- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hayırlı yolculuklar canım. Yolun açık olsun.Ben kaçtım hanımlar 1 hafta kadar yokum pazartesi tatil başlayacak cumartesi akşam döneceğim kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
Kolay gelsin canımGeçmişi çok hızlı okudum bugun biraz yogunum yine uğrarım kizlar
Teşekkür ederim canimİyi yolculuklar canım
Teşekkür ederim ablacimİyi yolculukalr kuzum
Teşekkür ederim canimeline emeğine sağlık
iyi yolculuklar kaptanım
Iyi yolculuklar ablacim iyi tatillerBen kaçtım hanımlar 1 hafta kadar yokum pazartesi tatil başlayacak cumartesi akşam döneceğim kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
Teşekkür ederim ElhoşummKolay gelsin canımsağ salim dön inşallah.
Hoşbulduk canımFitt_anne hoşgeldin
@North RiverCordelia @60kiloyum hadi sizde gelin artık beklemenin hiçbirimize faydası yok
Namazlarını kiliyor musun senle Namaz topigindeydik aklıma geldi bak
Evet canımNamazlarını kiliyor musun senle Namaz topigindeydik aklıma geldi bak
İyi yolculuklar canımcımmmmBen kaçtım hanımlar 1 hafta kadar yokum pazartesi tatil başlayacak cumartesi akşam döneceğim kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
İyi tatiller ablacımBen kaçtım hanımlar 1 hafta kadar yokum pazartesi tatil başlayacak cumartesi akşam döneceğim kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
Allah kabul etsinEvet canımKahve __Kokusu nerelerde acaba
Oh mis şifa olsun biricikimDetoks sebilimeve bir çöp almayacagim diyorum görünce dayanamadım.
Gitsin ödemlerEki Görüntüle 3127738
Biliyorum kuzum, unutmam hatta en sevdiğim doktorlardan birisin ❤.Kuzum ben de dr um yane diyeceğini biliyoruz az çok artı kilo vermen tabi ki
Haşemayla almıyorlar mıdenize de giriyor hanımlar çünkü erkekler oluyor
Şifa olsun
Biliyorum kuzum, unutmam hatta en sevdiğim doktorlardan birisin ❤.
Bir dönem dizlerimde hafif iltihaplanma vardı, şimdiki ağrı biraz daha farklı, muhtemelen iltihap deyil. Önce bir röntgen çekilsin de bakayım diye dedim. Arkadaşım Tr den doğal toz kolajen getirmiş, 5 gündür onu da içiyorum.
Yüzme konusunu şöyle anlatıydım.
Bırak haşemayı taytla bile havuza girmeye müsade etmiyorlar. Illa bikini yada mayo olacak. Etseler de ben yinede karışık yere giremem yani ben kapalı olsam da erkekleri o şekilde görmeye tahammül edemiyorum
Valla öyle canım yaa, sabahtan bir ilk yaptım, biraz krema vardı, tarihi geçmek üzere olan. Onlarla tereyağı yaptım, 2 gündür kızılcık şurubu yapıyorum, şimdi de 1 büyük, bir orta boy tencereyle kızılcık reçeli yapıyorum.sağol canım benim vefalı dostum arkadaşım sen nasılsın geçmiş olsun dizlerin ağrıyormuş hep söylüyorum kendini çok yoruyorsun tatlım
Geçmiş olsun canımİki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
Aaaa46. Etap Masterfit
Geçen haftanın sonuçları bu şekilde. Kilo veren yok maalesef
Masterfit 46. Etap 2Eylül 9Eylül CUMA CUMA @Tutku44 82,6 82,6 Cordelia 80,1 @icecreamm 72,6 pastelfit 56,7 56,7 Amine Busra 78,3 79,6 @sara_28 88,4 88,5 Hedef65tir 78,4 78,2
Ablaaa bu neDetoks sebilimeve bir çöp almayacagim diyorum görünce dayanamadım.
Gitsin ödemlerEki Görüntüle 3127738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?