- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Bildiğim 3 havuz varAyy teşekkür ederim
Tamam cnm
Valla mı ya
Havuz var mı peki cnm oğulların götürür müydü haftasonları?
Yeniden hoşgeldin bi de
Güle güle kullan canımcımmmmDetoks sebilimeve bir çöp almayacagim diyorum görünce dayanamadım.
Gitsin ödemlerEki Görüntüle 3127738
Bildiğim 3 havuz var
Hatta biri bana çok yakın. Yazın erkeklerin en çok uğradığı mekanlar.
Mesela eşimin arkadaşını şortla görmek istemem
Oğlanlar da götürmez, ancak sivas a gidersem çermiğe gidebilirim, yada 1 tane havuzu var, toplanıp oraya giderim
Hem valla, hem billa, bildiğini esirgemeyen insanları çok seviyorum
Bahçeniz var mı çok güzel durur rengarenkDetoks sebilimeve bir çöp almayacagim diyorum görünce dayanamadım.
Gitsin ödemlerEki Görüntüle 3127738
Cnm mrb ben sabah vermiştim foto atmıştım ama yaaa46. Etap Masterfit
Geçen haftanın sonuçları bu şekilde. Kilo veren yok maalesef
Fotoğraf yuklenmis canim
Menü paylasimi yapiyoruz takimlarda birde cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba gunleri en az 8000 adim atiyoruzpastelfit cnm 71.1 taartı fotosu atmıştım ama gitmemiş bellii tekrar denedim atamadım
Öyle mi sabah atmıştımFotoğraf yuklenmis canim
İnş cnm güzel başladım iyi gidiyo şimdilik burda birlikte başarıc az inşMenü paylasimi yapiyoruz takimlarda birde cumartesi pazar pazartesi sali Çarşamba gunleri en az 8000 adim atiyoruz
İnşallah hadi hayırlı olsunİnş cnm güzel başladım iyi gidiyo şimdilik burda birlikte başarıc az inş
Ortak bahçe kamelya var ama sanırım olmaz. Vermem suyumu kimseciklere. Ben de bir otelin saunasinda görmüştüm limonata koymuşlardı. Çok teşekkür ederim canım. Yarın salatalık, elma , limon , yeşil çayli detoks suyu yaparım inşallah.Bahçeniz var mı çok güzel durur rengarenkben de limonata görmüştüm bunda
Güzel günlerde kullan
Çok sağ ol bitanemGüle güle kullan canımcımmmmşifa olsun detox suların şekerim
Bebeğim seni görmek çok güzelHoşbulduk canım
Noldu takım işleri istersen kaptanlık yaparım tatlım.47. Etap Masterfit
Hoşgeldiniz hanımlar11 kişi olmuşuz. 1 kişi daha olsa çok iyi olurmuş. Şimdi kırmızı kaptan gerekiyor
Masterfit 47. Etap 9EYLÜL CUMA @aypare ackerman 61 @Aijoo 79,6 @sara_28 88,5 pastelfit 56,7 Elhan 68,7 erenmothers 69,8 Hedef60kgolmak 72,7 @askrhpozitif 86,85 @karamelllim 78,2 @DombiliKus 86,5 @Tutku44 82,6
Ben de karşı kaptan olabilirimNoldu takım işleri istersen kaptanlık yaparım tatlım.kimseden ses çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?