- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Canım iyi olmuş daha az yağlıYok kuzum sehir disindayoz, uydurmaya calistim ancak bu kadar oldu
Double cikolatalisini seviyorum ben en cokYaw sorma normal boy almamış çocuklarteşekkür ederim
NaapıyonPazar bugün dinlen biraz
Günaydın canım
Egzemada beslenme çok önemliymiş. Ben de A+ im.
Kolay gelsin canım
Günaydın
Ellerine sağlık kuzumdükkanı açtım, pas pas attım. Sonra alışmayın hee. Siz gelene kadar yerler kurumuş olur.
Afiyet olsun canımGünaydın kuzular dün akşam 5ten beri açım midemiz kazınıyor artıkın. Biraz daha dayanıp beybiyi uyutup kendimize bir sofra kurasımız var hadi bakalım
Ayy demeDouble cikolatalisini seviyorum ben en cokpazar ama dinlenmek yok bana
Afiyet olsun canım harika görünüyorHer hafta 1 kilodan fazla kilo vermemi sağlayan gün içinde tok ve enerjik olmamı sagliyan kahvaltimKamu spotu:üsenmeyin salata yapın ve bol malze kullanin
Umarım 83 içinde olurumHedef kaç
HarikasınUfak bi yürüyüş 3.330 adımdayım, 30 dk yüzmegüne enerjik başladım yaşasıııın
85 küsürdun 2 kilo kesin verirsin ve bence olursunUmarım 83 içinde olurum
Aynen oyle, ama burinci olmaya yine de yetmediHarika verdin
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Sali gunu tartilcam insallah ilk defa tatilde kilo almamayi planliyorumCanım iyi olmuş daha az yağlı
Dün biraz fazla ama bugün dengeleyebilirsin istersen
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahYani bu intolerans gibi değil de süt ürünleri iltihabı besliyormuş. İltihaplı romatizma aktifleşiyor bir anda crp falan yükseliypr. Hamileliğim boyunca crp yüksekti hiç süt ürünlerine ihtimal vermemiştik o zaman. doktoruma sorduğumda böyle bir şey farkettiysen süt ürünlerini sadece pişmiş tüketmeyi dene. Genelde pişmişti bir şey olmuyor dedi.
Çok teşekkürler canım. Egzemayı da azdırdığını duymuştum. Bizim oğlanın süt alerjisi de egzamayala teşhis edildi. İlk 2 ay tüm vücudu kaplayan sivilcelerini geçiremedim bir türlü. O kadar çirkindi ki. Herkes soruyordu. Herkes bir akıl veriyor psikolojim bozulmuştu artık. Sütü kestim çocuk bir anda pamuk gibi oldu.
A pozitf canım.
Eveeet ankilozan spondilit siz de farkettiniz mi sütle ilgili bir şey. Bu ara sırt ağrısı beni mahvetti. Yatakta sağa sola dönemiyorum.
Uyudum uyudum canımIyi geceler canim, umarim uyumussumdur
Teşekkür ederim canim senin kadar olmasada yapıyoruz bıseyler
Öyle yaptım canımFarkettimazcık internete bakın , benim öyle uykum geliyo hemen
Ulen sen bana dün dedin ya, caylari yapmissin, bi de silseydin diye.Ellerine sağlık kuzumtitizlikte zor gece 4de paspas yapmışsın yazık canına ararsın bu yaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?