Bu 47.etap olacak canim
Basarilar diliyorumHepimize hayırlı olsun. 47. Etap masterfit yarışmasında Kırmızı kaptanımHedef60kgolmak arkadaşıma ve şiskocuklarina başarılar dilerim.
İnşallah herkesin kilo verdiği bir hafta olurHepimize hayırlı olsun. 47. Etap masterfit yarışmasında Kırmızı kaptanımHedef60kgolmak arkadaşıma ve şiskocuklarina başarılar dilerim.
Senin de medeni cesaretine sağlık tatlı rakibimhayırlı olsun çıtır bebişimeline sağlık
Teşekkür ederim canım.
Heyecanlı bir hafta bizi bekliyor.İnşallah herkesin kilo verdiği bir hafta olur
Masterfit 47. Etap |
---|
Kırmızı Takım |
|
|
|
|
|
|
Mavi Takım |
|
|
|
|
|
|
Elinize sağlık kaptanim
Hepimize hayırlı olsun. 47. Etap masterfit yarışmasında Kırmızı kaptanımHedef60kgolmak arkadaşıma ve şiskocuklarina başarılar dilerim.
Bu 47.etap olacak canim
Teşekkür ederiz has kaptanımız
valla kaptım bedavadan kırmızı kaptanlığıSenin de medeni cesaretine sağlık tatlı rakibim
47. Etap Masterfit
Hoşgeldiniz hanımlaruzun aradan sonra gerçek masterfit başlıyor.
Kırmızı kaptanımızHedef60kgolmak
Mavi kaptanımızElhan
İki takıma da başarılar diliyor, bol eksileriniz olsun diyorum.
Lütfen bugün yani Cuma’dan itibaren menülerinizi beni ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adımınızıTutku44 ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Masterfit 47. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak Amine Busra sara_28 Hallederiz Tutku44 icecreamm Mavi Takım Elhan pastelfit aypare ackerman erenmothers askrhpozitif Hedef65tir
Teşekkür ederim kaptanımeline sağlık kuşum
hayırlı olsun tatlışımHayırlı olsun takımlaryeni bir heyecan oldu şimdi
Hayırlı olsun kızlar47. Etap Masterfit
Hoşgeldiniz hanımlaruzun aradan sonra gerçek masterfit başlıyor.
Kırmızı kaptanımızHedef60kgolmak
Mavi kaptanımızElhan
İki takıma da başarılar diliyor, bol eksileriniz olsun diyorum.
Lütfen bugün yani Cuma’dan itibaren menülerinizi beni ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adımınızıTutku44 ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Masterfit 47. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak Amine Busra sara_28 Hallederiz Tutku44 icecreamm Mavi Takım Elhan pastelfit aypare ackerman erenmothers askrhpozitif Hedef65tir
Güzel annem bu hafta bana kaç paket yağ vereceksinCanımmmm kaptanımmmmm
İyiyim çok şükür cheesecakeim sen nasılsın
nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?