Ne yaptın sabaha kadar yurudun mu
Öhöm öhöm Ben de eksiyle başladımGunaydinnnnn guzellerrrr
Gunaydinnnnnn güne eksiyle uyanan kirmizilarim
Heh adini yazamadim bak iste o pikacuyla sarı sarı gezersinizTamam bir düşünüyümbir kedi gordum sanki
Zaten benden ya Twety ya Sweety olur
Takim secmecelerinde kaptan seni secerkenAy onu neden düşünemedim acaba oda güzelmiş
Yok o çikolata olsun pikachuya alışamadımSende twiti diye bir kuş vardi sende onu yap
Anam siz ucuyormusunuz
Cok gecmis olsun cnmİyi geceler. Sıra bana geçti herhalde öksürük başladıateş nöbetine de devam
Yaparsin sen güveniyorm sana
Tsk ederim.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Sarı takimdan benide enson sectiler onca spor yaptigim halde üzulme
Afiyet olsun canım
Cikilatadan iyidir bosver. Canimizi cikolata cektirmiyor hic yoktan
Süpersin cnm. Seviyeleri tamamlayabilirsen cok güzel kilo verirsin. Benimde hastaneden yapan arkdaslarim olduGünaydınnnn güzellikler❤ yitik şifanın 2. Gününden sesleniyrum açım ama yıkılmadım ayaktayım hafiflikle uyanmak müthiş bir his ilk defa bu kadar rahat uyandım diyebilirim
Sagol canimElimden geleni yapacam kaptanim
Ne güzel ya istedigin saatte uyuyup istedigin saatte uyanma özgürlügün var. Ben nöbetteyim bugün.Ben daha 300 adımyeni uyandım sabah kalktım tekrar yattım
Yurtdisinda misinBurdada çok pahalı değil abla xiaomi6 uygun fiyatda. Eşime öyle ciddi demedimki deseydim alırdı herhalde
Günaydin canimmm
Hedefim o insaAllah kaptanımCok gecmis olsun cnm
Yaparsin sen güveniyorm sana
Tsk ederim.
Cikilatadan iyidir bosver. Canimizi cikolata cektirmiyor hic yoktan
Süpersin cnm. Seviyeleri tamamlayabilirsen cok güzel kilo verirsin. Benimde hastaneden yapan arkdaslarim oldu
Sagol canim
Ne güzel ya istedigin saatte uyuyup istedigin saatte uyanma özgürlügün var. Ben nöbetteyim bugün.
Vayy bayagi hizlisin yavrucumGeldim kızlar şimdiden 3000 adim oldu
Ben de şimdi başlıcam. Akşama kalmasın. Çikolatam yapar. Yarışma olunca çılgınlaşır. Ben hiç öyle değilim.Anam siz ucuyormusunuzsabah sabah nasil yaptin canikom
Umarim hepimiz gönlümuzden gecen rakama ulasirizHedefim o insaAllah kaptanım
Nehir yok artik yokBen de şimdi başlıcam. Akşama kalmasın. Çikolatam yapar. Yarışma
olunca çılgınlaşır. Ben hiç öyle değilim.@nehir6161 ve @Tostombalakanne bunlarda hiç hırslı değildir.
Günaydın kızlar ❤❤ ❤
Günaydın....
Günaydınnnnnnn
Bugün ve yarın bebeğimleyim öyle admlarm malesef olnayacak, evde temizlik vakti var orda bolbol harekerlenme olur
Haftasonlarım böyle geçecek uzun bir süre sanırım
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın
Günaydin kızlar mutlu saglikli sabahlar .
Oğlani yüzme klübüne bırakıp yamacıniza geliyorum
günaydın
Gunaydin kizlar
Gunaydinlarrr mutlu hafta sonlari
Günaydın kızlar
Günaydın herkese
Hayırlı güzel sabahlar
Günaydın bebeklerimGünaydın güzellikler
Evet maalesefEşiminde öyle romatizman mı var
Kuzum hırsım var olmamı ayak ağrım gün içinde hafifleyince adımlara başlıyorum zorlamamam lazım yoksa fena oluyor o ağrılarBen de şimdi başlıcam. Akşama kalmasın. Çikolatam yaoar. Yadusba olunca çılgınlaşır. Ben hiç öyle değilim.@nehir6161 ve @Tostombalakanne bunlarda hiç hırslı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?