Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlısı olsun canım
Ekliyorum canım hoşgeldin
Sarı takım yok mu

Haftaya ben de adım atmaya başlayayım
Hiç sarı ve yeşil isteyen olmadı bu hafta. Haftaya istek olursa kurarız canım
Kızlar spor puani hesaplaması oluyor mu hala
Hesaplarız canım
Masterfitte 8 bin adım uygulaması devam ediyor sanırım. Onun dışında ayrıca spor puanlaması varsa kaptanlarımız bizi aydınlatsın
Tabi spor hesaplaması yaparız. Sporlarınızı tarih ve puanıyla yazarsanız çok iyi olur canım Tutku44 etiketlemeyi unutmayın.
Çok sevindim canım Haftaya kurtuluşun yok
Tamam kaptanım

Eritin beni minnoşumm

GÜNCELLEME!!!!!

47. Etap Masterfit
Hoşgeldiniz hanımlaruzun aradan sonra gerçek masterfit başlıyor.
Kırmızı kaptanımız Hedef60kgolmak
Mavi kaptanımız Elhan
İki takıma da başarılar diliyor, bol eksileriniz olsun diyorum.
Lütfen bugün yani Cuma’dan itibaren menülerinizi beni ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adımınızı Tutku44 ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.

Beyaz ekmek almam ben eve sadece köyde iyi yedik ahahah

Şimdi sesli plan yapayım söz uçar yazı kalır demişler

Kızım oryantasyonu sıkıntısız atlattı. Pazartesi 8.20 okula giriş, 12.20 okuldan çıkış olacak. Bebişkomla birlikte ablayı okula bırakıp eve geliriz. Kızım okulda kahvaltı yapacağı için evde çok az atıştırma yapacak. Bende bu durumda sadece kahve ya da 2 lokma ağzıma atar giderim, gelince de güzelce karnimi doyurup kahvaltımı ederim dedim. Yaklaşık 20 folik bir yürüme olmuş olacak. O süre de biraz bebekle ilgilenip biraz evi toparlarim. Ya yerinde yürüme,Leslie,eliptik kız gelene kadar yapmaya çalışırım en az 15 dk(başlangıç)

Kız gelince güzel bir öğle yemeği yeriz. Saat olur 13-13.30

Araya minnak bir kahve, bitki çayı eklerim. Duruma göre yanına küçük kuru meyve vs.

Akşam yemegide en geç 19.00 da olur ağzımı kapatırım

Guzel plan canim

Eline sağlık Pastelfit kaptanim

Kilo korumadayım ya kaptanım. Adımlarımla destek olayım dedim. Takımda olunca 8 bin olsun diye illa spor yapılıyor

Sonucunun temiz olmasına çok sevindim. Sağlıkla yaşa canım. Haftaya peşini birakmam kaçışın yok bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…