Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

47. Etap Masterfit
Hoşgeldiniz hanımlaruzun aradan sonra gerçek masterfit başlıyor.
Kırmızı kaptanımız Hedef60kgolmak
Mavi kaptanımız Elhan
İki takıma da başarılar diliyor, bol eksileriniz olsun diyorum.
Lütfen bugün yani Cuma’dan itibaren menülerinizi beni ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adımınızı Tutku44 ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.

Elinize sağlık kaptanim
ni dimik

Hepimize hayırlı olsun. 47. Etap masterfit yarışmasında Kırmızı kaptanım Hedef60kgolmak arkadaşıma ve şiskocuklarina başarılar dilerim.

Bu 47.etap olacak canim
wowww ve 1 yıl doluyor

Basarilar diliyorum Elhan Elhoşumm
Hedef60kgolmak Burcum
Teşekkür ederiz has kaptanımız

Senin de medeni cesaretine sağlık tatlı rakibim
valla kaptım bedavadan kırmızı kaptanlığı

eline sağlık kuşum

Merhabalar sevgili kırmızı takımım
Amine Busra
Hallederiz
sara_28
Tutku44
icecreamm
Haydi haftalık planımızı yapalım,evde olmayan malzemeleri haftasonu alalım ve en az %1 kilomuzu uzaya fırlatalım
1 haftamızı çok iyi değerlendirelim
yıllardır kiloluyuz belki ve bir yıl bile az geliyor ama hayatımızdan bu 1 haftayı sahiplenelim ve daha iyi bir görünüme sahip olmak için kullanalım ne dersiniz

Herkese başarılar dilerim

Maviş kaptandan şirinelere
pastelfit
aypare ackerman
erenmothers
askrhpozitif
Hedef65tir
Bu hafta mavi bayrak altında toplandık. Herkes yanındaki arkadaşlarina iyi baksın canlarım. An itibariyle titiz , disiplinli, en önemlisi kararlı bir şekilde fazlalıklarımiz için mücadelemiz başlamıştır. Kırmızı takımla cumaya kadar dişe diş savaşacağız. Cuma günü teselli etmek bir gelenek biz de buna uyarız tabikim. pazartesi avantajını kaçırmak yok ilk odeviniz bu. İyi çalışın ben de sizi o tarafa kaptırmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Hayırlı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…