Afiyet olsun canimSabah 2 yumurta
1 dilim peynir
Salatalık ve domates
Akşam 1 + çeyrek lahmacunevet yakında lahmacuna dönüşcem bu ara yemek yapmadığımda eşim sürekli lahmacun söylüyor.
Ara
Karpuz çeyrek dilim
2 kayısı
1 avuç kiraz
6 çig kaju
5 badem
2 kare bitter
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia
İyi geceler kaptanIyi geceler kizlar
Sağol canım benimAfiyet olsun arkadaşım
Ayyy ne güzel olur...bu aralar hava çok sıcak dışarı akşam üzeri çıkıyoruz oda parka sadece....ben evin yakınlarında turluyorum çocuklar olunca... memlekete gideceğiz yakinlarda ama artık sen bari özgür olduğuna göre bu sene fırsat yaratıp görüşelim inşaallah...emekliliği kutlarız .Yürüyüş alışkanlığın her şeyden güzel bitanem. Yürüyüş alanın bize uzak mi bir gün Karaalioğlu parkını turlayalim seninle çocuklarla da olur seni görmeyi çok isterim. Misafir sezonu başlarsa zor buluşuruz.
1.65 :)Boy kaçtı senin güzel bir kilo 70ler valla
İnşallah diyelim o zaman canım.Sağol canım benim
Ayyy ne güzel olur...bu aralar hava çok sıcak dışarı akşam üzeri çıkıyoruz oda parka sadece....ben evin yakınlarında turluyorum çocuklar olunca... memlekete gideceğiz yakinlarda ama artık sen bari özgür olduğuna göre bu sene fırsat yaratıp görüşelim inşaallah...emekliliği kutlarız .
Utandım yaSefan olsun ablacım fazlası ile hakedıyorsun tatili uzun uzun uykuları
Konyaaltı bir adım sonrası boyu aşıyor kuzum.Ayyyyy gözün aydınnnn
Deniz derin mi
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun Elhoşumm
Öyle deme şahsen ben çalışmayan biri olarak cok 12lerde kalkmışlıgım varUtandım ya
Siz bebelerle uğraşirken suç işliyormuşum gibi hissettim.
Gayet iyi kılon şekerim tabi 60larda olsan datından yenmezsin1.65 :)
Tesekkur ederim kaptancığımAfiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?