Canim ne yazikki her istedigimizi yiyerek kilo verilmiyorCok iyi oluracele etmeden her istedigimden yiyerek vermeye caliscam bu sefer. Porsiyon kontrolünüde ogrenmem lazim ki yoksa koruma dönemini beceremiyorum. Ve asıl önemlisi sporu asla birakmamak. Sadece 5 6 bin adimla olmuyor bu iş..
Bu arada bende yüzme bilmiyorum öğrenmek cok istiyorum belediyeye mi basvurdun, ozel mi
Düzeni bozmayalım canım, menüler hergün yazılıyordu. Atabilirsen çok iyi olurpastelfit cumadan itibaren eksiksiz menu denistin dimi? Yani dünden? Ben cuma belli degil durum diye atmamistim. Oykeyse atayım menumu Allahtan ekran fotosu almistim.
FitkaptanımHellooooo
Tabiki, yarisma olamzsa diye atmanistimDüzeni bozmayalım canım, menüler hergün yazılıyordu. Atabilirsen çok iyi olur
Kolay gelsin canımBen şimdi pazara gitmek suretiyle spor yapacağım
Kalori hesabına devam ediyorsun ne güzel
Yarışma olmayacak diye bir tane Magnum mideye indirilmiş hemen
Olur canım, Ayyulduz da söylemişti o fikri. Bu hafta bi adapte olalım . Haftaya da onu deneriz. Her hafta farklı konseptlerle
Tamam canımBu haftayı böyle deniyelim önümüzdeki haftada o yöntemi uygulayalım inşallah bana da mantıklı geliyor çünkü
SagolKalori hesabına devam ediyorsun ne güzelAfiyet olsun canım
Yok valla , cuma odulu sayYarışma olmayacak diye bir tane Magnum mideye indirilmiş hemen
Afiyet olsun kas enerji olsun inşallahSagol
Yok valla , cuma odulu saymudurle vedalasmaya gittim. Magnum ismarladi, yemesem olmazdi.
Allah bağışlasın cnmEvet, 1 yas ve 3 yasa yakın
Kalp kalp kalp
Hazır bile
Bi dahakine insaallah
Eline saglik. Butun insanlar bir takimda dimi? Baska yarisan var mi bu liste disinda?
Ben de bulgurdan arti ciktim . Naapak bulgur da mı yemeyek biber dolmasi yemistim ben.
@Bal0ncuk afiyet olsun
Teşekkür ederim cnmKolay gelsin canım
Pazar hiç karbonhidrat alma pazartesiye eksiye düşersin cnmBulgur yedim ya beni direk şişiriyor artı cıktımbugün hemen onu yok etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?