Seve seve bırakırsın senGerçi kırmızıyım sıra bende
Hayırlısı olsun canımAfla üniversiteye dönecektim.döndüm de ama okul çankırıda ben ankaradayım.yatay geçiş için çok uğraştım olacak gibiydi olmadı.o kadar istemiştim ki.cok üzüldüm tâbi yemeye başladım herseyi hırsımı alırcasına.ikinci üniversiteye başvurdum istanbul üniversitesi çocuk gelişimi.açık öğretim.beni masterfit toplamazsa kimse toplayamaz.8 leri buldum
Ekliyorum canım hoşgeldin
Hiç sarı ve yeşil isteyen olmadı bu hafta. Haftaya istek olursa kurarız canımSarı takım yok mu
Haftaya ben de adım atmaya başlayayım
Hesaplarız canımKızlar spor puani hesaplaması oluyor mu hala
Tabi spor hesaplaması yaparız. Sporlarınızı tarih ve puanıyla yazarsanız çok iyi olur canımMasterfitte 8 bin adım uygulaması devam ediyor sanırım. Onun dışında ayrıca spor puanlaması varsa kaptanlarımız bizi aydınlatsın
Çok sevindim canımSelam kızlarcım
Geçen hafta bir şeylerden şüphelenip smear testi vermiştim çok şükür sonuç temiz çıktıbütün hafta aklım oradaydı rahatladım şimdi. Bu hafta kendimi toplayayım haftaya ben de takımlara geçeceğim inşallah (her hafta aynı şeyi diyorum farkındayım )
Tamam kaptanım
Eritin beni minnoşummHayırlısı olsun canım
Hiç sarı ve yeşil isteyen olmadı bu hafta. Haftaya istek olursa kurarız canım
Hesaplarız canım
Tabi spor hesaplaması yaparız. Sporlarınızı tarih ve puanıyla yazarsanız çok iyi olur canımTutku44 etiketlemeyi unutmayın.
Çok sevindim canımHaftaya kurtuluşun yok
Tamam kaptanım
Ay maşallah maşallahhhh Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşBenim çocuklar da biri 25 diğeri 24 yaşındaama unumu elemedim hâlâ
Evlatlarını huzurla sağlıkla büyüt inşallah.
Masterfit 47. Etap |
---|
Kırmızı Takım |
|
|
|
|
|
|
Mavi Takım |
|
|
|
|
|
@karamelllim |
|
Masterfit 47. Etap | 9EYLÜL |
---|---|
CUMA | |
| 61 |
| 79,6 |
| 88,5 |
| 56,7 |
| 68,7 |
| 69,8 |
| 72,7 |
| 86,85 |
@karamelllim | 78,2 |
| 86,5 |
| 82,6 |
| 71,1 |
| 80,4 |
Beyaz ekmek almam ben eveAfiyet olsun kaptanım
Atmışsıın hoşgeldin cnm
Gel gel canım
merhaba canım ben de tanıtayım kendimi
33 yaşındayım bekârım pratisyen hekimim ama şu an çalışmıyorum Ankara
Canlarım bi 8000 adım var diye biliyorumTutku44 etiketliyoruz
Tb ekmek mi canımkepekli de olur
Guzel plan canimŞimdi sesli plan yapayım söz uçar yazı kalır demişler
Kızım oryantasyonu sıkıntısız atlattı. Pazartesi 8.20 okula giriş, 12.20 okuldan çıkış olacak. Bebişkomla birlikte ablayı okula bırakıp eve geliriz. Kızım okulda kahvaltı yapacağı için evde çok az atıştırma yapacak. Bende bu durumda sadece kahve ya da 2 lokma ağzıma atar giderim, gelince de güzelce karnimi doyurup kahvaltımı ederim dedim. Yaklaşık 20 folik bir yürüme olmuş olacak. O süre de biraz bebekle ilgilenip biraz evi toparlarim. Ya yerinde yürüme,Leslie,eliptik kız gelene kadar yapmaya çalışırım en az 15 dk(başlangıç)
Kız gelince güzel bir öğle yemeği yeriz. Saat olur 13-13.30
Araya minnak bir kahve, bitki çayı eklerim. Duruma göre yanına küçük kuru meyve vs.
Akşam yemegide en geç 19.00 da olur ağzımı kapatırım
Eline sağlık Pastelfit kaptanimGÜNCELLEME!!!!!
47. Etap Masterfit
Hoşgeldiniz hanımlaruzun aradan sonra gerçek masterfit başlıyor.
Kırmızı kaptanımızHedef60kgolmak
Mavi kaptanımızElhan
İki takıma da başarılar diliyor, bol eksileriniz olsun diyorum.
Lütfen bugün yani Cuma’dan itibaren menülerinizi beni ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adımınızıTutku44 ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Masterfit 47. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak Amine Busra sara_28 Hallederiz Tutku44 icecreamm Mavi Takım Elhan pastelfit aypare ackerman erenmothers askrhpozitif @karamelllim Kinoalihatun
Teşekkür ederim kaptanım düşen oturunca daha kolay olur inşallahGuzel plan canim
MasallahBenim çocuklar da biri 25 diğeri 24 yaşındaama unumu elemedim hâlâ
Evlatlarını huzurla sağlıkla büyüt inşallah.
Kinoş maviş olurum diyor
Teşekkür ederim bitanemMasallahÇok genç evlenmişsin. Güzel günlerini görürsün inşallah
Kilo korumadayım ya kaptanım. Adımlarımla destek olayım dedim. Takımda olunca 8 bin olsun diye illa spor yapılıyorHayırlısı olsun canım
Hiç sarı ve yeşil isteyen olmadı bu hafta. Haftaya istek olursa kurarız canım
Hesaplarız canım
Tabi spor hesaplaması yaparız. Sporlarınızı tarih ve puanıyla yazarsanız çok iyi olur canımTutku44 etiketlemeyi unutmayın.
Çok sevindim canımHaftaya kurtuluşun yok
Tamam kaptanım
Sonucunun temiz olmasına çok sevindim. Sağlıkla yaşa canım.Selam kızlarcım
Geçen hafta bir şeylerden şüphelenip smear testi vermiştim çok şükür sonuç temiz çıktıbütün hafta aklım oradaydı rahatladım şimdi. Bu hafta kendimi toplayayım haftaya ben de takımlara geçeceğim inşallah (her hafta aynı şeyi diyorum farkındayım )
İnşallah biricikim çok şükür çok teşekkür ederimSonucunun temiz olmasına çok sevindim. Sağlıkla yaşa canım.Haftaya peşini birakmam kaçışın yok bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?