Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Köprü yapılınca yanlardaki sağlam dişler de kaplanıyor, yaptırmayı tercih etmem
bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta
Ne güzel etkinlik
Akıllı saatimin aklını seveyim. Ayakta çok durdun biraz mola ver diyor
pastelfit kaptan nörüyor ki pilates yapıyordur giciksbugun yemek jubilemi yapayım cuma kervana yetişeyim. Kordiş de gelmedi
Yok Aşkitom, dışarda işler cardı. Okula gittik. Dişçiye gittik, gözlükçüye gitttik. Akşam 8’de geldik. YorulmuşumAma çok yedim dün, atak geçirdim resmen

HANIMLAR MERHABA
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.

Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım

Geçmiş olsun bitanem. Göz ve diş sorunu halloldu mu dışarıda olunca sağlıklı beslenmek zor. Bugün telafi edersin. Dün ben de masada bayağı abarttım. Nasılsa diyete başlayacağım düşüncesi kıtlık olacak gibi hissettiriyor. Ne kadar yediğimi hatırlamıyorum.

Ayy ben ne kadar yediğimi hatırlıyorum sinir geldi artık. Ders çalışıyoruz stres yaptım. Pazartesi ing mat Türkçe seviye belirleme sınavı var. Şu an matematik problem çözüyoruzingilizce çalışmamız lazım. Türkçe Allah’a havale

Bu birikimlerle YKS ' ye kesinlikle girmelisin. Heba etme tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…