- 31 Temmuz 2020
- 20.373
- 60.240
- 548
Sen de kalori sayarak verdin aslında canım bi dönsen tamamMaşallah sana. :)
Ben yapıyordum ya gofrete nikahı basıyordumTabi tabi biliyorum ablacım
İzmire gitmiştim yedim simitleri boyozlarıMaşallah sana. :)
Günaydın ablacimCümleten günaydınlar şekerler.
Günaydın Burcum73.2günaydıın
Günaydın canimsen rüyalar alemindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nananananananaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canimGünaydın enerjiniz bol olsun
Günaydınlar kuzucumGünaydın ablacim
Günaydın Burcum
Günaydın canim
Günaydın canim
Yeni aşklar hevesindesen rüyalar alemindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nananananananaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Selam fesangimSelamlar kızlarcım
Köprü yapılınca yanlardaki sağlam dişler de kaplanıyor, yaptırmayı tercih etmemolsun ya bir gün görüşebiliriz inşallah
Yaparsın kuzum be neler başarmadık
Şu an neyi çok yiyorsan azaltıp ne azsa arttırabilirsin
Günlük beslenmen nasıl
Cnm köprü de yapılıyor ama 2 diş yan yanaysa bilmiyorum
sağol cnm
Ne güzel etkinlikbugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta
Yok Aşkitom, dışarda işler cardı. Okula gittik. Dişçiye gittik, gözlükçüye gitttik. Akşam 8’de geldik. YorulmuşumAkıllı saatimin aklını seveyim. Ayakta çok durdun biraz mola ver diyor
pastelfit kaptan nörüyor ki pilates yapıyordur giciks bugun yemek jubilemi yapayım cuma kervana yetişeyim. Kordiş de gelmedi
Geçmiş olsun bitanem. Göz ve diş sorunu halloldu muKöprü yapılınca yanlardaki sağlam dişler de kaplanıyor, yaptırmayı tercih etmem
Ne güzel etkinlik
Yok Aşkitom, dışarda işler cardı. Okula gittik. Dişçiye gittik, gözlükçüye gitttik. Akşam 8’de geldik. YorulmuşumAma çok yedim dün, atak geçirdim resmen
Ayy ben ne kadar yediğimi hatırlıyorumGeçmiş olsun bitanem. Göz ve diş sorunu halloldu mudışarıda olunca sağlıklı beslenmek zor. Bugün telafi edersin. Dün ben de masada bayağı abarttım. Nasılsa diyete başlayacağım düşüncesi kıtlık olacak gibi hissettiriyor. Ne kadar yediğimi hatırlamıyorum.
Bu birikimlerle YKS ' ye kesinlikle girmelisin. Heba etme tamam mıAyy ben ne kadar yediğimi hatırlıyorumsinir geldi artık. Ders çalışıyoruz stres yaptım. Pazartesi ing mat Türkçe seviye belirleme sınavı var. Şu an matematik problem çözüyoruz ingilizce çalışmamız lazım. Türkçe Allah’a havale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?