Sabit kalsın diye uğraştım ama gidesi varmış tatlım.
Teşekkür ederim bitanemTebrikler kaptanım
Asıl Ben teşekkür ederim canımTeşekkür ederim bitanembu hafta bennimle olduğun için çok şanslıydım.
Günaydın canım geçmiş olsun rabbim şifa versinGünaydınlar bayanlar öncelikle sizlerden özür dilemek istiyorum giremedim bikaç gündür aşırı hasta oldum evdeki çocuklarla birlikte daha doğrusu okul açıldı hastalıklar başladı ayağa zor kalktım çocuklar için Oyüzden burayı takip edemedim lütfen ksruma bakmayın geçmiş sayfalarında okuyamadım tabi Buarada hiç yürüyüş yapamadım yolumda bile yürüyemedim o ayrıda
Çok tşk ediyorum cnm sağolasınGünaydın canım geçmiş olsun rabbim şifa versin
Hastayken hasta çocuk bakmak da çok zorGünaydınlar bayanlar öncelikle sizlerden özür dilemek istiyorum giremedim bikaç gündür aşırı hasta oldum evdeki çocuklarla birlikte daha doğrusu okul açıldı hastalıklar başladı ayağa zor kalktım çocuklar için Oyüzden burayı takip edemedim lütfen ksruma bakmayın geçmiş sayfalarında okuyamadım tabi Buarada hiç yürüyüş yapamadım yolumda bile yürüyemedim o ayrıda
Olur canımTeşekkür ederim canım
Kızlar tartım yazlıkta kaldı yenisini almadım daha
Yarın tartilsam yarın sabah kabul eder misiniz?
Hayırlı olsun hayatımGünaydın kızlarYahu ne zormuş diyeti bozunca tekrar başlamak pazartesi güya basladiydim regl erken gelince gene olmadi Beni anca Masterfit yarışı paklar
Eki Görüntüle 3130658
@Zipzip-pastelfit masterfit yarışına katılmak istiyorum hatta Ocak ayına kadar rezervasyon yaptırıyorum
55 istiyorum şu anArtin çok değilmiş canım halledersinDaha nekadar zayifliycan hedef 3o felan mi
Hayırlı olsun hayatım
Aşkitom harikasın tebrik ederim
Evet canım yatıyorum sürekli, sonuç artıCanım dün rahatsızlandın o yüzden bence
Devam
Canım kas artışıdır oo hiç canını sıkma
900 gr artın vardı di mibak uçurdun onu
Devam devamm
Yukarıda yazdım canım üzülme sen
Günaydın hoşgeldin canımtartı attın mı
O zaman çiya puding yapabilirsin
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Kaptanım 71’leri gördün tebrik ederim
Tebrik ederim mükemmel
Tebrik ederim canım
Öyle oldu cnm valla ev bi savaş alanına döndü henüz toparlayamadım ama biraz daha iyiyim şükürHastayken hasta çocuk bakmak da çok zorAllah şifa versin geçmiş vergi olsun canım
Geçmiş olsun canımGünaydınlar bayanlar öncelikle sizlerden özür dilemek istiyorum giremedim bikaç gündür aşırı hasta oldum evdeki çocuklarla birlikte daha doğrusu okul açıldı hastalıklar başladı ayağa zor kalktım çocuklar için Oyüzden burayı takip edemedim lütfen ksruma bakmayın geçmiş sayfalarında okuyamadım tabi Buarada hiç yürüyüş yapamadım yolumda bile yürüyemedim o ayrıda
Güzel eksi canım tebrik ederimBuda bugünden yinede bildireyim şartlara riayet edemedim ama
Teşekkür ederim canımHanımlar gördüğüm kadarıyla ben hariç herkes kilo vermiş
Olur canım
Hayırlı olsun hayatım
55 istiyorum şu an
Hayırlı olsun hayatımdişli rakip geldi
Evet canım yatıyorum sürekli, sonuç artı
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim mükemmel
Tebrik ederim canım
Sağolasın cnm corona mı acaba diyorum çünkü koku alamıyorum hiçGeçmiş olsun canımhastalık zor
Güzel eksi canım tebrik ederim
Teşekkür ederim canim hastamısin senHanımlar gördüğüm kadarıyla ben hariç herkes kilo vermiş
Olur canım
Hayırlı olsun hayatım
55 istiyorum şu an
Hayırlı olsun hayatımdişli rakip geldi
Evet canım yatıyorum sürekli, sonuç artı
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim mükemmel
Tebrik ederim canım
Boynum tutuldu canım , sol tarafıma vurduTeşekkür ederim canim hastamısin sen
Geçmiş olsun arkadaşım corana olabilirsin ama artık hafif atlatiliyor sanki nasılsinSağolasın cnm corona mı acaba diyorum çünkü koku alamıyorum hiç
Olabilir canım çok iyi bak kendineSağolasın cnm corona mı acaba diyorum çünkü koku alamıyorum hiç
Çok bi artı yok canım haftaya verirsinGeçen cuma günü 88.5 kğ
Bugün 88.6 kğ
Fark + 100 gr
pastelfit @Tutku44 @Baklavali_Cheesecake
Eki Görüntüle 3130645
Harikasın hayatım tebrik ederimGünaydınlar kızlar. Tartı fotoğrafımı paylaşayım,
Eki Görüntüle 3130643
Geçen cuma: 86,5
Bu cuma: 85
Fark: 1,5 kg
Yüzde: 1,73pastelfit @Baklavali_Cheesecake
Sağolasın cnm benim evet mecburen ayaktayım ama bıraksalar full yatarım heraldeGeçmiş olsun arkadaşım corana olabilirsin ama artık hafif atlatiliyor sanki nasılsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?