- 3 Şubat 2018
- 25.909
- 111.508
- 598
otele konaklamanın kaç kişi yapıldıgını sordum inşalahha cvp verirler.
asla yapmaz denilen bir insan ve telefonumda sürekli görüyorum nerede oldugunu asla eve saati dışında gelmeyecen bir insan bu neyin nesi bilmiyorumGündüz otele gidip 10 saat durması ilginç, gidip uyumuştur desem, siz işe gidiyormuşsunuz, eve gelir uyurdu, çok afedersiniz ama eskort kızla gitse 10 saat durmaz, ancak sevgilisi ile insan o kadar zaman geçirir ama şimdiye kadar hiç şüpheleneceğiniz bir şey olmadıysa öyle de değildir ama şüpheli bir durum evet.
adam faturayı attı zaten sisteme işleyebilmem adına konaklama kişi sayısı nedir dedim.ortaya cıksa bile eger eşim orada kalmadı ise ona bir haber veremezler bilgisi yok.onun dışında atılan faturada otelin sistesinde ki 2 kişi fiytı kadar fatura edilmişCık yanlış yapmışsınız. O şekilde sorarsanız eş olduğunuzu anlarlar.
Ofis asistanı gibi sorcaksınız. Dimdirekt kaç kişi varmış demiceksiniz. Muhasebe defterine kişi sayısını, konaklama süresini ve varsa ekgiderleri işlemem gerekiyor diceksiniz
otele gidebilmek adına geçilmesi gereken bir yol ayrımı diyeyim.ana yol.Otele gitmeden önce 1 saat kadar başka yerde durdu demişsiniz , orası neresiydi?
keyfine düşkündür spa bölümüne o otele gitmez gittigi ve menun kaldıgı bir yer var orayı tercih ederdiInsallah tek spa bölümünü kullanip çıkmıştır. Otelden fatura geldiğine göre yalan söylediği zaten ortada. Yani durum hiç de iyi gözükmüyor
Eşinizin adına bir fatura geldi yani öyle mi? Eşiniz oraya gitmiş gerçekten bu kesinleştiadam faturayı attı zaten sisteme işleyebilmem adına konaklama kişi sayısı nedir dedim.ortaya cıksa bile eger eşim orada kalmadı ise ona bir haber veremezler bilgisi yok.onun dışında atılan faturada otelin sistesinde ki 2 kişi fiytı kadar fatura edilmiş
evet valla bende hala şoktayım ama gayet geldi adı soyadı olan bir faturaEşinizin adına bir fatura geldi yani öyle mi? Eşiniz oraya gitmiş gerçekten bu kesinleşti
Kimle gitti ne yaptı bilemem tabi ama eski konularınızı okudum şimdi, eşiniz hiç normal biri değil ki, 2 yaşında olan çocuğunuzun ağzına vuruyormuş, sürekli bağırıyormuş, size de zaten hakaretler , kavgalar. Siz asla aldatacak biri değil deyince, benim hayalimde farklı biri canlanmıştı.evet valla bende hala şoktayım ama gayet geldi adı soyadı olan bir fatura
şoktasınız siz, sakinleşmeye çalışın bi duş alın balkona çıkın derin nefes alın..adını soyadını tcsini bana sordu tamam ben söyledim ama öyle biri yok ise neden fatura kessinler yanlışmıyım
ben 2 yıldır görüyorum telden nerede oldugunu süreklide akarım zaten ilk defa karşılaştım.koca şehirde de otel konumunu atması işkillendirdi madem tel bozuk hastane okul bilmem ne otelden daha çoktur niye orayı attı.gittin kaldın diyelim saklamadan açıkla.bence otelden gecen yilin tüm makbuzlarini isteyin. kayip oldular vs dersiniz. kredi kartinla ödediyse bankadan destek isteyin. spa bölümü asla kiralanan oda kadar tutmaz. bunu yarin yapin- resepsiyon calisani degissin.
aldatiyor bence. kimse 10 saat tek basina hotelde kalmaz.
işteyim şuan ve 3 saat sonra bebeğimide okuldan alıp eve gececgim.o gece vardiyasında 12 gibi gelirşoktasınız siz, sakinleşmeye çalışın bi duş alın balkona çıkın derin nefes alın..
Gitmiş işte kesin..
Kimle kaldıysa yanında onunda tc sini yazarlar aslındaevde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu
yok yazmıyorla onu kesnlikle ondan eminimKimle kaldıysa yanında onunda tc sini yazarlar aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?