- 31 Temmuz 2020
- 20.395
- 60.275
- 548
Lokum değil ki hurmalı topAfiyet olsun canımyeni kahvaltı ettim. Bir saate bu keyfi yaşayacağım inşallah
bir lokum bir kare yeterdi abartmışsin ama
![]()

Şok diyet yapmıyorum cicim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lokum değil ki hurmalı topAfiyet olsun canımyeni kahvaltı ettim. Bir saate bu keyfi yaşayacağım inşallah
bir lokum bir kare yeterdi abartmışsin ama
![]()
Allah bağışlasın ve kolaylık versinEvet aklıma eseni yiyorum yani evde makarna varsa kendime ayrıca başka bir şey hazırlayacak ne vaktim var ne de gücüm ikiz annesi olduğum için çok zor bu
Haftada 1 ya da 2 kez 24saat açlık yapabiliyorsunuz otofaji deniliyor en son tartıda 68 ciktim geçen sene böyle böyle 10 kilo verdim
Yok hocam Dr.rengin borekci var instagramda onu takip ediyorum. Aralıklı oruç yani. O dediğini duydum ama bilmiyorum ne oldugunu
Ellerine sağlık canım ben de birazdan eve gideceğim inşallah. Ne yemek yapsam diye düşünüyorumSelamlar
Sadece alıntı bakabildim. Evde iş çıkardım kendime. Yeni oturdum. Nasılsınız keyifler yerinde mi?![]()
merhaba canım ben hergün tartılıyorum dün sabah bile eksideyken bu sabah + 900 gram fazlayım menülerimi görüyorsunuz daha ne kadar kısayım hiçmi yemeyeyim üstelik bu hafta yürüyüşlerimide yaptım ama yok kilo veremiyorum sıkıldım vazgeçmem an meselesi bu diyet işinden nasıl olsa yesemde yemesemde gitmiyor kilolarTekrar günaydın tüm masterfit ekibi
Pazartesi artısını attım yola devam
Sizde durumlar nasıl canlarım? Ara tartı yapan var mı benim gibi
@Aijoo
@Tutku44
@DombiliKus
@icecreamm
sara_28
geçmiş olsun kaptanımGünaydın kaptanım
Birazdan İstanbul’a kayınpedere geçeceğiz. Varis ameliyatı olacakmış. Bi süre gelemem herhalde kaptanım. Akşama görüşürüz![]()
Canım Saracim öncelikle tavsiyem her gün değil haftada bir tartıl. Gün gün artı eksi çıkabiliyor insanın kafası karışır. Sen bir gün belirle ve sadece o günler tartıl derimmerhaba canım ben hergün tartılıyorum dün sabah bile eksideyken bu sabah + 900 gram fazlayım menülerimi görüyorsunuz daha ne kadar kısayım hiçmi yemeyeyim üstelik bu hafta yürüyüşlerimide yaptım ama yok kilo veremiyorum sıkıldım vazgeçmem an meselesi bu diyet işinden nasıl olsa yesemde yemesemde gitmiyor kilolar![]()
Kuzum bakayım tekrar senin de menünemerhaba canım ben hergün tartılıyorum dün sabah bile eksideyken bu sabah + 900 gram fazlayım menülerimi görüyorsunuz daha ne kadar kısayım hiçmi yemeyeyim üstelik bu hafta yürüyüşlerimide yaptım ama yok kilo veremiyorum sıkıldım vazgeçmem an meselesi bu diyet işinden nasıl olsa yesemde yemesemde gitmiyor kilolar![]()
Canım tüm gün pilav olmuş :/ ve tuz13.09.2022 menüm
Sabah
Üç tane zeytin
Bir lokma ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase basmati pirinç pilavı
Ayran
Üç dört dilim ev yapımı salatalık turşusu
Akşam
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
Üç parça haşlanmış et
Üç kaşık basmati pirinç pilavı
Su 2 litre spor 45 dakika tempolu yürüyüş 10220 adım
@pastelfit @Tutku44Hedef60kgolmak
Eki Görüntüle 3129657
Evet devam ediliyorİlk sayfadaki kurallar geçerli mi? Yani devam ediyor mu yarışma?
