Doğum günün kutlu olsunCordelia canim kaptanim dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere iyi ki seni tanımışım seni cok seviyorum
Günaydınn cann kaptan.. kaptanların kaptanı. KaptaniçeeeeGünaydın kizlar
Rica ederim ne demekTesekkur ederim
Tesekkur ederim canim
Tesekkur ederim canim sayende
Yeni geldim bende katilmak isterimFitt_anne
Ohhhh süper aylarda hazır ellerine sağlık olsunZipzip-
Cordelia
pastelfit
Fitt_anne
@Kinoalihatun
@fesang
@minerva1988
@Baklavali_Cheesecake
@Tutku44
@busra ytez
sara_28
HanimKelesimiGetir
herseygececek
@L u c i a
Aomine Daiki
@DeryaOnDiet
@zeyneppk
@DombiliKus
Bal0ncuk
@diyetcigeldihanim
@gezegenfeza
@_ASTRAL_
@Kendinin en iyi hali ol
@LimonluAyran
@judiee
@karamelllim
@succulentaski
@Beth18
Çaylarrrr
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Günaydın kuzucumGünaydın ablacim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Sağlık olsun canım
Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar. İnternetim yok iki dakika eşimden girdim. Köy fena ya. dur kalsın yok tokum diyetteyim vs diye bir olay yok sürekli yemek muhabbeti ve ısrarı. tek başına yürüme yok eşimle gitsek az bir şey kayınvalide ben de geliyim diyor o da adım atmakta zorlanıyor. camiye kadar gittik dün, yani 100 metre:) Tartı zaten yok kaç kilo aldım korkuyorum bir an önce dönseydik. Ay neyse uzatmayayım öyle bir selam vereyim dedim herkese iyi haftalar
Eyvah durumlar iyi değil desene,dönüş ne zaman bellimi.Günaydın kızlar. İnternetim yok iki dakika eşimden girdim. Köy fena ya. dur kalsın yok tokum diyetteyim vs diye bir olay yok sürekli yemek muhabbeti ve ısrarı. tek başına yürüme yok eşimle gitsek az bir şey kayınvalide ben de geliyim diyor o da adım atmakta zorlanıyor. camiye kadar gittik dün, yani 100 metre:) Tartı zaten yok kaç kilo aldım korkuyorum bir an önce dönseydik. Ay neyse uzatmayayım öyle bir selam vereyim dedim herkese iyi haftalar
Günayd saracımGünaydın kızlar mutlu haftalar olsun hepimize
Yaa aslinda sildim sonra baktim herkes zipzip kalsin deyince geri düzenledimyeminle rüya görüyorum sanıyorum
bu grubun isimlerine yetişemiyorum eliffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?