biraz daha usluplu olabilirsiniz neolursa olsun karşınızdaki bir anneBoynuzlanmıssın faturaları bare dava dosyasına eklet gecmıs olsun
ben 2 yıldır görüyorum telden nerede oldugunu süreklide akarım zaten ilk defa karşılaştım.koca şehirde de otel konumunu atması işkillendirdi madem tel bozuk hastane okul bilmem ne otelden daha çoktur niye orayı attı.gittin kaldın diyelim saklamadan açıkla.
Allah kolaylık versin çok zor bi şey yaşıyorsunuz şu an. Bir evladınız var, onun için salmayın kendinizi o miniğin size ihtiyacı var..işteyim şuan ve 3 saat sonra bebeğimide okuldan alıp eve gececgim.o gece vardiyasında 12 gibi gelir
bunu asla sindirebilmem mümkün değil hakaretlerini vs herşeyi sindirdim ancak bir dafa yapan her zaman yapar ben tetikde bekleyerek ömür geçirmek istemiyorum herşeyi anlatmasını ve inkar edersede o gun orada olmadıgını kanıtlamasını siteyecegim gerekirse işyeri görüntülerini yemek yediği yerin slibini bulsungeçmiş olsun
sindirebikecekseniz hiç hır güre gerek yok konuyu açmayın bile
yok eğer aldatılmak bana göre değil diyorsanız adres belli
donuna kadar alın
nokta
Tek kişilik oda ücreti çift kişilik oda ücreti aynı değil ordan öğrenmeye çalışsan.yok yazmıyorla onu kesnlikle ondan eminim
bunu asla sindirebilmem mümkün değil hakaretlerini vs herşeyi sindirdim ancak bir dafa yapan her zaman yapar ben tetikde bekleyerek ömür geçirmek istemiyorum herşeyi anlatmasını ve inkar edersede o gun orada olmadıgını kanıtlamasını siteyecegim gerekirse işyeri görüntülerini yemek yediği yerin slibini bulsun
bilmiyorum.çok samimi oldugumuz evli bir çift arkadaşımız var akşam onlarımı cagırsam her konumuza hakimler zaten ben işin içinden cıkamıyorum.birden delirir çocukla bana zarar veri diyede korkuyorumAdına fatura kesilmiş nasil inkar edebilir ki
el alışkanlıgı diyelim şuanda konuşmadıgım için kendisi ile sabah işe gitmişmi diye baktım ve farklı konum görünce iş saatide geçince baktım hali ile.Bu zamana kadar eşinizin nerede olduğuna sürekli olarak bakıyorsanız zaten eşiniz bir yorumda bahsettiğiniz gibi ''asla yapmaz'' dediğiniz bir insan değil. Demek ki evvelden gelen şüphelendiğiniz bir şeyler var. Neden eşinize güvenmiyorsunuz ve nerede olduğunu kontrol ediyorsunuz?
Bir de eşiniz onu bu şekilde kontrol ettiğinizi biliyor mu?
Ben bu tür durumlarda delil toplanılıp topyekün karşısına çıkma taraftarıyım, keşke sormasaydınız orada ne işin vardı diye hep inkar yani sonu biliyoruz çünkü
Tek konuşmak daha dogru olur ama eşinizin şiddet eğilimi varsa ,cocuğa ve size zarar verecek potansiyeldeyse yanınızda birilerinin olmasi da iyi olur, çocuğa ve size zarar verebilecek bir adamla zaten evli kalmayın da orasi ayrı konubilmiyorum.çok samimi oldugumuz evli bir çift arkadaşımız var akşam onlarımı cagırsam her konumuza hakimler zaten ben işin içinden cıkamıyorum.birden delirir çocukla bana zarar veri diyede korkuyorum
hayır tabiki öyle sorarsam cevap vermezki.şu gun konaklama almıştım muhasebe olarak bana fatura gerek dedim kargo yapayım dedi adres var mı dedim evet dogru yok dedi tmm telefona at dedim attı.Siz arayıp , bu isimde biri dün otelinizde kaldı mı deyince evet mi dediler?
Nasıl el alışkanlığı işte? 5 senelik bir ilişkim var bir kere açıp nerede olduğuna bakmadım. Nasıl oluyor o alışkanlık?el alışkanlıgı diyelim şuanda konuşmadıgım için kendisi ile sabah işe gitmişmi diye baktım ve farklı konum görünce iş saatide geçince baktım hali ile.
işe giderken o konum kullanılmıyor aksine bir yön hiç alakasız.10 saat kadar o konumda kaldı sonra baktıgımda iş çıkışında evdeydi konumu dogruydu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?