- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Gerçekler bitanemTeşekkür ederim canım guzel sözlerin icin
Gerçekler bitanem6.takimdan beri verdigin bir emek var bu ismi silmen için beni ezip geçmen lazım
Doğru tabi evi kapatacaklar geri dönüş filsn zor olur.Yok abla onlar gelmiyorlar köyü birakip gelmeleri zor
iyi yaptın canım bencede böyle kalsın dün sadece masterfit görünce bir tuhaf oldumYaa aslinda sildim sonra baktim herkes zipzip kalsin deyince geri düzenledim
bencede kesinlikle katılıyorum sanaŞimdiki daha güzel iyiki değişmiş,senin nickle anlam kazanıyor kuzucanım
Zipzipim gelen olursa biz anlatırız.Sayfamizin kurucusu olduğunu,asıl kaptanin sen olduğunu, bu günlüğü nekadar çok emek verdiğini,yaşanan hiç bir olaya yanlış yapanlara rağmen kırılıp küsüp gemiyi terk etmediği anlatiriz BÜYÜK KAPPTAAN..Böyle çok güzel isim değiştirme lütfen
iyi tatiller canımCumartesi sabah geldim köye ablacim haftaya pazartesi de tatile gidecegiz
Birde sebzeler var bahceler ekili ablacim sulama ve toplama isleri varDoğru tabi evi kapatacaklar geri dönüş filsn zor olur.
Teşekkür ederim canimiyi tatiller canım
Kesinlikle haftasonunu atlattıktan sonra haftaici çocuk oyuncağı
Böyle daha güzelde ondan .bencede kesinlikle katılıyorum sana
Bahçe olunca bırakamaz birde.Birde sebzeler var bahceler ekili ablacim sulama ve toplama isleri var
Teşekkür ederim canim
Ah cnm benim pek etmemiş 1oo Gr artı geldimHayatım adımların telafi etmiş menünü
Burda da hava kapali bugunYağmur başladı havada gürlüyor burada.
Malesef olmadıReglideyken daha cok kaliri yakiyorMusuz ya umarim eksi olarak doner cankm sana yarin bu regly
Kolay gelsinMalesef olmadı
Gece 04: 15 ten beri ayaktayım
Uzun bi aradan sonra benimkiler işe başladı.
5 buçuk ta erkekleri yolladım, oğlanların odasını dip köşe temizledim, wc temizledim, makina çamaşır katlayıp yerleştirdim. Yatak odam ve mutfak kaldı.
Buralar bitince aşağı inip yemek yapacağım.
Bu saate kadar biraz su ve 1 kupa kahve içtim.
Cumadan beri + 800 fazla çıktım.
Kahvaltımı şimdi yaptım, işe devam edeceğim. Umarım cumaya eksi çıkarım
Tatildemisin cnm senBugunku menum
08:00- 3 kasik kadar tofulu sebze, 3 kasik haslanmis yumurtadan yapilmis sos, 1 kase taze ispanak, 1 avuc fistik ceviz.
11:00- 1 porsiyon tavuklu salata
16:00- 1 porsiyon beyaz etli corba (ramen), makarnalari kizima verdim, 1 kase salata
20:00- 1 kase tavuklu salata
Su:2 lt
Spor: 1 saat havuzda oyun yuzme karisik
21 000 adim
pastelfit Fitt_anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?