gece kavga ettik sabah işe gider gibi çıktı sürekli baktım önce bi yerde 1 saat kadar bekledi sonra o konuma gitti koca şehirde otel adresi gözükmesi ve o adresin iş ile ev arasında orta konumda olmasıBir sakin ol, faturada ne yazıyor?
Bir de kafası kızar kızmaz otele neden gitsin ki?
Otelde hazır olda bekleyen bir kadın yoktur herhalde.
Bazen benim telefonum da yanlış gösteriyor, sinyal iyi almazsa.
gece kavga ettik sabah işe gider gibi çıktı sürekli baktım önce bi yerde 1 saat kadar bekledi sonra o konuma gitti koca şehirde otel adresi gözükmesi ve o adresin iş ile ev arasında orta konumda olması
soruldugunda evet canım sıkkındı gittim demesi gerekmezmi o halde neden hayır işteydim diye yalan söyler bir insan.Kavgadan sonra uzaklaşmak için gitmiş olabilir mi yoksa başka birinin olduğundan mi supheleniyorsunuz?
gece kavga ettik sabah işe gider gibi çıktı sürekli baktım önce bi yerde 1 saat kadar bekledi sonra o konuma gitti koca şehirde otel adresi gözükmesi ve o adresin iş ile ev arasında orta konumda olması
işe giderken o konum kullanılmıyor aksine bir yön hiç alakasız.10 saat kadar o konumda kaldı sonra baktıgımda iş çıkışında evdeydi konumu dogruydu yani.Belki geçerken orada takılı kalmıştır, teli güncellememiştir yeni konumu. Yani telefonumda bir hafta eski şehrimin adı göründü yeni taşındığımda meğer güncellememişim, böyle şeyler olabilir. Başka deliller var mı elinizde? Ne kadar kaldı mesela otelde bunlar da önemli
soruldugunda evet canım sıkkındı gittim demesi gerekmezmi o halde neden hayır işteydim diye yalan söyler bir insan.
otele konaklamanın kaç kişi yapıldıgını sordum inşalahha cvp verirler.O zaman durum şüpheli
herşeyi açık açık anlatmasını isteyecegim.ben zaten tüm gün evdeyim ondan 2 saat sonrada ben işe gidecektim 2 saat bir yerde yer içer tüm gun evde yatabilirdiKonu sahibini kışkırtmak gibi olmasın ama bana da çok ilginç geldi.
Madem gidecekti neden sabahı bekledi?
Bir de neden ısrarla yalan söylüyor?
Bence bu konunun üzerine iyice düşün
tüm gun evde değildim olacaktıherşeyi açık açık anlatmasını isteyecegim.ben zaten tüm gün evdeyim ondan 2 saat sonrada ben işe gidecektim 2 saat bir yerde yer içer tüm gun evde yatabilirdi
işe giderken o konum kullanılmıyor aksine bir yön hiç alakasız.10 saat kadar o konumda kaldı sonra baktıgımda iş çıkışında evdeydi konumu dogruydu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?