senin 2 tane miydi sulisimİyidir tatlım evdeyim çocuklar tepemde çok güzel tatildeyiz huni takip gezecem yakında....sen nasılsın ..hazır mısın cumaya
Afiyet olsun canim
ben hazırım rakip kaptan
Çok teşekkür ederim simaycim. Dileklerin hepimiz için olsun bitanem
rahatsızdim dün o kadar adıma şükrettim ben istahimda yoktu öyle anlamsız bir menü olduKonya ablacım...
Olur mu yaa sene bu evrelerden geçtin buyuttun çocukları keyfini çıkar ..
Bu nasıl menü anlayamadım... sabah yok öğle yok afiyet olsun... keşke adımlarını tamam lasaydin yarıda kalmasaydi....
Afiyet olsun....2 gün boll boll karbonhidrat olmuş... inşallah bugün 0 karbonhidrat günü tamamlasin
OyyyyyDünkü verdiğim kan sonucunu bugün aldım. 5 haftalık gebelik varmış, bir sorun yokmuş şükür
22 Haziran 2022
sabah
peynir, zeytin, domates, kapya biber, 1 tk pekmez, simit
öğlen
kıymalı sebze yemeği
1,5 dilim ekmek
çorba
2 yk yoğurt
ara
yulaf bar
akşam
1,5 kase sulu köfte
2 dilim ekmek
salata
çikolata
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Teşekkür ederim kuzumm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahOyyyyyAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel anne
Sağol canım benim rabbim beterinden korusun hepimizi
Sağol ablam.galiba mikrop kapmış.gecmez ise gidicemÇok geçmiş olsun. Üzüldüm inşallah hem elin hem gözün iyileşir. Mikrobik bir şey mi.. gözüne dikkat et mutlaka bir hekime göster.
İyiyim abla çok teşekkür ederim.dinlendikce geçecek inşallahNoldu geneeee fıstığımm .
Çok geçmişler olsun tatlım,şimdi iyisin demi.
Selam şeker,iş yoğunluğumu yoksa,dha sonra devam edersin gene diyete,dikkt et gene yediklerine flan.
İnşallah canımBiran önce geçer insallah
Bişey olmadi ama ben sevmiyom uzun uzun anlatmaya anlattıgım şey çorba oluyoGayet güzel anlatmişsin. Bilmediğim bir şey mi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?