Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen canım farkındayım teşekkürler
Kötülüğün için demiyoruz asla. Bak sen benim hayalimden bile daha az bir kilodasin. Ama mademki kg vermek istiyorsun hatta kg vermekten ziyade saglikli beslenmeye odaklan. Asla yargilamak haddime değil

Sen hakediyosun cidden
Dogru duzgun kahvlati yok yemek yok protein denen birsey yok böylece tatliya saldirmissin çünkü eksi gelcem diye herseyi çikarttin hayatindan,elmayla mandalinayla ögun gecirdin
Duzenliycem inşallah canım yarın düzgün bir menüyle gelirim inşallah

Kötülüğün için demiyoruz asla. Bak sen benim hayalimden bile daha az bir kilodasin. Ama mademki kg vermek istiyorsun hatta kg vermekten ziyade saglikli beslenmeye odaklan. Asla yargilamak haddime değil
Biliyorum canım benim sorun yok tebi söyleyeceksiniz bazen farkında olmuyor insan uyarı almak insanı kendine getiriyor

Biliyorum canım benim sorun yok tebi söyleyeceksiniz bazen farkında olmuyor insan uyarı almak insanı kendine getiriyor
Benimde stresli zamanlarda tek yaptigim şey yemek yemekti. Şuan kendimi oyalayacak kitap okuma, müzik dinleme, yerinde yurume gibi birseyler buluyorum. Kafam dagiliyor gercekten

Duzenliycem inşallah canım yarın düzgün bir menüyle gelirim inşallah
Üzülme canim belki bu menuyle yarin eksiyle bile gelirsin vucudu şaşirttin çunkü ama senin vücuduna saglikli seyler vermen gerekiyor yanlis anlama

Bende istiyom Bende istiyom Bende istiyom
Bende istiyom
Bende istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…