Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan Elhan kaptanım iki gündür bozdum diyeti.hiç bir mantıkla açıklayamayacağım.sucluyum.sürekli bahanelerim var olmamalı. türlü motivasyonu kuramıyorum.senden ricam bana bir ceza vermen.buna ihtiyacım var😢 .pazartesi 13bin salı 16 bin adım attım diyetimde olsa ne güzel kilo verebilirdim.

Eklentiler

• IMG_20220913_230809_863.webp
    IMG_20220913_230809_863.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
iyi akşamlar kızlarrr
t4414.gif

nur topu gibi hipoglisemim oldu
t25059.gif
Kuzum çok geçmiş olsun. Şimdi hipoglisemiyi araştırdım. Bildiğim kadarıyla diyabetin yok, diyabeti olmayan kişilerde uzun süre açlığın hastalığı tetiklediği yazıyor acı bademin sitesinde. Aralıklı oruç yapacağım demişsin, senin kararın tabi ama en azından nedeni anlaşılıncaya kadar ya da değerlerin stabil duruma gelinceye kadar diyetisyenin verdiği listeyi mi uygulasan?

İyi akşamlar herkese. Henüz düzeni oturtamadığım için pek aktif olamıyorum, iş de yoğun baya😒 gün sonumu vereyim,

13 eylül salı menüler
Sabah 10.00
2 dilim kepek ekmek arası 1 kk peynir.

İlk öğün 12.30
Sulu köfte-patates,
1 kase yayla çorbası,
Yarım kase salata,
4 yk makarna.

Akşam 18.00
1 tabak Kapuska,
1 kase yoğurt,
5 tane fırınlanmış peynir çubuğu.

Su: 1,5 lt maalesef.

13 eylül adımlar;
Eki Görüntüle 3129641
11.084 adım @pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Tutku44 Tutku44
Hımm canım kaloriye bakıyorum sadece,senin kilona uygun ama içerik daha etkili demek ;)
Proteinin bayağı az, çok besleyici bir gıda da yok canım :/
Balıklar çıktı şöyle fırında yapsan akşam 🙂
Güzel meyveni kuruyemişini yesen bugün 🙂
Patates pirinç tüketmesen mesela yumurtanı peynirini doyarak yesen 😊

günaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun
Günaydın canim ♥️
Tekrar günaydın tüm masterfit ekibi 😍

Pazartesi artısını attım yola devam :KK70:
Sizde durumlar nasıl canlarım? Ara tartı yapan var mı benim gibi 😘

Amine Busra Amine Busra
Tutku44 Tutku44
Hallederiz Hallederiz
icecreamm icecreamm
sara_28 sara_28
Günaydın kaptanim ♥️
Günaydın kaptanım, günaydınlar kızlar 🤩 bende sabah tartıya bir çıkayım dedim ama 🤬 neyse…
Günaydın canim ♥️
Günaydin kizlar
Günaydın canim ♥️
Günaydın güzellikler 🤗🤗🤗
Günaydın canim ♥️

Elhan Elhan kaptanım iki gündür bozdum diyeti.hiç bir mantıkla açıklayamayacağım.sucluyum.sürekli bahanelerim var olmamalı. türlü motivasyonu kuramıyorum.senden ricam bana bir ceza vermen.buna ihtiyacım var😢 .pazartesi 13bin salı 16 bin adım attım diyetimde olsa ne güzel kilo verebilirdim.
İlk hafta uyum sağlamak zor olabilir tatlım. Kendini suçlu hissetme. Kendimizle mücadele etmek kolay değil ama üstesinden geleceğiz. Senin cezan hiçbir şey olmamış gibi sıfırdan tekrar başlamak. Sabah kahvaltıdan sonra gün içinde ne yiyeceğini düşün onun hazırlığını yap. Plansizlik bizi saçma sapan şeylere götürüyor. Canım kinoşum ilk geldigin günkü halini hatırlıyorum çok güzel şeyler başardın yine yaparsın. Zor , sıkıntılı , gergin günler yaşadın onun etkisini henüz üzerinden atamadın. Toparlayacagina inanıyorum canım. Her zaman her koşulda seninle olduğumuzu unutma. 😘❤️

Back
X