum var çünküzeysb sen kaç kalori yakyığını nerden biliyorsun. Ben 2011 de aldığım için bisikleti sanırım gösterge yeri bozuk, bilemiyorum ne kadar yaptığımı...ben 5 kilo verip göbekten ve iç bacaktakî selülitlerimden kurtulmak istiyorum. Birde kollarımın incelmesini istiyorum. Çok mu şey istiyorum, yememden kısamıyorum çünkü
Buarada bugün hava güneşli burda şimdi sporumu yapayım 3-4 gibide yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım. Hakikaten dışarıda yürümek gibisi yok. 13.30da başlıyorum, dünkü gibi bakalım :)
Aynen bacak basen sıkıntı bendede.en zor gidende buralarMaşallah sana ya, hizli ilerliyosun ben geriye dogru baktigimda 3 ayda kilo gitmis gorunuyor, ve sunu farkettim her regl bitiminde 1 kilo civarında veriyorum onun harici ara zamanlarda haftada bir gram gram ancak gidiyo oda 100gr 200 gr gibi, bacaklarda cok az incelme var popoda küçüldü ama üst bacak ve basen olcum hala aynı 1 cm bile incelmedi benim sorunum zaten basen ve popo, insallah basenlere incelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?