ellerim titriyor

otele konaklamanın kaç kişi yapıldıgını sordum inşalahha cvp verirler.

Cık yanlış yapmışsınız. O şekilde sorarsanız eş olduğunuzu anlarlar.
Ofis asistanı gibi sorcaksınız. Dimdirekt kaç kişi varmış demiceksiniz. Muhasebe defterine kişi sayısını, konaklama süresini ve varsa ekgiderleri işlemem gerekiyor diceksiniz

asla yapmaz denilen bir insan ve telefonumda sürekli görüyorum nerede oldugunu asla eve saati dışında gelmeyecen bir insan bu neyin nesi bilmiyorum

adam faturayı attı zaten sisteme işleyebilmem adına konaklama kişi sayısı nedir dedim.ortaya cıksa bile eger eşim orada kalmadı ise ona bir haber veremezler bilgisi yok.onun dışında atılan faturada otelin sistesinde ki 2 kişi fiytı kadar fatura edilmiş

Insallah tek spa bölümünü kullanip çıkmıştır. Otelden fatura geldiğine göre yalan söylediği zaten ortada. Yani durum hiç de iyi gözükmüyor
keyfine düşkündür spa bölümüne o otele gitmez gittigi ve menun kaldıgı bir yer var orayı tercih ederdi

Eşinizin adına bir fatura geldi yani öyle mi? Eşiniz oraya gitmiş gerçekten bu kesinleşti

adını soyadını tcsini bana sordu tamam ben söyledim ama öyle biri yok ise neden fatura kessinler yanlışmıyım

evet valla bende hala şoktayım ama gayet geldi adı soyadı olan bir fatura
Kimle gitti ne yaptı bilemem tabi ama eski konularınızı okudum şimdi, eşiniz hiç normal biri değil ki, 2 yaşında olan çocuğunuzun ağzına vuruyormuş, sürekli bağırıyormuş, size de zaten hakaretler , kavgalar. Siz asla aldatacak biri değil deyince, benim hayalimde farklı biri canlanmıştı.
İnşallah üzüleceğiniz bir şey çıkmaz.

bence otelden gecen yilin tüm makbuzlarini isteyin. kayip oldular vs dersiniz. kredi kartinla ödediyse bankadan destek isteyin. spa bölümü asla kiralanan oda kadar tutmaz. bunu yarin yapin- resepsiyon calisani degissin.
aldatiyor bence. kimse 10 saat tek basina hotelde kalmaz.

adını soyadını tcsini bana sordu tamam ben söyledim ama öyle biri yok ise neden fatura kessinler yanlışmıyım
şoktasınız siz, sakinleşmeye çalışın bi duş alın balkona çıkın derin nefes alın..

Gitmiş işte kesin..

ben 2 yıldır görüyorum telden nerede oldugunu süreklide akarım zaten ilk defa karşılaştım.koca şehirde de otel konumunu atması işkillendirdi madem tel bozuk hastane okul bilmem ne otelden daha çoktur niye orayı attı.gittin kaldın diyelim saklamadan açıkla.

Kimle kaldıysa yanında onunda tc sini yazarlar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…