Kuzum bakayım tekrar senin de menüne
Kalori normal olsa da içerik de etkiliyor canım
Regl yakın mı![]()
regl yakın değil canım yeni bitti sayılır dün pilav yedim evet ama basmati pirinçti glisemik endeksi çok düşük nişastasız ve bulgurla aynı kategoride ama oda yenmeyecek demekki turşuda kendi yaptığım salatalık turşusu az tuzlu iki üç dilim yedim ama o kadarda yenmeyecek demekki çok sıkıldım canım ya o yasak bu yasak başkaları gözümün önünde yaş pastalar kekler börekler tavuklu pilavlar yiyip yiyip biz kilo veriyoruz diyorlar sinir oluyorum gece bile ara öğün yapanlar var ben gece sadece çay içiyorum bugün moralim çok bozuk bacak kemiğim kırılacakmış gibi ağrıyor öğlende bir yirmi dakika yürüdüm ama bugün çok adım atamayabilirim kaptanım kusura bakma olurmuCanım tüm gün pilav olmuş :/ ve tuz
Besleyici ürünler çok az tatlım farkettin mi?
canımsın benim sağol desteğin için ama gerçekten çok sıkıldım 88 den aşağı inemiyorum kaç haftadır buda moral bozucu oluyorCanım Saracim öncelikle tavsiyem her gün değil haftada bir tartıl. Gün gün artı eksi çıkabiliyor insanın kafası karışır. Sen bir gün belirle ve sadece o günler tartıl derim
Ve vazgeçme lütfen. Menülerin harika içtiğin su ve adımların da öyle. Eninde sonunda gidecek bitanem bu kilolar
ağız içinden operasyon yapacaktın Fulyacım yaptınmı nasıl oldundüzensiz ve fazlaca basit şekerle beslenme türü hipoglisemi, insülin ve diyabete yol açıyor canım. benim de stresten kaynaklı beslenme tarzım böyleydi.
elimde kitaplar da var canım. yeniden tüm bilgilere bakacağım. ama hipoglisemi olanlar hep aralıklı oruç yapıyor.
hafta sonuna kadar netleştiririm. saolasın![]()
Kesinlikle haklısın ama işte ne yazık ki bazılarımızda daha geç sonuç alınıyor. Bir yerde bu direnci kıracağından eminim sen yeter ki pes etmecanımsın benim sağol desteğin için ama gerçekten çok sıkıldım 88 den aşağı inemiyorum kaç haftadır buda moral bozucu oluyor
Tamam canım sağlığın önemliregl yakın değil canım yeni bitti sayılır dün pilav yedim evet ama basmati pirinçti glisemik endeksi çok düşük nişastasız ve bulgurla aynı kategoride ama oda yenmeyecek demekki turşuda kendi yaptığım salatalık turşusu az tuzlu iki üç dilim yedim ama o kadarda yenmeyecek demekki çok sıkıldım canım ya o yasak bu yasak başkaları gözümün önünde yaş pastalar kekler börekler tavuklu pilavlar yiyip yiyip biz kilo veriyoruz diyorlar sinir oluyorum gece bile ara öğün yapanlar var ben gece sadece çay içiyorum bugün moralim çok bozuk bacak kemiğim kırılacakmış gibi ağrıyor öğlende bir yirmi dakika yürüdüm ama bugün çok adım atamayabilirim kaptanım kusura bakma olurmu
Evet canim son günükızlar bugün adımın son günümü
Esnek diyet yapıyorsun tamam da çok dolaşmaya ne gerek var.Lokum değil ki hurmalı top
Şok diyet yapmıyorum cicim![]()
Ohhh çok şükür bir şiskocugu daha rahatlattikYaaa bitanesin.Çok duygulandırdın beni.canımsın.bu gün yiyecegimi belirledim:mercimek çorbası taze fasulye salata.Vereceğin hiç bir ceza beni bu kadar motive edemezdi![]()