Tartilicam şimdi bakalım ne durumdayım ona göre bugün daha da dikkat ederim canimadimlar super yine canim. dedigin gibi dun biraz atistirmali gecmis. ama bugun ve yarin dikkat edersen cumaya az da olsa eksi gelebilir, eksi olsun bizim olsunafiyet lsun cnim
Afiyet olsun cnm .Çin yemeği nasıl bişey24 Ağustos Çarşamba
09,45 kahvaltı
1 d ıspanaklı börek
Öğle 13.40
Karışık çin yemeği ve salata
Akşam 20.00
Az pilav az kuru
Su 2 lt
Adım 5.630
Bende köye gitmeden almıştım beli lastikli lerden. Zaten diğer kumaşlar almış başını gitmiş. Bol paça güzel bir şeydi, amma dün denedim bayağı sıkıyor o bile. Diğer pantolonlarımıda daralttirmistim şimdi onlara giremem muhtemelenYürüyüşe çıkamadım eşim erken çıktı ona bırakıp cikiyordum kızı zaten uyuyorlar iyi oluyordu. Eliptik yapıyım bı yarım saat bende.Bugun yoğunum tatil için alışverişe cikicam kendime beyaz bir pantolon almak istiyorum bakalım verdiğim kilo kıyafet alimin da memnun edicek mi bugün beni
Allah şifa versin ablaSelam kızlar
Dün sırdaşımın kanser olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk, dolup duruyorum, boşalamıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, sabır versin.
Kendimce iyi gidiyorum, cuma inşallah iyi bişeyler görürüm
Günaydın kaptanım nasılsınGünaydın kızlar
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın kaptanım nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum diyelim kaptanımIyiyim canim sen nasilsin
Selam kızlar yarın kesin dönüş yapıyorum diyetebugünden ufak ufak başlıyorum. Yarın sabah tartı ne dicek bakalım. 1 hafta azmedip yemeğe içmeye dikkat edip hiç tartilmamayi düşünüyorum
Günaydın kızlar
Akciğer kanseri malesef
Allah şifa versin canımhangi organda başlamış?
Benim büyük oğlanın da cesareti yok, ilk adımı hep karşı taraftan bekliyor.vallahi uğursuzluk mu var bizde musallat mı var bilemiyorum düşünmeye başladım
hayır hiç mi bir erkek bakmaktan öteye geçip selam bile diyemez???
benim başlatıp ilgimi çok verdiğim ilişkiler iyi gitmedi o yüzden karşıdan bekliyorum tabi...
gerçekten korkaklar ya
korkak olacağına hiç olmasın gerçi ama nerde bulunur bu cesur erkekler
Büyük oğlun kaç yaşında ablacımBenim büyük oğlanın da cesareti yok, ilk adımı hep karşı taraftan bekliyor.
Küçüğüm daha cesur ve ciddî ilerleyen kız arkadaşı var
Çok üzüldüm canım, inşallah şifa bulur arkadaşınSelam kızlar
Dün sırdaşımın kanser olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk, dolup duruyorum, boşalamıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, sabır versin.
Kendimce iyi gidiyorum, cuma inşallah iyi bişeyler görürüm
Afiyet olsun canımİyi aksamlar kızlar
Kahvaltı
Kıymalı yumurta
1dilim cavdar ekmegi
15,:30 civarlari
2 bucuk kıymalı pişi
Ev yapımı dondurma, 2 meyveli pestil gibi bir sey, elma, nektari, ayran, kıvırcık salata,vb urunler. Hatirladiklarim
Adım sayar da yine sorun oldu ama 6.000 i gecmedim tahminim
pastelfit
Fitt_anne
@succulentaski
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak kefir
6-7 tane çiğ badem
Bir tane ince dilim kaşar peyniri
Öğle
İki tane fit karnıyarık
Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Üç dört kaşık mercimek çorbası
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Acı turşu biberi
Su 3.5 litre spor 8931 adım
pastelfit Fitt_anne @succulentaski
Eki Görüntüle 3118745
Hiç iyi bişey değilmişAfiyet olsun cnm .Çin yemeği nasıl bişey
Afiyet olsun canımKahvaltı 13.oo
Salata
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Biber
Şeftali karpuz bikac parça
1 avuç çiğ fındık fıstık
1tk fıstık ezmesi 1,2 lokma ekmekle
Ara kahve meyve
Akşam 19.oo
1 tane ev yapımı lahmacun
Salata ayran
22.oo 1top kizdan kalan dondurma atmaya kıyamadım
Bol suform çayıpastelfit Eki Görüntüle 3118810
Ayağına sağlık canım
Hayırlı olsun canımSelam kızlar yarın kesin dönüş yapıyorum diyetebugünden ufak ufak başlıyorum. Yarın sabah tartı ne dicek bakalım. 1 hafta azmedip yemeğe içmeye dikkat edip hiç tartilmamayi düşünüyorum
Merhaba kaptanımGünaydın kızlar
Tesekkur ederimmÇok üzüldüm canım, inşallah şifa bulur arkadaşın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hiç iyi bişey değilmişkız tutturdu suşi bilmem ne. Çok kore dizisi izliyo. Neyse Dün onu yine kulak doktoruna götürmüştük(bu sefer kulakları açıldı, duyuyo artık ) Gitmişken girdik; suşi, nudıl, çin mantısı, karides salatası ortaya söyledik. 4 kişi o küçük küçük şeyleri zor bitirdik. Kurufasulyenin gözünü seveyim
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım
Hayırlı olsun canım
Merhaba kaptanım
TesekkurlerrrAfiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm degisik bir deneyim olmuştur sizin içinÇok üzüldüm canım, inşallah şifa bulur arkadaşın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hiç iyi bişey değilmişkız tutturdu suşi bilmem ne. Çok kore dizisi izliyo. Neyse Dün onu yine kulak doktoruna götürmüştük(bu sefer kulakları açıldı, duyuyo artık ) Gitmişken girdik; suşi, nudıl, çin mantısı, karides salatası ortaya söyledik. 4 kişi o küçük küçük şeyleri zor bitirdik. Kurufasulyenin gözünü seveyim
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım
Hayırlı olsun canım
Merhaba kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?