ellerim titriyor

belki eskidende gidiyordu. ikinci telefonu olabilir. bu telefonu is yerine birakip rahatlikla gider hotele vs.
minareyi calan kilifini hazirlar.
belki isyerinden bir bayan- her ihtimal acik. aldatmak isteyen rahatlikla aldatir.
telefon bozuk niye olsun? olsa makbuz gelmezdi hotelden.

geçmiş olsun
sindirebikecekseniz hiç hır güre gerek yok konuyu açmayın bile
yok eğer aldatılmak bana göre değil diyorsanız adres belli
donuna kadar alın
nokta
bunu asla sindirebilmem mümkün değil hakaretlerini vs herşeyi sindirdim ancak bir dafa yapan her zaman yapar ben tetikde bekleyerek ömür geçirmek istemiyorum herşeyi anlatmasını ve inkar edersede o gun orada olmadıgını kanıtlamasını siteyecegim gerekirse işyeri görüntülerini yemek yediği yerin slibini bulsun

Adına fatura kesilmiş nasil inkar edebilir ki

baktım aynı tekde çiftte.otele yazdım gider için lazım vs cvp vermiyor

Adına fatura kesilmiş nasil inkar edebilir ki
bilmiyorum.çok samimi oldugumuz evli bir çift arkadaşımız var akşam onlarımı cagırsam her konumuza hakimler zaten ben işin içinden cıkamıyorum.birden delirir çocukla bana zarar veri diyede korkuyorum

Bu zamana kadar eşinizin nerede olduğuna sürekli olarak bakıyorsanız zaten eşiniz bir yorumda bahsettiğiniz gibi ''asla yapmaz'' dediğiniz bir insan değil. Demek ki evvelden gelen şüphelendiğiniz bir şeyler var. Neden eşinize güvenmiyorsunuz ve nerede olduğunu kontrol ediyorsunuz?
Bir de eşiniz onu bu şekilde kontrol ettiğinizi biliyor mu?
Ben bu tür durumlarda delil toplanılıp topyekün karşısına çıkma taraftarıyım, keşke sormasaydınız orada ne işin vardı diye hep inkar yani sonu biliyoruz çünkü

el alışkanlıgı diyelim şuanda konuşmadıgım için kendisi ile sabah işe gitmişmi diye baktım ve farklı konum görünce iş saatide geçince baktım hali ile.

Sozlesmis olduğu biri ya da eskort gibi birsey olabilir mi pek bilmem ama elinizde fatura varsa zaten belli...insan canı sikilinca kafeye gider arkadasa gider dışarı çıkar. ..kapalı mekana otele niye gitsin...önce sizle kavga etmiştir ki vicdanen rahat olsun sizin hakettiginizi düşünsün

bilmiyorum.çok samimi oldugumuz evli bir çift arkadaşımız var akşam onlarımı cagırsam her konumuza hakimler zaten ben işin içinden cıkamıyorum.birden delirir çocukla bana zarar veri diyede korkuyorum
Tek konuşmak daha dogru olur ama eşinizin şiddet eğilimi varsa ,cocuğa ve size zarar verecek potansiyeldeyse yanınızda birilerinin olmasi da iyi olur, çocuğa ve size zarar verebilecek bir adamla zaten evli kalmayın da orasi ayrı konu

Siz arayıp , bu isimde biri dün otelinizde kaldı mı deyince evet mi dediler?
hayır tabiki öyle sorarsam cevap vermezki.şu gun konaklama almıştım muhasebe olarak bana fatura gerek dedim kargo yapayım dedi adres var mı dedim evet dogru yok dedi tmm telefona at dedim attı.

el alışkanlıgı diyelim şuanda konuşmadıgım için kendisi ile sabah işe gitmişmi diye baktım ve farklı konum görünce iş saatide geçince baktım hali ile.
Nasıl el alışkanlığı işte? 5 senelik bir ilişkim var bir kere açıp nerede olduğuna bakmadım. Nasıl oluyor o alışkanlık?
Bakın bizlerle bazı şeyleri paylaşmak istemiyor olabilirsiniz ama kendinizi kandırmayın. Yok yere adamı kontrol ediyorsanız bu şekilde kusura bakmayın siz de hiç normal değilsiniz ha ama ben öbür ihtimali düşünüyorum bence siz eşinize güvenmiyorsunuz ve sebebi var.

Daha neyi soruyosunuz ki. Fatura gönderilmiş demek ki telefonu gayet doğru göstermiş. Gece olsaydı kafası attı yatmaya gitti derdik de gündüz otele neden ihtiyacı olsun. Bir de fiyat iki kişilik diyorsunuz malesef durum ortada gibi.

Keşke eşine hiç sormasaydın tabiki inkar eder bariz yalan söylüyor. Koca 10 saat üstelik evde sende yoksun çalışıyorsun neden otel neden 10 saat neden yalan ? Onu takip ettiğini biliyor mu en önemlisi bu ? Gerçi artık söylemişsin. Ben olsam pusuda bekler bir daha yaptığında gider yakasına yapışırdım. Çünkü bir kere yapan bir daha yapar

Buyuk ihtimal aldatilmissiniz.
Inkar etse de inandirici olmaz ki, kapi gibi fatura kesilmis.
Otelin internet sitesine girin, genelde oda fiyat bilgileri yazar, ordan anlarsiniz tek mi cift mi diye.

işe giderken o konum kullanılmıyor aksine bir yön hiç alakasız.10 saat kadar o konumda kaldı sonra baktıgımda iş çıkışında evdeydi konumu dogruydu yani.

Yani bence yuzlesmeye dahi gerek yok..
Aciklama yapmaya calissa yuzune tukurulecek bi durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…