- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Yok canım regle daha varda sters falan var çocuklarla uğraş hep evdeyim bazen bunalıma giriyorumRegl felan mi olacaksın acaba
AMa guzel dimeya banada alsanaXaomi 6 icin 385 lira diyor o kadar veremem
Baska model bakayim
Kötülüğün için demiyoruz asla. Bak sen benim hayalimden bile daha az bir kilodasin. Ama mademki kg vermek istiyorsun hatta kg vermekten ziyade saglikli beslenmeye odaklan. Asla yargilamak haddime değilAynen canım farkındayımteşekkürler
Duzenliycem inşallah canım yarın düzgün bir menüyle gelirim inşallahSen hakediyosun cidden
Dogru duzgun kahvlati yok yemek yok protein denen birsey yok böylece tatliya saldirmissin çünkü eksi gelcem diye herseyi çikarttin hayatindan,elmayla mandalinayla ögun gecirdin
Aha Filizde başladı.AMa guzel dimeya banada alsana
Biliyorum canım benim sorun yok tebi söyleyeceksiniz bazen farkında olmuyor insan uyarı almak insanı kendine getiriyorKötülüğün için demiyoruz asla. Bak sen benim hayalimden bile daha az bir kilodasin. Ama mademki kg vermek istiyorsun hatta kg vermekten ziyade saglikli beslenmeye odaklan. Asla yargilamak haddime değil
Ama uğurlu geliyor bende söyledim söyledim aldılar banaAha Filizde başladı.
Benimde stresli zamanlarda tek yaptigim şey yemek yemekti. Şuan kendimi oyalayacak kitap okuma, müzik dinleme, yerinde yurume gibi birseyler buluyorum. Kafam dagiliyor gercektenBiliyorum canım benim sorun yok tebi söyleyeceksiniz bazen farkında olmuyor insan uyarı almak insanı kendine getiriyor
Üzülme canim belki bu menuyle yarin eksiyle bile gelirsin vucudu şaşirttin çunkü ama senin vücuduna saglikli seyler vermen gerekiyor yanlis anlamaDuzenliycem inşallah canım yarın düzgün bir menüyle gelirim inşallah
Bende istiyomAma uğurlu geliyor bende söyledim söyledim aldılar bana
40 kere söylemişimdir herhalde. Sende söyle kaldı 37 defaBende istiyom
Geçmiş olsunHastalandım ve ağrı sızıdan yürüyüş yapamadım çok ama bugünlük böyle
Geçmiş olsunHastalandım ve ağrı sızıdan yürüyüş yapamadım çok ama bugünlük böyle
Gecmis olsun canimHastalandım ve ağrı sızıdan yürüyüş yapamadım çok ama bugünlük böyle
Menü nerdeMenü veriyoruuum
Sabah(09.00)
2 yumurta
Biraz peynir
Ara(13.00)
1 bardak süt
Aksam(17.00)
Firinda 3 baget tavuk
Yogurt
1 lt dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?