Teşekkür ederimGeçmiş olsun nasıl oldu kızın? Bu arada lge sonucu ne oldu çocuklarin?
Evet kulak çubuğu kullanmış. Kullanma dememe rağmen. Aynı şekilde uçakta hep ağlardı kulağım ağrıyo diye. Arabada bile uzun yolculukta kulağı ağrır. Yani sorunlu kulakları var, halasına çekmiş.Su kaçınca böyle oluyor işte,kulak çöpüde kullandıysa oda ileriye doğru atıyor.
Benmde uçakta oluyor tıkanıyor hemen,sonrada içte kanama oluyor .
Vallahi çok iyi geliyoEşim haklı demek hazır pok diyor
GünaydınGünaydın pastelfitim
Günaydın gezegenim
O çubuklarda sebeb oluyor aslında,havlu yada ince tülbentle yapılsa daha sağlıklı olur aslında.Evet kulak çubuğu kullanmış. Kullanma dememe rağmen. Aynı şekilde uçakta hep ağlardı kulağım ağrıyo diye. Arabada bile uzun yolculukta kulağı ağrır. Yani sorunlu kulakları var, halasına çekmiş.
Vallahi çok iyi geliyo
Afiyetler olsun yarasınAcıktımo zaman yoğurtlu kabak
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah canım adı gibi güzel sağlıklı hayatı olsun inşallah Nasılsın bu arada
bende öyleyim canım bugünde az yedim akşamda sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum bakalım yarın nasıl olacakTünaydın
Dünle aynı kilom, hâlâ + 400 var ☹
Bugün de kabak düşünüyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinAmin canım çok teşekkür ederimiyiyim elhamdülillah biraz ağrılarım var ama çok zorlamıyor diğer lohusaliklarima göre en rahatı bu geçiyor elhamdülillah sen nasılsın
Kabağı yetiştiremedim.Kabak ye canım, bol bol salatalık maydanoz ye. Varsa keten tohumu chia ekle yemeklerine. Bunlar bana iyi gelir hep
Güüüünaydın
Afiyet olsun, valla moralim bozuluyor, eskisi gibi rahat kilo veremiyorum. Moralim bozulunca hevesim kaçıyor, elime çiko aldım, neyseki açıp yemedim ama aşırı tatlı yiyesim varbende öyleyim canım bugünde az yedim akşamda sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum bakalım yarın nasıl olacak
şimdide yeşil çay içiyorum
Geçmiş olsunKabağı yetiştiremedim.
Sabah ilaçları almayı unutmuşum, bacaklarım, ayaklarım çok ağrıyor, aşırı tatlı isteğim var.
Pişi yaptım evdekilere, bikac yane hurma ve balla yedim. Doygunluk hissetmiyorum, sabredeceğim, çok acıkırsam salatalık yerim
sağol canım benimde moralim bozuluyor eskisi gibi kilo veremediğim gibi daha hızlı kilo alıyorum niyeyse bende tatlı yiyemiyorum bu ara bugün bir tane siyah erik yedim içimi baydı şekerimi oynattı canım tuzlu şeyler istiyorAfiyet olsun, valla moralim bozuluyor, eskisi gibi rahat kilo veremiyorum. Moralim bozulunca hevesim kaçıyor, elime çiko aldım, neyseki açıp yemedim ama aşırı tatlı yiyesim var
geçmiş olsun canım pişi den yemesen iyiydi ama yemişsin afiyet olsun kilo yapacağını düşünme en azından akşamı hafif geçir yarına belki tartıda eksiyi görünce moralin düzelirKabağı yetiştiremedim.
Sabah ilaçları almayı unutmuşum, bacaklarım, ayaklarım çok ağrıyor, aşırı tatlı isteğim var.
Pişi yaptım evdekilere, bikac yane hurma ve balla yedim. Doygunluk hissetmiyorum, sabredeceğim, çok acıkırsam salatalık yerim
Afiyet olsun kuzumSabah
Bugday ekmekli tost
Çay
Öğlen kahve
Bir mısır
Akşam
Bir tabak kavurma
Salata
Bır dılım bugday
pastelfit
Slm canim, hosgeldinHeyo ben geldim kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?