- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sagol canimAfiyet olsun cnm
Afiyet olsun canim, menun co iyi olmus, hem herseyden var hem debngeli.23 Ağustos Salı
@Ayyulduz @succulentaski
Kahvaltı 12.00
1 sahanda yumurta
1 d süzme peynir
4 zeytin 1 tk fıstıkezmesi
Salatalık biber
1 d ekmek
Öğle 14.00
1 salatalık
1 kase meyve
Akşam 17.30
3 kaşık pilav
Az haşlanmış tavuk
1 kase tavuksuyuna tarhana
Su 2,5 lt
Adım 6.127
gorusuruz canim, ben de ise devam edeyimElektrikler yok şarjimi bitirmeyim
Görelim vallasana ne iyi geliyorsa oyle devam canim, tek artik gorelim yani su 60lari
Yakışır canımgorusuruz canim, ben de ise devam edeyim
bugun sacimi kestircem kisa degil ama yan kahkul istiyorum bakalim kullanabilecek miyim
bakalim bugun evden calisiyprum gidip gelecegim kuafore saat 2 gibiYakışır canım
Hımm e yine öyle yaptırbakalim bugun evden calisiyprum gidip gelecegim kuafore saat 2 gibidegisiklik olsun dedim, yillaaar once kullanmistim kahkul cok kisa kahkul (yanlislikla cok kisa kesmisti) ve hatta kuafor sacimi yanlislikla 2 renk yapmisti ama o yanlislik o kadar cok hosuma gitmisti ki
o zaman firsat sitesindne ucuza kuafor bulmustum, aslinda kuafor sacimin icine etti diye dusunurken sonra cok hosuma gitmisti, ama yillaaar onceHımm e yine öyle yaptır
pesinden geliyorum 1500adim1.200 adım
Ahahao zaman firsat sitesindne ucuza kuafor bulmustum, aslinda kuafor sacimin icine etti diye dusunurken sonra cok hosuma gitmisti, ama yillaaar oncekisacicik kahkul kesmisti kadin saci da rengi mi karistirdi ne yapti iki renk yapmisti
pesinden geliyorum 1500adim
yarım kilo kadar eksi gördüm canımBugün tartildiysan kesin eksiyi gormussundur
iyi tatiller kaptanımEsi konyali canim erzurumda yasiyorlar orda bulusup alanyaya gectik bugün
afiyet olsun bozacım23 AGUSTOS SALI
İyi aksamlar herkese..
Kahvalti klasik+1 yuvarlak ekmek (3-4 dilim ekmek eder)
Öğle
1 tabak kadar pirinc pilavı
2 karniyarik
Çoban salata
Akşam
Tavuk dürüm
Ayran
Su
3 litreye yakın
@pastelfit @Ayyulduz @succulentaski
ADIM
11.464 (4.000 küsür daha vardi ama adim sayar yere dusup sıfırlandı)
bende bir an önce 7 li rakamlara inmek istiyorum sonrada 6 lı rakamlaraInsallah inelim canim artik su 60lara. Az kaldi
İnşallah canım. Ben de 5lere dönmek istiyorum ama sadece istiyorum bir şey yaptığım yokbende bir an önce 7 li rakamlara inmek istiyorum sonrada 6 lı rakamlara
O vitaminleri almazsam ayakta durmaya halim olmuyor, bende düzenli içmiyorum ama yinede aksatmamakta çalışıyorum.Moralini bozma canım, bir an önce motive olmaya çalış. Yoksa 80’i görürsün, tekrar baştan. Hadi Eylül sonuna 75 için hedef koy, yapabilirsin inanıyorum
Teşekkür ederim kaptanım
Tamam canım, Cuma’ya halledersin
Ooo ne kadar çokben vitamini bile düzenli içmiyorum unutuyorum hep.
Merhaba canım, kolay gelsin
Benim de yaz gelince demir hapım bitti almadım da. Okullar açılınca tekrar tahlil yaptırıp yeniden başlamalıyım. Ben de iştah farketmedi, zaten hep var
Geçmiş olsun Allah sifa versinSelam kızlar
Dün sırdaşımın kanser olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk, dolup duruyorum, boşalamıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, sabır versin.
Kendimce iyi gidiyorum, cuma inşallah iyi bişeyler görürüm
ohh ne guzel yapmissiniz, iyi tatiller canim
İyi tatiller cnm çok çok eglen dinlen fazlası ile hak ediyorsun
Teşekkür ederim kizlariyi tatiller kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?